.
Отговор в тема
Страница 36 от 124 ПървиПърви ... 263233343536373839404686 ... ПоследнаПърви
Резултати от 876 до 900 от общо 3100

Тема: ''Тоалети''

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    http://prikachi.com/images/542/4691542o.jpg супер обикновено като за даскало ...пс: сори за кофти качеството..:х
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Супер фен Аватара на scrooper
    always late but worth the wait!

Цитирай Първоначално написано от PIF Виж мнението
    този страшно много те забива според мен
    ммм в какъв смисъл,извинявай не разбрах

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Снимката е от два месеца, ама сега я качвам
    http://prikachi.com/images/866/4809866C.jpg ( малко съм заспала DD )

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от alexsdreamm Виж мнението
    ммм в какъв смисъл,извинявай не разбрах
    Че те прави супер ниска, или по-точно краката ти и е грозно.

Karamella, хубав тренч, но според мен обувките не са от най-подходящите. Не е грозно, но можеше да е в пъти по-добре.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Отдавна исках да си взема син панталон,но се чудех с какво да го съчетая за да се получи контраст.Според вас добре ли е? http://prikachi.com/images/652/4810652Y.jpg

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    Ами на мен лично не ми харесва комбинацията ... Може би с нещо сиво нагоре и някакъв аксесоар като акцент !..
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

babyliss0, как може да се чудиш - с червена изчистена тениска/потник/риза, загащена в панталона и без тоя колан (сори, ама е ужасен, а и вече са адски демоде) ше е неземното!
    Последно редактирано от koshtramba : 05-25-2012 на 13:26
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    babyliss0, как може да се чудиш - с червена изчистена тениска/потник/риза, загащена в панталона и без тоя колан (сори, ама е ужасен, а и вече са адски демоде) ше е неземното!
    Мисля си,че за да загащя тениска или риза в панталона трябва да имам наистина перфектно телце(нямам паласки или корем,но все пак имам изпъкнало дупе и според мен крушовидна форма на тялото)

Не става въпрос да ти е плътно по тялото (макар, че може и така), имах предвид нещо такова :

Само, че си го представи в червено-синята комбинация.
    Пази моториста !!!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Откога един обикновен черен колан е демоде?! Това е универсален колан бих казала, но не и демоде.

Град
    Sofia
    супер готино е потничето, много обичам нещица на точки

Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Не става въпрос да ти е плътно по тялото (макар, че може и така), имах предвид нещо такова :

Само, че си го представи в червено-синята комбинация.
    Да,но на мен лично тази риза(дори по 2-ра употреба не съм ги виждала ,макар че ЗНАМ ,ЧЕ ТОВА Е МОДА) не ми харесва,не е мой стил нито пък мисля някога да се облека така..просто всеки има вкус

Давам само пример, толкова ли не можеш да проявиш въображение, бе ?!?!

А, иначе, therichbitch, на мен тоя колан ми идва откровено чалгарски, сори, ама тва не знам кога изобщо се е носило.
    Пази моториста !!!

Супер фен Аватара на bloodymirror
    CupcakeKitty.не съм си й помисляла,че може да си толкова тъпа,чесНо! Както и да изглежда момичето,както и да се облича,ти не си човекът,който ще я съди и ще й казва какво да прави..още повече по толкова грозен и ограничен начин..ебахти и простотията,нямам думи!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Абе толкова хора се нахвърлиха, че даже чак смешно става. Даже някой каза, че стил било да умееш да се обличаш според телосложението си. Е, добре, айде кажете ми за едри бедра какво може да облечеш? И дънки да сложи момичето, пак ще си личат. Дори с прав панталон, да не говоря за чарлстон. Полите също не са вариант... Аз не виждам смисъл като са и едри бедрата какво значение има, че полата е къса или ще е с десет санта по-дълга? Толкова я оплюхте, че била едра и не се обличала подходящо... Тя ако е 65килограма, едва ли ще има дреха дето да я направи да изглежда като 50 килограмово момиче... Разбирам да и се вижда деколтето, дупето или нещо от тоя сорт дето е неприлично, ама тя си се е облякла съвсем нормално, даже тоалета си беше хубав с бюстието и цветовете като цяло

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    http://prikachi.com/images/752/4813752t.jpg Това беше за разходка. Ровя за други , ама после.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    ...
    всъщност повечето се нахвърлиха в/у Къпкейка, че е проста, не в/у момичето, пуснало снимката.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от babyliss0 Виж мнението
    Отдавна исках да си взема син панталон,но се чудех с какво да го съчетая за да се получи контраст.Според вас добре ли е? http://prikachi.com/images/652/4810652Y.jpg
    Махни черните аксесоари, лично на мен не ми допадат.
    Сьомговият потник стои доста добре на сини дънки. Добре ще стои също червено, бяло, бежово, шампанско.

mimsssss, има си варианти. Не помня в кое издание на Космо бяха пуснали съчетания за 7-те най-чести женски проблема във фигурата - с едри бедра, без талия, прекалено кльощави крака и прочее. Има дрехи, с които визуално да постигнеш по-добър ефект. Просто туниката/роклята/каквото беше там свършваше точно на най-дебелата част на краката й, което автоматично "прерязва" фигурата й и я кара да изглежда ниска и пълна.

Уотевър. Жалко само, че Къпкейк е сладка, пълна селянка е.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 05-26-2012 на 07:27

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Абе толкова хора се нахвърлиха, че даже чак смешно става. Даже някой каза, че стил било да умееш да се обличаш според телосложението си. Е, добре, айде кажете ми за едри бедра какво може да облечеш? И дънки да сложи момичето, пак ще си личат. Дори с прав панталон, да не говоря за чарлстон. Полите също не са вариант... Аз не виждам смисъл като са и едри бедрата какво значение има, че полата е къса или ще е с десет санта по-дълга? Толкова я оплюхте, че била едра и не се обличала подходящо... Тя ако е 65килограма, едва ли ще има дреха дето да я направи да изглежда като 50 килограмово момиче... Разбирам да и се вижда деколтето, дупето или нещо от тоя сорт дето е неприлично, ама тя си се е облякла съвсем нормално, даже тоалета си беше хубав с бюстието и цветовете като цяло
    Аха, говори си. Тва са пъъълни глупости. Неслучайно има дрехи, предназначени за по-пълни хора. Наистина, не си измислям.
    Виждала съм ти снимки и ти се обличаш крайно неподходящо за тялото си.
    Последно редактирано от koshtramba : 05-26-2012 на 10:16
    Пази моториста !!!

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Като човек е пълен,какво...да се трунта с тонове дрехи,за да прикрива тлъстинките ли,само защото някоя си злобна комплексарка така смята,айде всеки да гледа себе си.. ;д

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Хей, хей .... едно е да можеш да се обличаш като хората спрямо тялото си, друго е да ходиш облечена в чувал, само защото си пълна ... Има дрехи които просто подчертават излишните мазнинки и трябва да се избягват от момичета с такива... Не е казано, че като си пълен трябва да носиш адски широки дрехи, които да скриват всичко по теб, но пък и не е удачно, както беше в случая с това момиче, при положение, че има наистина мн излишни мазнини в бедрата, да носи толкова къса туника, от която точно проблемната и зона да изкача така грозно .. вярно, че не може да ги скрие тия бедра, но да не ги подчертава по тоя начин ..
    Късите роклички, полички, тесни блузки, клинчета и тнт не са за хора с излишни килца, в интерес на истината дори не знам как такива момичета се чувстват удобно в този тип дрехи, при положение, че си личи, че не са за тях и не им стоят добре...

Кажете, че и аз съм груба селянка, но това е моето мнение ..

Била съм много пълна .. и повярвайте никога, ама никога не съм си позволявала да се обличам така, че да ми изпъкват недостатъците...
    Последно редактирано от dream1707 : 05-26-2012 на 11:49

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Ох бях решила да спра да пиша на тази тема но просто няма как
    първо: КЪДЕ МЕ ВИДЯХТЕ ДА Я СЪДЯ ИЛИ ДА И НАРЕЖДАМ КАК ДА СЕ ОБЛИЧА? просто и обясних че нейния си там начин на обличане не и помага да изглежда добре.. написано по малко по- груб начин

друго: в момента вие сте "по- лоши" от мен
    мдам
    защото аз написах нещо грубо но вярно.. нещо което всички виждат и дори не съм я нападнала..
    а как пък никой не забеляза за коментара на PinkPan7her например.. че ми тури етикета "селянка" само заради един мой пост в някакъв си форон
    което някакси не се връзва
    в крайна сметка всички ми обяснявате колко съм била груба, проста и т.н и същевременно се държите като мен
    oh god ;*

Голям фен Аватара на cheburashka
    пийте, яжте, кефете се и си носете дрехите и да не ви пука

беше егати яката тема :/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си