- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ''Тоалети''
Laana, фаворитка си ми <3 От БГ ли пазаруваш?
да не е спам ( сори за качеството) http://prikachi.com/images/533/4746533u.jpg
много странна поза, но само на тази снимка от вечерта си личи с какво съм долу-горе :Д
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...12256349_n.jpg
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Може и аз да съм малко тесногръда, но не ми допада съчетаването на различни мотиви. Според мен малко си пресолила манджата.
нека е пресолена
точно заради такова мислене всичко е копи пейст по улиците.. нищо лично :Д
Е ПИФ, не се засягай така. Аз съм ти фенка попринцип, но също съм на мнение, че това е гадна комбинация.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
момичета,даиде ми някаква идейка с какво да съчетая
дълга риза (закрива дупето) тъмно син свят...
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
PIF и аз много те харесвам,но ако едното беше едноцветно мисля,че щеше да стане по -добре![]()
![]()
"Не-копи-пействането" не е залог за стилно.
TheGirlNextDoor, с къси панталонки.
ЕСНАФИ, застреляйте се от упор !
Съчетанието е различно. И то не показва модна неосведоменост.
ЛОГИЧНО Е, че PIF не е искала да направи простото съчетание от точки и изчистен потник!
Разбира се чудесно какво иска да постигне, докато тука на половината и това не мога да разбера.
Хайде, плюйте сега, сигурно някой лаик, дето грам не разбира от мода ги е съчетал.
Второто е добро поради простата причина, че е в класически цветове .
повярвайТЕ... с чисто бял потник със същите гащета аутфита беше толкова абсурден, че все едно току що ставам от сън (с пижама)
спора е абсурден, всеки да си съчетава дрешките както си знае, аз от уроци лично нямам нужда![]()
therichbitch, вие сте тези, които следвате етикетите и сте лишени от въображение. А аз просто казвам "Защо не!"
Не казвам на кой как да се облича, сещаш ли се, вие го правите. Dig it ?
Никой не казва кой как да се облича. Изразяваме си мнението. На мен не ми харесва съчетанието на тези два цвята, а и самите дрехи поотделно също не ми харесват. Точка.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
тази е стара ама карай
![]()
Абе, кифли, не спорете с PIF и koshtramba! Мнението ви не струва пукнат грош! Аутфитите са си супер яки!!!
Queen of the Damned
Е то koshtramba и PIF,ако нямат вкус и стил,то кой ще има...![]()
![]()
![]()
BonnieandClyde666, кой казва кой и кое струва? Хахахха. Смешна си, така че ти препоръчвам да се успокоиш и да не скачаш с грозни епитети.
^ МОЛЯ ТЕ, МОЛЯ ТЕ, не носи отворена обувка с чорап :Д
И на мен ми харесва тоалетът на ПИФ.
Everything changes, but beauty remains ...
Няма, спокойно :Д аз не излизах с тези обувки, а с други, затворени, просто исках да видя как ще стои с тези и реших да се снимам, а ме мързеше да си събуя чорапогащника :Д . И аз не харесвам с отворена обувка и чорап/чорапогащник.