- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ''Тоалети''
Не мога да ти дам предложения, защото няма да имаш полза от тях, не знам какво имаш в гардероба си и всичко се обезмисля!
Мога да ти дам един съвет обаче - ИГРАЙ СИ С ЦВЕТОВЕТЕ! На първото бюстие биха сложила почти всякакви червени обувки и тъмни дънки. Аз, например, винаги гледам да акцентирам на нещо - напоследък се обличам в адси свежи цветове, а когато съм облечена например с тъмносин потник и тъмни дънки - слагам само едни червени обувки и визията се допълва. (А ако е пролетно време пък, върху тъмносиня потник и дънките просто ще сложа лимоненожълта жилетка!
Жълто съчетавам още с цвят диня, цвят диня още с лилаво или тъмносиньо! Въобще, дрехи да имаш, другото е лесно!
up....................
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Koshtramba..имах предвид за предишния ти тоалет ,че е много хубав!)
извинявам се за спама,нямам снимки
Да, разбрах те, благодаря![]()
Опа
rap dance, ама с тия обувки граам не ми се получаваше
Меги, мисля, че ще е добре ако качиш малко...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Според вас добре ли е така ?
http://prikachi.com/images.php?images/42/5021042Q.jpg
Аз и да искам, няма как да кача. Имам много забързан метаболизъм.Харесвам си се и така!
дясно - http://prikachi.com/images/818/5021818d.jpg
Ох, разбирам те, и аз умирам за къси панталонки с висока талия.Обаче в тези има нещо доста натрапчиво и може би наистина са копчетата (или пък на снимката е излязло така). Пробвай нагоре с нещо бяло или бежово, но нека е по-изчистено и леко, за да омекоти визията.
Добре де, разбирам, че не са най-красивите, но кое пък им е чак селското? При такива тотални изцепки на улицата, панталонките са далеч от селски ...
Според мен без бухалчето ще е по-добре, в комбинация с копчетата не ми харесва, все пак - както се чувстваш добре, така се обличай![]()
florescentia
Благодаря, може би това беше проблема на комбинацията, не бях загледала !![]()
И кво, с нищо не могат да се носят щото са селски, тъй ли ?
Да и аз това си мислех да ги сменя. Благодаря ви![]()