- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ''Тоалети''
Момичета, писах ви на лични, относно запитването. BrainDamage благодаря, аз много харесвам роклички от този тип![]()
^ леле колко сладурска рокличка, а ако и на мен ми кажеш как ти е станала косата така направо не знам ще те разцелувам : ))![]()
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Направо да напише тук, щото всички искаме да знаемПървоначално написано от mynichkaTanq
![]()
"Първоначално написано от BreakingDawn
да най-добре на всички ни кажи![]()
![]()
мхмм... :PПървоначално написано от Forester
Тя момичето каза по ЛС.Това си е естествената ѝ коса,нищо не ѝ прави![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
леле, ако наистина това и е истинската коса евала и правяПървоначално написано от brutaLxxbunny
не си само тиПървоначално написано от mynichkaTanq
мамка му искам и аз такава естествена коса
![]()
Здравейте, момичетаИзвинете, че не ви писах веднага. Приятелят ми се прибра и не ми остана време да седна да се поровя из форумите. Не съм очаквала, че косата ми ще предизвика такъв голям интерес
На въпросната снимка, не съм си правила абсолютно нищо косата, изкъпах се и я оставих сама да си изсъхне. Снимката ми е от морето и от солената вода много ми се чупи косата и много й се радвам. По принцип, когато се изкъпя и я оставям да си изсъхне сама, така става по обемна и повече се чупи
Много зависи как ще е подстригана косата, какъв е косъма и как се третира.
![]()
+1,прекрасна ѝ е косата!! < 3Първоначално написано от malka_sladkka
Изостана темата, хайде пускайте още снимки! : ))
По принцип се обличам много семпло и затова ще се допитам до вас дали ви харесва един сет, че се чудя дали утре така да се облека. ;D Става въпрос за лилава блузка, черни къси панталонки, лилав чорапогащник и черни обувки/ботуши. Снимки:
http://prikachi.com/images.php?images/2/4014002s.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/6/4014006P.jpg
Харесва ли ви комбинацията? С ботуши или обувки е по-добре? Малко е лошо качеството, ако искате, мога да направя още снимки на обувките, ботушите.. ;D
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Нещо, чорапогащника не ми се нрави.Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
^ Като цвят, фигурки или просто идеята за лилав чорапогащник не ти допада? До сега не съм носила цветен чоропогащник и ми е малко странно да се облека така. xD
По принцип цветът е близък до този на блузката, на снимката е излезнал малко гаден.
На мен ми харесва с чорапогащникможе и черен..най-много обичам фигурални.
![]()
И аз клонях към ботушите, сигурно с тях ще съм. Мерси много, момичета! : )
sexa_na_kompleksa и с обувки и с ботуши пак стои хубаво, наистина ако чоропогащника беше с вертикални шарки,чертички,точки или каквото и да е щеше да е по-добре,но и този не е лош![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Задължително с ботушиПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Първоначално написано от PinkPan7her
най-добре с ботушките отиди, ама няма ли да ти е студеничко?![]()
Забравих. Къси панталони през зимата задължително се съчетават с дълго палто (тоест, да ги покрива), че иначе изглежда супер зле.