- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ''Тоалети''
И на мен с вторите чифт обувки.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Мхм, наистина не върви и с двата чифта. Според мен със стандартни обувки на висок ток ще си отива. Но честно казано и роклята е някак странна. Измисли и нещо.
Едит: Имам предвид нещо като цвете или колан, но в случая с колан няма да стане... Или може би ако си с аксесоари няма да ми изглежда така странна.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Кое ѝ е странното? Че има ръкави? Не всички рокли са с дълбоки деколтета и т.н., не че в деколтетата има нещо лошо.
Благодаря за отговорите иначе, когато се стопли, ще я нося със сандали на платформа.
^ Да, защото всички отговорили казаха, че всички рокли са с дълбоки деколтета. Мхм![]()
Everything changes, but beauty remains ...
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...43589210_n.jpg
Ето да се включа и аз
Живота е рисуване без гума за триене... : )
нещо simple отново
http://i42.tinypic.com/256wto4.jpg
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Оле веднъж бях по много подобен начин ...ОО...(пак с тесни дънки , блуза с едно рамо , обеци пера и гердан)...Иначе супер мн ми харесва !...И от къде си взе дъкните?..:Д
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
ами да... страшно е удобно така всъщност :Д
иначе дънките са от секънд хенд![]()
Знам ...нз защо , но точно в момента съм пристрастена към блузи с паднало рамо !..особено с нещо малко цветно под тях или като аксесоар са направо убиец !..Ти с какви обувки ги комбинираш?
пс:Така си и мислех , бях видяла почти същите в моя секънд в Плд...:Д
комбинирах ги с едни светло жълти кецки, ето тези
http://i44.tinypic.com/2iaddt1.jpg
И аз със кецове , но от друг тип ...Всички такива са ми за боклука ...:х...(абе акто цяло трябва да си взема някакви обувки...много съм придирчива :х..чак си се дразня)
PullMeCloser, благодаря за включването. Иначе роклята е странна, защото стои като торба и може би ако имаше едно коланче щеше да е много хубава. Всеки с вкуса си, но щом искаш мнение, значи одобряваш по някакъв начин нашия вкус и нашата гледна точка.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
^Не на абсолютно всеки човек от форума, но както и да е. Все пак е интернет, всеки може да говори каквото си поиска.
Иначе имам коланче, от тези тънките, така че може би ще я нося с него. Мисля, че вече е достатъчна тази дискусия.. натоварваме темата с излишни коментари.
Пиф, кецовете са много сладурски, но може би щеше да е по-добре ако или блузката, или панталонът бяха в някакъв ярък цвят. Иначе като за ежедневно съчетание е супер.
Обувките са много красиви, ама докато се науча да ходя на тях... Мъка, мъка!
П.с. PullMeCloser, не знах че си от Бургас. Прати фейсбук на лично ако искаш.
Аз пък съм чувала, че тези с дебелите платформи са много удобни? (а твоите имат доста големи)
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
^?!
мнооого по-удобно, когато обувки с високи токчета имат платформа поне 1-2см