.
Отговор в тема
Страница 33 от 124 ПървиПърви ... 232930313233343536374383 ... ПоследнаПърви
Резултати от 801 до 825 от общо 3100

Тема: ''Тоалети''

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    ЪЪ само на мен ли ток от 10 см ми се струва достатъчно висок и реалистичен...
    От 10 нагоре е ок, да. Ама за мен ето това е перфектното токче:

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...29069491_n.jpg
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...58292197_n.jpg

<3

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Имах предвид, че над 10 см някак си се губи реалната дължина на крака, реалния силует, ако имаш достатъчно дълги крака, става леко несъразмерно дори и най- вече много трудно се ходи

Голям фен Аватара на cheburashka
    на мен самата обувка не ми харесва с нисък ток...

Град
    Sofia
    абе то е ясно, че високо и тънко токче е много по- готино, ама просто се учудих, че смятате 10 см за нисък ток..

Иначе и двата чифта са трепач (на горните снимки

Супер фен Аватара на pressiana
    ^Прекалено ти е къса полата според мен, изглежда все едно всеки момент ще се качи нагоре.

Цитирай Първоначално написано от Starless Виж мнението
    Първото е мега якото! <33 От къде си си купила сакото?

Аз да ви попитам нещо пак свързано с модата - Какво мислите за тези обувки - http://www.obuvki-bg.com/model.php?model=103032 ? Харесват ли ви? С какво бихте ги носили? Дали ще стоят добре с черен панталон тип дънки или сини дънки?
    Значи от Oxugen в благоевград!!!

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BlackBaby Виж мнението
    Ето нещо и от мен :

http://prikachi.com/images/829/4787829P.jpg
    Имаш ужасно грозни крака, които не са за тая пола!
    Queen of the Damned

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    ^ Не така грубо, де.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666 Виж мнението
    Имаш ужасно грозни крака, които не са за тая пола!
    Не са й грозни краката! Просто са по- едри. Наистина не са за тая пола.

иначе http://www.obuvki-bg.com/model.php?model=103032 - не са толкова грозни тия обувки, стават за 1 обикновен ден
    always late but worth the wait!

Голям фен Аватара на YoAnA_kiiss
    Цитирай Първоначално написано от scrooper Виж мнението
    Не са й грозни краката! Просто са по- едри. Наистина не са за тая пола.

иначе http://www.obuvki-bg.com/model.php?model=103032 - не са толкова грозни тия обувки, стават за 1 обикновен ден
    И на мен ми харесват обувките

Супер фен Аватара на Runaway11
    Ами и според мен трябва да си подбираме дрехи по фигурата си. А тази жилетка ми идва малко в повече - ако цветовете на жилетката и топа се сменят - щеше да е по- добре

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Полата не й стои добре, да, но е супер грубо да кажеш: "Имаш ужасно грозни крака!"... Каквото и да ми кажете, има много по-нормални начини да се каже,че полата просто не е за фигурата на момичето.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Пулче, всеки си има мнение и си го изразява, грубо или не...краката ѝ не са за такъв тип дрехи , като цяло иначе тоалета е хубав.
    maDamn

Град
    Sofia
    BonnieandClyde666, голяма си селяндурка. Като ти отвори мненията човек, на 1та страница 9 от 10 мнения са натоварени само с негативни емоции и изказвания, както и малоумни епитети, насмешка и пр. Просто си затвори простата мутричка, че ми писна във всяка тема да чета как плюеш някого.
    Спести си "хахах, кифло смотана", последвано от още обиди. Каквото имах да кажа, го казах.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Що съжалявате момичето? Наистина няма хубави крака, и според мен всяко момиче с подобни крака само си се е докарало дотам и никой не му е виновен!
    Личи си кога един човек има здравословни проблеми и е с наднормено тегло, това момиче съвсем не е от тях. За мен такива хора са идеалното превъплъщение на мързела. Изобщо не гледам с добро око на подобно занемарение. Но това си е мое мнение.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Темата е с цел не да си показваме изящните крака, а предложения за тоалети и комбиниране на дрехи. BlackBaby според мен, добре се е получило, защото потника има и бяло и синьо (доколкото се вижда) и тоалета изглежда завършен. Само маратонките не ми се връзват може би някакви червени сандали или пантофки биха ги заместили доста успешно

Мега фен Аватара на Зайче..
    http://prikachi.com/images/953/4790953N.jpg нищо особено, ама да се покажа и аз.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Що съжалявате момичето? Наистина няма хубави крака, и според мен всяко момиче с подобни крака само си се е докарало дотам и никой не му е виновен!
    Личи си кога един човек има здравословни проблеми и е с наднормено тегло, това момиче съвсем не е от тях. За мен такива хора са идеалното превъплъщение на мързела. Изобщо не гледам с добро око на подобно занемарение. Но това си е мое мнение.
    А вероятно ти си от тези, които имат прекрасен ген и с малко усилия имат прекрасно тяло, нали?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    ^ И още един бонус въпрос - обясни ми как различаваш две еднакви почти по фигура момичета, че едната е със заболяване, а другата не?

// това към koshtramba
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    А вероятно ти си от тези, които имат прекрасен ген и с малко усилия имат прекрасно тяло, нали?
    Взе ми думите от устата. Разрови се из темата за дневните менюта да видиш колко яде и се сети колко е кльощава. Точно затова ми е смешно и смятам, че е супер неуместно да плюе хората.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Това е тъжната истина. Отречете, ако не ви е срам !
    LeprikonA, щом ме питаш такъв въпрос, явно изобщо не си виждала болестно дебел човек.
    Иначе, май се сещам що се засягате.
    Последно редактирано от koshtramba : 05-21-2012 на 08:29
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Това е тъжната истина. Отречете, ако не ви е срам !
    LeprikonA, щом ме питаш такъв въпрос, явно изобщо не си виждала болестно дебел човек.
    Иначе, май се сещам що се засягате.
    Май това нещо, за което се сещаш не е вярно нито за мен, нито за Пантерката.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от commonsense Виж мнението
    Темата е с цел не да си показваме изящните крака, а предложения за тоалети и комбиниране на дрехи. BlackBaby според мен, добре се е получило, защото потника има и бяло и синьо (доколкото се вижда) и тоалета изглежда завършен. Само маратонките не ми се връзват може би някакви червени сандали или пантофки биха ги заместили доста успешно

Едно от основните неща в модата е да комбинираш дрехите според фигурата си, така че да прикриеш някои недостатъци и да накараш положителните ти черти да изпъкнат. Е, тук не се е получило.
    Иначе за другото съм съгласна, цветово е окей, но маратонките не се връзват на цялостната визия...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си