- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ''Тоалети''
Ама пък са яки. То като цяло всички тези шипове и капси станаха супер комерсиални, ама... не може да не ги носим, жестоки са! :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Уникални са! Толкова искам късо черно кожено яке с шипове за по-хард визията на новичката ми рокля в резеда!
А аз търся светло дънково яке с капси по цяяяялата яка :Д Не мога да намеря, но ще си го чакам... Пантерке, за кожено яке не знам, но има уникално сако с шипове в H&M.![]()
Последно редактирано от PullMeCloser : 03-25-2013 на 20:23
Ще прецакам нещо, струва ми се... Добре, а къде продават капси?
В магазините за шивашки материали трябва да има. Друг вариант е някой друг да ти направи якето.
Някой знае ли къде мога да си намеря подобен топ с дантели? http://prikachi.com/images.php?images/20/6059020D.png Мисля, че една част от дантелата идва от сутиена, но със сигурност и топа има.Та ако някой е виждал нещо подобно по магазините ще бъда щастлива ако ме светне. Извинявам се предварително ако не съм питала в правилната тема.
Hold on to me. Never let me go. (h)
С дантели видях днес в New Yorker-а видях ги бегло, но мисля, че целите потници са с дантела. Иначе подобни има в почти всеки магазин.
Този ми е от New Yorker, мисля, че още ги има.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...38796510_n.jpg
и в H&M имаше до мн скоро, висят си там от месеци, надали са свършили
Как НЕ трябва да се обличате :
Същата мадама, преди около 3-4 месеца я видях цялата в цикламено - обувки, чанта, панталон, яке, тениска, ГРИВНА, включително и огромна цикЛАМЕНА ПУХЕНА ШАПКА! Май обича да е мега съчетана!![]()
Ти пък!!! Ментовото е модерно!!!
Да, в H&M е пълно точно с такива потници, всякакви цветове. Много са ми сладки.
Много ясно! А ми се водиш за стилна...тцтц :Д
аз пък мисля, че трябва да и дадем медал за факта, че е успяла да се облече в абсолютно един и същ цвят дрехи![]()
С обувките само се е поизложила...
аз пък се чудех защо косата не си боядише в тон с дрехите...
Тя е черна, за да отива с всичко... иначе ще е трудно да я поддържа всеки ден различен цвят- я цикламена,я зелена...
Хаха, напомни ми за една кондукторка , всеки ден пътувам с автобуса и всеки ден тя е с един и същ цвят блуза, панталон, джапанки, гривна и ЛАСТИК.![]()
Аз пък имам една позната, която преди постоянно се обличаше в един и същ цвят блуза, яке, ластичка на косата, фиба, обици, чорапи!!!![]()
Ее, стига! И до фибичките ли ги съчетава?Ако беше малко по-зелен цвета на облеклото на тази от снимката, щеше да е като самоходен светофар. А иначе благодаря за информацията за магазините. Goddess, чуден топ и съчетание!
Hold on to me. Never let me go. (h)