.
Отговор в тема
Страница 34 от 124 ПървиПърви ... 243031323334353637384484 ... ПоследнаПърви
Резултати от 826 до 850 от общо 3100

Тема: ''Тоалети''

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    А вероятно ти си от тези, които имат прекрасен ген и с малко усилия имат прекрасно тяло, нали?
    с едно малко уточенение, че не в 100% от случаите слабото е = на прекрасно тяло , а пък кльощавото хептен не, да не кажа, че е грозно
    Така, че хубаво е кощрамба да престане да идеализира някви щеки. И далеч не казвам, че трябва да си тлъст или закръглен.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Не в 100 %, но малко по-слабичко тяло е далеч по-добре изглеждащо от омазнено такова, сори.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Еее ако знаех ,че такива негативни емоции ще предизвика снимката ми нямаше въобще да я постна.Иначе да наистина маратонките са кофти ,но ми беше и студено за друго - декември е.А според вас с обувки с висок ток ли е добре да се комбинира или с някакви ботушки - летни/зимни ниск или високи?

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Не в 100 %, но малко по-слабичко тяло е далеч по-добре изглеждащо от омазнено такова, сори.
    Да бе, факт, просто помня как възхваляваше тялото на кийра в една тема и някви такива коментари, които ме навеждат на мисълта, че си фен на едната крайност..
    BlackBaby, с ток и не с тази жилетка..

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Всеки си има предпочитания, на мен идеалът ми за женско тяло за повечето от вас ще е кльощво. Всеки да е фен на каквото си иска, но никой не може да каже нещо лошо за добре оформените дамски тела. Какво се вкарвате в излишни спорове само, ейй, всеки път в тази тема караници да има.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на koshtramba
    Да, и всеки път аз ги подклаждам. Ега ти яката почвам да си мисля, че съм.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от BlackBaby Виж мнението
    Еее ако знаех ,че такива негативни емоции ще предизвика снимката ми нямаше въобще да я постна.Иначе да наистина маратонките са кофти ,но ми беше и студено за друго - декември е.А според вас с обувки с висок ток ли е добре да се комбинира или с някакви ботушки - летни/зимни ниск или високи?
    Високи сандали или не те кефи като идея?
    http://prikachi.com/images/401/4795401W.jpg

Кефят ме ,но нещо ми е дискомфортно на тях.
    Ето и две от мен в малко друг стил,но наистина трябва да сваля поне 5 кг....

http://prikachi.com/images/111/4797111q.jpg
    http://prikachi.com/images/115/4797115n.jpg

Голям фен Аватара на YoAnA_kiiss
    Цитирай Първоначално написано от BlackBaby Виж мнението
    Кефят ме ,но нещо ми е дискомфортно на тях.
    Ето и две от мен в малко друг стил,но наистина трябва да сваля поне 5 кг....

http://prikachi.com/images/111/4797111q.jpg
    http://prikachi.com/images/115/4797115n.jpg
    Хубава туника

Здравейте! Можете ли да ми предложите с какво да комбинирам тази рокля? Страшно много ми харесва, но по някакъв начин искам малко да я разчупя..
    http://static.pullandbear.net/2/phot...=1329926227162 http://static.pullandbear.net/2/phot...=1329926227162
    Последно редактирано от nn0nam3 : 05-22-2012 на 14:28

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^ Вързана коса, дълги обеци или дълъг гердан в жълто/златно.

Да, и аз това си го мислех ^^ А обувките - със сигурност трябва да са токчета, нали.. Ти как мислиш?

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Цитирай Първоначално написано от YoAnA_kiiss Виж мнението
    Хубава туника
    Офф мацо не разбра ли от всичките тези коментари че късото не е за теб
    пълна си
    имаш грозна фигура.. и не си единствената но
    ако нямаш намерение да поработиш над тялото си поне се обличай така че да не ти се виждат там всичките гадости
    егати
    http://i.imgur.com/gtsWU.jpg
    баш тоалет не е.. но ного си я харесвам тази блузка и има ного сладко гръбче

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nn0nam3 Виж мнението
    Здравейте! Можете ли да ми предложите с какво да комбинирам тази рокля? Страшно много ми харесва, но по някакъв начин искам малко да я разчупя..
    http://static.pullandbear.net/2/phot...=1329926227162 http://static.pullandbear.net/2/phot...=1329926227162
    Много е хубава и дори не й се налага разчупване..и така може да си се носи, просто е изчистена и си е стилна и така. Но може с тънък червен колан и червени обувки на ток примерно. Може и с дълга верижка...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Да, и аз това си го мислех ^^ А обувките - със сигурност трябва да са токчета, нали.. Ти как мислиш?
    Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Много е хубава и дори не й се налага разчупване..и така може да си се носи, просто е изчистена и си е стилна и така. Но може с тънък червен колан и червени обувки на ток примерно. Може и с дълга верижка...
    Верижката я казахме, но червеното коланче и обувки на ток са страхотна идея Обувките да са на висок ток, да, и гледай да не са черни. Ще се губят иначе.

Град
    София
    Мдам. Аз лично бих си я носила и така, с обикновени черни пантофки за ежедневието, но ако е за по-специално излизане - с токчета.

Благодаря, момичета Аз червено принципно не нося и може би ще избера друг цвят(тюркоазени токчета?), но все пак е страхотна идея

Град
    София
    Благодаря, момичета Аз червено принципно не нося и може би ще избера друг цвят(тюркоазени токчета?), но все пак е страхотна идея
    Е, да, не е задължително да са червени, просто да е някакъв акцент. Тюрокоазеното е супер, само и колана да е такъв.

Град
    София
    Е, да, не е задължително да са червени, просто да е някакъв акцент. Тюрокоазеното е супер, само и колана да е такъв.
    бтв: откъде е рокличката ?

Щеше да е супер ако можех да си намеря.
    Иначе е от Pull and Bear

Супер фен Аватара на pressiana
    nn0nam3, много сладка рокля! В ежедневието бих я комбинирала с дънково яке /стига да седи добре, не мога да преценя/, пантофки в ярък цвят и голяма чанта, примерно пощальонска, както и някакви семпли аксесоари, а за дискотека или излизане - с високи обувки и клъч и някакво по-различно яке, може би по-късо и вталено. Аксесоарите за 2рия случай - големи обици, а ако косата е вдигната - супер.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от CupcakeKitty Виж мнението
    Офф мацо не разбра ли от всичките тези коментари че късото не е за теб
    пълна си
    имаш грозна фигура.. и не си единствената но
    ако нямаш намерение да поработиш над тялото си поне се обличай така че да не ти се виждат там всичките гадости
    егати
    "Егати" простотията е целият ти коментар, бих казала аз. Изключително грозно поведение.

Черната рокличка наистина е много симпатична, но на мен ми идва прекалено ежедневна, не ми изглежда подходяща за вечер. Бих я сложила с тънък тъмнокафяв колан на талията, кафяви пантофки и голяма кафява чанта(но не през рамо).
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    "Егати" простотията е целият ти коментар, бих казала аз. Изключително грозно поведение.

Черната рокличка наистина е много симпатична, но на мен ми идва прекалено ежедневна, не ми изглежда подходяща за вечер. Бих я сложила с тънък тъмнокафяв колан на талията, кафяви пантофки и голяма кафява чанта(но не през рамо).
    Не виждам простотия в коментара си
    За нищо не съм я излъгала.. а тези неща можех да и ги кажа по много по- груб начин

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    "Егати" простотията е целият ти коментар, бих казала аз. Изключително грозно поведение
    true story

За нищо не съм я излъгала.. а тези неща можех да и ги кажа по много по- груб начин
    както и по много по- нормален начин (независимо дали го залужава потребителката, на чието обличане и аз не съм фен), та ето в това ти е простотията. На теб като ти кажат, че трябва да отслабнеш за модел, мрънкаш, а в момента говориш в пъти по- грозно по същия аспект.
    Последно редактирано от therichbitch : 05-22-2012 на 16:45

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Не е въпросът как можеш да ги кажеш, а дали трябва. На никого не му пука какво харесваш и какво не, повярвай ми. Момичето може да си ходи както си пожелае, независимо дали за теб е грозно, това си е нейното тяло, нейните дрехи, нейният избор.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си