.
Отговор в тема
Страница 37 от 124 ПървиПърви ... 273334353637383940414787 ... ПоследнаПърви
Резултати от 901 до 925 от общо 3100

Тема: ''Тоалети''

Мега фен Аватара на koshtramba
    Дебелаци, отслабнете ! ( Това Е МАГИЯ, не заповед )
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от CupcakeKitty Виж мнението
    ..
    Аре стига си се обяснявала "в някакъв си форон". Няма нищо лошо да й кажеш, че това не й стои добре, но да я обиждаш е друго- ето това те прави простакеса. И други си изразиха мнението, но не по този начин, да виждаш някой на тях да им е казал г? Това може би трябва да ти говори, че проблемът е в теб.

Кощрамба, спри да пропагандираш някви скелети или идеите за такова тяло. Не знам защо го казваш в множествено число, след като тук само това момиче показа снимка с някви завишени килограми, но ако смяташ, че всички коментирали са дебелаци (повечето са пускали снимки), наистина си болна и имаш сериозен проблем.

И не, нито съм дебела, нито харесвам да гледам пълни момичета с изкачащи сланини, но не е това начинът да им се казва как трябва/не трябва да се обличат.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от babyliss0 Виж мнението
    Отдавна исках да си взема син панталон,но се чудех с какво да го съчетая за да се получи контраст.Според вас добре ли е? http://prikachi.com/images/652/4810652Y.jpg
    Според мен ще стои добре с бяла риза, някакво колие или въобще нищо бяло.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Айде стига караници де.. връщайте се към темата ;д

http://i.imgur.com/yCBbW.jpg

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Аре стига си се обяснявала "в някакъв си форон". Няма нищо лошо да й кажеш, че това не й стои добре, но да я обиждаш е друго- ето това те прави простакеса. И други си изразиха мнението, но не по този начин, да виждаш някой на тях да им е казал г? Това може би трябва да ти говори, че проблемът е в теб.

Кощрамба, спри да пропагандираш някви скелети или идеите за такова тяло. Не знам защо го казваш в множествено число, след като тук само това момиче показа снимка с някви завишени килограми, но ако смяташ, че всички коментирали са дебелаци (повечето са пускали снимки), наистина си болна и имаш сериозен проблем.

И не, нито съм дебела, нито харесвам да гледам пълни момичета с изкачащи сланини, но не е това начинът да им се казва как трябва/не трябва да се обличат.
    Пропагандирам?!
    Не, не пропагандирам. Просто ме е яд на всички дебели хора, ама наистина ме е яд! Май не си схванала накъде бия.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Град
    Sofia
    Напротив! Пределно ясно ми е накъде биеш- че когато не е заболяване, а си просто дебел, това е резултат от много тъпчене и никва воля+мързел да се вземеш в ръце. Има истина в това, но го казваш от позицията на човек "на когото нищо не му се лепи"- това сама си го казвала, помисли и над това. Може би за такива хора не е толкова лесно + това аз познавам хора, които имат склонност към затлъстяване (както ти например очевидно имаш забързан метаболизъм, те имат забавен). За да са слаби такива хора, трябва да фотосинтезират...
    Последно редактирано от therichbitch : 05-26-2012 на 14:14

Пълни глупости. И е научно доказано даже, най-лесно е да кажеш "Гена ми е виновен!", да скръстиш ръце и да продължаваш да нагъваш пица.
    Пази моториста !!!

Град
    Sofia
    След като всички имат еднакъв метаболизъм според теб, как ще обясниш факта, че ти нагъваш много сладко и си слаба?

А ти как ще ми обясниш това, че привидно пълни хора отслабват до неознаваемост? Нима те са богопомазани ?!
    Пази моториста !!!

Град
    Sofia
    Ами те просто са от тези, които са се тъпкали безбожно много. Но има хора, които са на няколко кафета и бисквитки на ден и пак не са слаби.

Супер фен Аватара на sarin4eto
    Град
    В облаците ;]
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Ами те просто са от тези, които са се тъпкали безбожно много. Но има хора, които са на няколко кафета и бисквитки на ден и пак не са слаби.
    Напълно съм съгласна с теб !

Не мога да разбера какъв ви е проблем а с по-пълните , казвам го като човек с няколко излишни килограма и странна физика ... какво по-пълните хора нямат право да живеят ли ? Нямат право да излизат и да носят дрехи които им харесват ? Нямат право да са нормални и всеки трябва да им казва че са дебели и да ги кара да се чувстват адски зле ли ?
    На мен лично не ми пука кой какво казва,но има хора които им пука и ако наистина имахте малко мозък,нямаше да пропагандирате колко е хубаво да си слаб,не слаб а анорексичен ... хаха моля ви , замислете се малко преди да избълвате някоя глупост...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Айде стига бре, изядохте се.

Не става въпрос дали някой е дебел, ама като си си пуснал снимките във форум или изобщо в интернет ще търпиш и похвали и критики, и всичко. От друга страна човек няма как да угоди на всекиго, така че винаги ще има хора в опозиция.

sarin4eto - сори, ама за да не накърним нечии чувства какво трябва да пропагандираме ?
    Може би трябва да казваме колко е хубаво да се седи пред компютъра с пакетче чипс ? Има някои позакръглени момичета - окей, но има и някои които са дебели до степен "болест" и тогава дори и личният им лекар ще им каже, че трябва да отслабнат, защото това е вредно и за сърцето и за костите, а в повечето случай, и за самочувствието.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Кафето и едната бисквитка няма да те направят слаба ,а болна. Не е работа до не ядене , а до изграден хранителен режим , вярно е -аз ям много , но се движа достатъчно много, нямам възможност всеки ден да съм във фитнеса, затова се упражнявам в къщи. Не ми казвайте ,че нямате точно 20 минути за няколко прости упражнения,които да ви държат във тонус.Всичко е до воля и нагласа. Баща ми беше кюфте, на 43 години много по-трудно се свалят килограми , реши си ,че ще свали, нищо, че е на пълен 10 часов работен ден , направи 90 дневната и започна да тича по 30 минути на ден, нищо че е зает.От 98 кг стана 86, за няма и 3 месеца.
    Говорете ми после ,че не било до воля.
    Вярно е има и хора,при които е болест , там не коментирам.
    Но да си съвсем нормално момиче, без здравословни проблеми , да ми набиваш само мазнотии и да си мислиш , че няма да ти се лепне и караш от една на друга къкла по цял ден- ми сама си си виновна.
    Има желание-има начин.
    maDamn

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Има, така е. Обаче точно Грендър и Кощрамба, които и двете нищо не ви се лепи вие сте тръгнали да ги разправяте такива. Просто не познавате мъките, на които хората се подлагат за да бъдат слаби. Много е лесно така да се говори, обаче изглежда ужасно грозно. А вие и двете сте под нормата. И се опитвате да наложите, че това вашето е красиво...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    Beyond reality
    Лейди , не ми се налага да знам,щото съм се научила как да ям , до 4 клас съм била закръгленка, лепи ми се и то точно в областта на корема и задника,ама съм си изградила такъв режим ,че да си правя упражненията сега като съм си почивка 3 пъти на ден, а като съм на училище 2 пъти. Не съм под нормата, а съм в нормата. Не налагам нищо за красиво , а казвам какво е нездравословно дебело. Аз от 9 клас съм си все около 50 кг. Толкова.
    maDamn

Мега фен Аватара на Зайче..
    http://prikachi.com/images/369/4774369X.jpg ето един мой тоалет. И да, знам, че трябва да отслабвам.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Господи, хора какво сте се психирали?
    Никой не е перфектен, но това не пречи да се стремим към нещо близко до перфектното. Не мога да повярвам на това колко грубо се изказвате и то без никакви угризения. Имайте малко уважение една към друга!
    Външният вид е една малка част от това какъв всъщност е човек, една малка, но доста важна част. Всяка жена се опитва да изглежда добре и да се чувства така, така че не можете да казвате на някой какво да яде,как да се облича и т.н., както на вас Ви харесва. Сериозно, оправете си държанието, защото правите изключително жалко и ужасно впечатление. Не се показвайте като ограничени дами, защото смятам,че не сте. Хайде лека вечер и прекратявайте споровете, че развалихте темата!

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    http://i.imgur.com/eP1NL.jpg
    ау пускам си снимка на тоалета
    дано не нагрубя някой и с нея...

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Кафето и едната бисквитка няма да те направят слаба ,а болна.
    Беше пределно ясно, че сравнението беше образно. А иначе който квото и да ми казва, яденето му е майката. Имам познати, които набиват принцеси и дюнери и ходят всеки ден на фитнес, еми смешно е. А ти, където ти изнася, по различен начин я поднасяш информацията. в някои теми съм те чела, че ядеш много често (да, знам, че така е полезно),но все не особено здравословни неща, тука ми говориш, че си имала хранителен режим.

П.П. Само да кажа, че нито забързаният метаболизъм, нито забавеният са полезни за здравето независимо, че единият има положителен ефект в/у силуета.

Едит: обувките са страшни ^^

Град
    Beyond reality
    Именно това ,че ям начесто е идеята. Не се тъпча, после да ми е тежко.
    Не смятам повече да говоря по темата, че всъщност не е тя темата...
    мен ме няма, ама абитуриентки да има
    maDamn

оакахте цялата тема с някакви безсмислици.стана ясно вече,че всеки си има мнение и си държи на неговото.

Айде по темата вече...

заради мен
    ай вземай по- бързо

заради мен е цялата интрига
    всъшност, бейби.. ще си лягам, да ;S

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    АКО ТИЯ БЕЗСМИСЛЕНИ СПОРОВЕ ПРОДЪЛЖАТ , СЕРИОЗНО щЕ ПОМОЛЯ НЯКОЙ МОДЕРАТОР ДА ЗАТВОРИ ''ТОАЛЕТИ'' !!!....аКО ТОЛКОВА МНОГО ВИ СЕ ЗАЯЖДА , МИ ХУБАВО , ЗАЯЖДАЙТЕ СЕ , АМА НА ЛИчНО !!!..ТЕМАТА Е ЗА ТОАЛЕТИ , А НЕ ЗА КИЛОГРАМИТЕ НА ХОРАТА , КОИТО ГИ ОБЛИчАТ , ТАКА чЕ АЙДЕ МОЛЯ ВИ СЕ !!!!....
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    http://prikachi.com/images/144/4819144R.jpg Малко странна физиономия.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си