.
Отговор в тема
Страница 94 от 124 ПървиПърви ... 4484909192939495969798104 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 326 до 2 350 от общо 3100

Тема: ''Тоалети''

Hybrid View

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666 Виж мнението
    Дебелите скочиха!
    Направо ме разби с този аргумент.

Годес, според чии критерии трябва да се съобразява?

Желязна логика имате, браво, момичета.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Направо ме разби с този аргумент.

Годес, според чии критерии трябва да се съобразява?

Желязна логика имате, браво, момичета.
    Според ничии, просто малко усещане за естетика. Всеки може да си носи каквото иска естествено, щом се харесва, но като е грозно за очите, да не се сърди, че го гледат с присмех или го коментират. А хората винаги коментират, това е положението - лошо или хубаво. Никога не съм се подигравала на някого, защото е пълен/дебел, но откровено съм се погнусявала от обличането на такива, супер гадно е да се тресат телеса и целулити извадени на показ.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Според ничии, просто малко усещане за естетика. Всеки може да си носи каквото иска естествено, щом се харесва, но като е грозно за очите, да не се сърди, че го гледат с присмех или го коментират. А хората винаги коментират, това е положението - лошо или хубаво. Никога не съм се подигравала на някого, защото е пълен/дебел, но откровено съм се погнусявала от обличането на такива, супер гадно е да се тресат телеса и целулити извадени на показ.
    От сега знай, че не трябва да ходиш в Англия. От сутрин до вечер само това ще виждаш и то в клинове и къси панталонки. ;D
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Aз нямам нищо против по-пълните хора, то и аз не съм фиданка, просто човек трябва да се съобразява как се облича според фигурата си, в противен случай изглежда грозно, нелепо и смешно.
    А Рабалка си е фейк отвсякъде, от поредицата Александра и другите с големи дупета. Просто не е от тези фейкове, които искат комплименти, а обратното, сигурно й е забавно как след всяка пусната снимка я обсъждаме с лошо..

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Много сипахте на момичето :Д
    https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...55548472_n.jpg
    и аз съм слонче,но пък не се спирам да нося рокли и поли :Д

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Бе не мога да разбера какво толкоз се дразните.Дори и фейк да е и снимките да не са нейни все пак са на някой тези и този някой се облича така.А иначе аз не виждам да е дебела, нито задника и да е голям.А иначе виждала съм преди снимки на Александра, нищо дебело в нея и задника и беше супер.
    А към колежката BonnieandClyde666 дето каза, че дебелите скочиха - ми не мацко, не се имам за дебела!Всеки с мнението и с вкуса си!

Мега фен Аватара на koshtramba
    Какво ги съжалявате, всеедно да болни от проказа, бре?! Да ходят да потичат малко в свински тръст и ше отслабнат.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Какво ги съжалявате, всеедно да болни от проказа, бре?! Да ходят да потичат малко в свински тръст и ше отслабнат.
    Никой не ги съжалява. Къде видя съжаление?

Годес, така съм по-съгласна.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Сбийте се сега. И аз съм дебела, но винаги съм си подбирала дрехите според фигурата . Като по- малка бях ужасно слаба, сега точно обратното, самa съм си стигнала до това положение и няма как да обличам къси панталони, къси рокли и т.н. Така е и с другите по- пълни момичета.
    Дори когато видя себе си в нещо такова ми се доповръща,а виждам такива момичета всеки ден. Ужасно грозно е.

Супер фен Аватара на Deadlock
    Изобщо не вярвам да ви разваля естетиката на заобикалящия свят някой да е дебел. Според мен е его-работа. Да се възмутим на другите, за да издигнем себе си. Мисля, че е полезно човек да ги анализира тези неща.

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    ^Глупости, глупости. Да знаеш как си вдигам самочувствието от разплути мадами .. леле
    Има си етикет, бе хора, начин на поведение и визия. Точка.
    Като си имаш излишни килограми ( и то в повече ) ще обличаш по-широки дрешки, нещо свободно, удобно, в което няма да се очертават дебелите баджаци, целулита по задника, трите реда цици и паласки. Е ще извинявате, ама като тръгне някоя едра примадона по ластични блузчици и 2 номера по-малки дънки, и изкачат сланини,повръщам.
    Разбира се, нямам нищо против пълните хора,за тва сме индивиди да сме различни, и аз съм била пълна, но не съм си позволявала такива идиотщини. Както се казва " всяка жаба да си знае гьола ".
    Тва е.

seekanddestroy,

Тъкмо илюстрира тезата ми! "Има си етикет, начин на поведение и визия". Ти го спазваш и се чувстваш по- от тези, които не го спазват. Егото доволно. Етикети, моди и т.н са просто страхотни инструменти да се чувстваш над другите.

И бтв, докато говориш за себе си, думата е "пълна", а като говориш за другите - разплути мадами, баджаци, едри примадони и подскачащи сланини. Любопитен факт :Д

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    seekanddestroy,

Тъкмо илюстрира тезата ми! "Има си етикет, начин на поведение и визия". Ти го спазваш и се чувстваш по- от тези, които не го спазват. Егото доволно. Етикети, моди и т.н са просто страхотни инструменти да се чувстваш над другите.

И бтв, докато говориш за себе си, думата е "пълна", а като говориш за другите - разплути мадами, баджаци, едри примадони и подскачащи сланини. Любопитен факт :Д
    Не мога да разбера, вдяваш ли какво се говори или си тъпчеш на твойто? Значи на теб ти харесва да гледаш гадости така ли? И го приемаш за нормално ?
    Дори и така да е, и да ми се вдига егото, какво? Разбира се, че ще се чувствам добре, когато външно изглеждам така
    Нарекох се пълна, защото никога не съм била от онези разплутите, защото винаги съм спазвала някви норми, граници.
    Етикет и мода изобщо не ми ги слагай едно до друго с общо понятие. Със сигурност второто не го зачитам.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    ^ Напълно съгласна съм. Но много малко хора се обличат по начина, по който трябва.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kitty02 Виж мнението
    Но много малко хора се обличат по начина, по който трябва.
    Няма точен начин по който трябва да се обличаш. Това е един вид изкуство, което или владееш или не. Не можеш да покажеш на някой, че небето е синьо ако той самият няма очи да го види. Има хора, които нямат цветоусещане, нито различават нюанси достатъчно добре. Не всички осъзнават, че се обличат с дрехи, които не им седят добре, защото често им липсва усещането за симетрия.

Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението
    Значи на теб ти харесва да гледаш гадости така ли? И го приемаш за нормално ?
    А ти приемаш ли за нормално да живеем в свят на клонинги ? И по-добре ли е дебелите момичета да завират от жега, защото на някой не му се гледало сланини ? Ти съобразяваш ли си живота с общественото мнение ?

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    И по-добре ли е дебелите момичета да завират от жега, защото на някой не му се гледало сланини ?
    С по-широки дрехи в подходяща материя е по-прохладно и много по-удобно.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Как "трябва" е прекалено разтегливо понятие. Защото няма закон,който да ти определя как "трябва да се обличаш", ако ти е удобно и по парфюм може да тръгнеш. Има естетика обаче. За мен е грозно,дори и момичето да има супер крака, да носи прилепнал клин и тениска,която не и покрива задника. Грозно ми е. Това не значи ,че хиляди момичета не го правят, или не плащат данък обществено мнение, или не им пука че женските им полови органи се очертават и са на показ.

За мен също е грозно да видя пълно момиче в ултраприлепнала и къса рокля/пола. Има си различни дрехи,които визуално по някакъв начин ще поприкрият, ше я повталят. Както някой има правото да се облича ,както си иска , без да му пука как изглежда, така и аз имам правото да кажа,че не ме кефи примерно.
    maDamn

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Има си различни дрехи,които визуално по някакъв начин ще поприкрият, ше я повталят. Както някой има правото да се облича ,както си иска , без да му пука как изглежда.
    За това говоря.

granger,

Има как "трябва" да се обличаш точно толкова колкото има и "естетика". Социално конструирани са.

Разбира се, че имаш право да не ти харесват нещата, които изброи, имаш и право да го кажеш, а имаш право да кажеш и нещо от рода на 'дебела свиня с хвърчащи сланини'. Въпрос на избор. Aз мисля, че е полезно човек да се замисли за тези неща и да прави по-съзнателни избори.

Град
    Beyond reality
    Никога не съм споменавала "дебела свиня с хвърчащи сланини" и се разграничавам от тоя тип. Просто има си дрехи ,които трябва да са табу за различните телосложения. не просто за пълните женски индивиди.
    maDamn

Град
    България
    Никога не съм споменавала "дебела свиня с хвърчащи сланини" и се разграничавам от тоя тип. Просто има си дрехи ,които трябва да са табу за различните телосложения. не просто за пълните женски индивиди.
    Granger, мисля си, че трябва да си намериш някой дето да те сефтосва по-честичко, за да ти се оправи настроението и да спре да те гони нервата.Ти няма тема, в която не си се заяла или злобяла срещу някого.

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от _ivi_ Виж мнението
    Granger, мисля си, че трябва да си намериш някой дето да те сефтосва по-честичко, за да ти се оправи настроението и да спре да те гони нервата.Ти няма тема, в която не си се заяла или злобяла срещу някого.
    Ти си била много по-тъпа ,отколкото предполагах. Къде видя злоба. казах само,че за мен е грозно пълни момичета да обличат прилепнали дрехи.
    maDamn

Град
    България
    Ти си била много по-тъпа ,отколкото предполагах. Къде видя злоба. казах само,че за мен е грозно пълни момичета да обличат прилепнали дрехи.
    Е поне се разминах с тъпа само.Очаквах да кажеш и други неща, от онези дето редовно употребяваш за хора, които са ти неудобни по една или друга причина!

И за мене грозно да видя момиче с паласки и корем до небето с тясна рокличка до дупето . Супер гнусно е .

Град
    Beyond reality
    И кои са ми неудобни? Изброй ги ,поименно,моля те.
    А злостния ти коментар заслужаваше и повече. Но нали съм си добра душа
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си