.
Отговор в тема
Страница 57 от 124 ПървиПърви ... 74753545556575859606167107 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 401 до 1 425 от общо 3100

Тема: ''Тоалети''

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Защо да трябва да си събличаш пончото? То ти е като някакъв вид горница. Черно с всичко се връзва.
    Чарлстон дънки не харесвам, изглеждат много демоде.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Горница е де, все едно си с жилетка. Ама има разлика в температурата вън и някъде вътре. Та е почти сигурно, че ще го сваля в затворено помещение. Мен ме интересува кой с какви дрехи го носи
    Иначе за дънките не са толкова демоде чак. Все едно високата талия да е демоде, или разръфаните и скъсани.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Някои неща от старата мода са се запазили, други не. Високата талия е модерна в момента, докато дънките дарлстон - не. Не че се влияя много от модата, просто някои неща наистина ми изглеждат прекалено стари.
    Аз пончото го нося с клин, боти и някаква блуза под пончото. Но моето е дълго и покрива задника.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    http://woman.hotnews.bg/static/uploa...ateqo1_500.jpg тези панталонки с какво ги носите? По специално за бялото ме интересува. Много ми харесват и стоят супер нежно. Те са си летни... пролетни. Не стават за сега, ама питам просто.
    И на мен много ми допадат подобни панталонки и поли, а и нося дрехи в подобен стил. Та някой знае ли от Пловдив къде мога да си намеря такива? Честно казано ме съмнява сега през зимата, но пък може и да има някъде..

http://prikachi.com/images/523/5425523f.jpg - всъщност само сакото не успях да си взема, но ги нося с едно друго почти същото сако, но черно
    http://prikachi.com/images/540/5425540Y.jpg - надолу бях с едни кафяви кубинки :3
    Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..

Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
    Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
    Той си тръгва.
    Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..

gummy bears
    В.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    След 5 години може и чарлстонът да е модерен, тогава всички ще се юрнат да си взимат такива. Аз също не ги харесвам, но пък преди 3 години на всички талиите им бяха до да не казвам къде, а сега ,ако има едно лесно, ще си ги качат до бюста.
    Та хората са елементарни и се влияят от това, което им харесва и е модерно,а не от това, което им стои добре.

Имам ето такова почти същото, със същата дължина, но черно
    http://img.shopzone.bg/data/2010/12/...018_867231.jpg

Нося го със скини дънки и тясна блуза (иначе не ми е комфортно, много дебели стават пластовете, ако е с нещо по- широко), но аз съм го обличала навън (и то само веднъж) и не съм го сваляла съответно.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    ^все още си нося панталоните и дънките с ниска талия, няма как да си подменя гардероба изведнъж. Току виж модата пак се променила. Не мисля, че хората са толкова елементарни, колкото стилът им зависи от бюджета, с който разполагат. Както казах, нося си старите дрехи, не ми пука, че не съм в крак с модата като не мога да си го позволя...

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    зарежете модата, носете това, което ви харесва и ви стои добре иначе чарлстоните /или там както се пише/ са ми ужасно грозни и такива не бих носила, едно време ги носех, сега нося само скини дънки и панталони, защото смятам, че в други не изглеждам добре

Супер фен Аватара на PIF
    Just because she comes off strong,
    doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
    And even though she acts like nothing’s wrong,
    maybe she’s just really good at lying.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    След 5 години може и чарлстонът да е модерен, тогава всички ще се юрнат да си взимат такива.
    Вече е модерен, помежду другото.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Може, не се интересувам от тенденциите, свързани с този тип панталони. Не ми харесват.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Защо да трябва да си събличаш пончото? То ти е като някакъв вид горница. Черно с всичко се връзва.
    Чарлстон дънки не харесвам, изглеждат много демоде.
    Е, няма логика да си с едно и също облекло при 5 градуса навън и 20 в кафенето
    Ненавиждам чарлстони. Ама много. Но обичам високи талии и си търся подходящ панталон/дънки или пола. Ама ако може до 5 преста под бюста да ми стига - идеално :д

^ Аз пък си търся бельо дотам, май ше тряя да си взема от оформящото, то е такова.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Абе, не съм сигурна, но мисля, че в Oysho гледах бельо с 'висока талия', имаше и много яки, леко винтидж, супер секси са. Така и не мерих. :Д
    Пантерке, в H&M имаше панталони с висока талия. Не е точно 5 пръста под бюста, но има-скини са. Мерих червен, мисля имаше и черен, за други цветове не съм сигурна.
    Everything changes, but beauty remains ...

anonymous708973
    Guest
    Какви пари са?
    Упорито чакам да отворят магазина и в Пловдив :д

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    ^Къде ще отварят?

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Какви пари са?
    Упорито чакам да отворят магазина и в Пловдив :д
    20лв бяха когато ги мерих- мисля, че не бяха намаление, но може и да греша.
    А скоро приятелка си купи бял панталон, пак с г/д висока талия, пак от H&M. Всъщност, то в момента почти всичко е с висока талия май. Не съм ги оглеждала качествено, но със сигурност има.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от PIF Виж мнението
    Страхотна си : ) Толкова много твои снимки съм изгледала в тази тема, че чак те разпознах в снимките на един познат във фейсбук :Д
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Супер фен Аватара на PIF
    кой кой? :Д

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    ^ Аз пък си търся бельо дотам, май ше тряя да си взема от оформящото, то е такова.
    Ха, аз си намерих точно един чифт такова бельо. И не беше скъпо от левчето - един брой беше останал и го взех. Много добре стоят и най вече са подходящи за зимата. Ходих пак да търся в същия магазин да си купя още, но нямаше...

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от PIF Виж мнението
    кой кой? :Д
    H. Nenov (не знам дали е редно да му пиша цялото име, но предполагам ще се сетиш :Д) - беше ми сред обучителите на един лагер. Иначе си ми била и адашка :Д
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Ето ме и мен..да не остана по-назад
    http://prikachi.com/images/105/5436105F.jpg
    П.П. - Това е риза с дълги ръкави,но реших да я трансформирам малко.
    Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!

Супер фен Аватара на PIF

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Много радваш окото, не само стил, ами визия, прическа всичко

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    Много радваш окото, не само стил, ами визия, прическа всичко
    и тялото <3
    PIF, може ли да кажеш от къде са обувките? ^^

Ше те изпапам, бе! Между другото, нямам забележки към облеклото ти, давам ти 10 точки и печелиш "кралица на шопинга" на тема "Първа среща с Брад Пит" и направо закриваме предаването.
    Пази моториста !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си