.
Отговор в тема
Страница 46 от 124 ПървиПърви ... 364243444546474849505696 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 126 до 1 150 от общо 3100

Тема: ''Тоалети''

Hybrid View

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    ^ Дънки, дънки, дънки !
    Това е нещо, с което никога няма да сбъркаш. С подходящи аксесоари и обувки, може да изглежда много добре!
    И аз за дънки си мислех. А може ли да ми предложиш някакви аксесоари и обувки, ако може примерна снимчица.
    Хич ме няма с тях..
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Не мога да ти дам предложения, защото няма да имаш полза от тях, не знам какво имаш в гардероба си и всичко се обезмисля!
    Мога да ти дам един съвет обаче - ИГРАЙ СИ С ЦВЕТОВЕТЕ! На първото бюстие биха сложила почти всякакви червени обувки и тъмни дънки. Аз, например, винаги гледам да акцентирам на нещо - напоследък се обличам в адси свежи цветове, а когато съм облечена например с тъмносин потник и тъмни дънки - слагам само едни червени обувки и визията се допълва. (А ако е пролетно време пък, върху тъмносиня потник и дънките просто ще сложа лимоненожълта жилетка!
    Жълто съчетавам още с цвят диня, цвят диня още с лилаво или тъмносиньо! Въобще, дрехи да имаш, другото е лесно!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Супер фен Аватара на lqlq89
    Не мога да ти дам предложения, защото няма да имаш полза от тях, не знам какво имаш в гардероба си и всичко се обезмисля!
    Мога да ти дам един съвет обаче - ИГРАЙ СИ С ЦВЕТОВЕТЕ! На първото бюстие биха сложила почти всякакви червени обувки и тъмни дънки. Аз, например, винаги гледам да акцентирам на нещо - напоследък се обличам в адси свежи цветове, а когато съм облечена например с тъмносин потник и тъмни дънки - слагам само едни червени обувки и визията се допълва. (А ако е пролетно време пък, върху тъмносиня потник и дънките просто ще сложа лимоненожълта жилетка!
    Жълто съчетавам още с цвят диня, цвят диня още с лилаво или тъмносиньо! Въобще, дрехи да имаш, другото е лесно!
    Мерси.
    Аз питах за някакви обици, синджири и тн.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    up....................
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Koshtramba..имах предвид за предишния ти тоалет ,че е много хубав! )
    извинявам се за спама,нямам снимки

Последно редактирано от koshtramba : 07-16-2012 на 10:05
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Меги, мисля, че ще е добре ако качиш малко...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер си е !
    Пази моториста !!!

Според вас добре ли е така ?
    http://prikachi.com/images.php?images/42/5021042Q.jpg

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от CoCainkiD Виж мнението
    Според вас добре ли е така ?
    http://prikachi.com/images.php?images/42/5021042Q.jpg
    Селски са тия панталонки. Послушай koshtramba!
    Queen of the Damned

Не ме кефи десенът и копчетата на панталонките, може би с други ще е по-добре.
    Пази моториста !!!

Не ме кефи десенът и копчетата на панталонките, може би с други ще е по-добре.
    Проблема е, че в моя така голям град това бяха единствените панталонки с по-висока талия, които намерих ..
    Дали ще е по - добре с друга блуза, или ? Дайте идеи , умирам си да нося такива панталонки, а си ги купих и сега не зная с какво ...

Цитирай Първоначално написано от CoCainkiD Виж мнението
    Дали ще е по - добре с друга блуза, или ? Дайте идеи , умирам си да нося такива панталонки, а си ги купих и сега не зная с какво ...
    Не, не, самите панталонки не са добри.
    Имате ли в града някой магазин 2-ра употреба? Там се намират страашно много неща на никакви цени, а панталонки с висока талия - бол, стига само да ходиш редовно и да търсиш - ще си намериш всичко, от което имаш нужда.
    Пази моториста !!!

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Аз и да искам, няма как да кача. Имам много забързан метаболизъм.Харесвам си се и така!

дясно - http://prikachi.com/images/818/5021818d.jpg

Град
    where butterflies never die *
    Ох, разбирам те, и аз умирам за къси панталонки с висока талия. Обаче в тези има нещо доста натрапчиво и може би наистина са копчетата (или пък на снимката е излязло така). Пробвай нагоре с нещо бяло или бежово, но нека е по-изчистено и леко, за да омекоти визията.

Добре де, разбирам, че не са най-красивите, но кое пък им е чак селското? При такива тотални изцепки на улицата, панталонките са далеч от селски ...

Според мен без бухалчето ще е по-добре, в комбинация с копчетата не ми харесва, все пак - както се чувстваш добре, така се обличай

florescentia

Благодаря, може би това беше проблема на комбинацията, не бях загледала !

Глупости! Какво му е на бухала и на копчетата! Стига сте говорили като не разбирате!
    Пази моториста !!!

Глупости! Какво му е на бухала и на копчетата! Стига сте говорили като не разбирате!
    Явно и не помниш какво пишеш.

florescentia

И кво, с нищо не могат да се носят щото са селски, тъй ли ?

Не са селски, просто смени копчетата да не са толкова лъскави или де да знам..
    Пази моториста !!!

Да и аз това си мислех да ги сменя. Благодаря ви

^ Тва пък откъде го изкопа?!
    Пази моториста !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си