- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ''Тоалети''
Аре стига си се обяснявала "в някакъв си форон". Няма нищо лошо да й кажеш, че това не й стои добре, но да я обиждаш е друго- ето това те прави простакеса. И други си изразиха мнението, но не по този начин, да виждаш някой на тях да им е казал г? Това може би трябва да ти говори, че проблемът е в теб.
Кощрамба, спри да пропагандираш някви скелети или идеите за такова тяло. Не знам защо го казваш в множествено число, след като тук само това момиче показа снимка с някви завишени килограми, но ако смяташ, че всички коментирали са дебелаци (повечето са пускали снимки), наистина си болна и имаш сериозен проблем.
И не, нито съм дебела, нито харесвам да гледам пълни момичета с изкачащи сланини, но не е това начинът да им се казва как трябва/не трябва да се обличат.
Айде стига караници де.. връщайте се към темата ;д
http://i.imgur.com/yCBbW.jpg
Напротив! Пределно ясно ми е накъде биеш- че когато не е заболяване, а си просто дебел, това е резултат от много тъпчене и никва воля+мързел да се вземеш в ръце. Има истина в това, но го казваш от позицията на човек "на когото нищо не му се лепи"- това сама си го казвала, помисли и над това. Може би за такива хора не е толкова лесно + това аз познавам хора, които имат склонност към затлъстяване (както ти например очевидно имаш забързан метаболизъм, те имат забавен). За да са слаби такива хора, трябва да фотосинтезират...
Последно редактирано от therichbitch : 05-26-2012 на 14:14
След като всички имат еднакъв метаболизъм според теб, как ще обясниш факта, че ти нагъваш много сладко и си слаба?
Ами те просто са от тези, които са се тъпкали безбожно много. Но има хора, които са на няколко кафета и бисквитки на ден и пак не са слаби.
Напълно съм съгласна с теб !
Не мога да разбера какъв ви е проблем а с по-пълните , казвам го като човек с няколко излишни килограма и странна физика ... какво по-пълните хора нямат право да живеят ли ? Нямат право да излизат и да носят дрехи които им харесват ? Нямат право да са нормални и всеки трябва да им казва че са дебели и да ги кара да се чувстват адски зле ли ?
На мен лично не ми пука кой какво казва,но има хора които им пука и ако наистина имахте малко мозък,нямаше да пропагандирате колко е хубаво да си слаб,не слаб а анорексичен ... хаха моля ви , замислете се малко преди да избълвате някоя глупост...
Айде стига бре, изядохте се.
Не става въпрос дали някой е дебел, ама като си си пуснал снимките във форум или изобщо в интернет ще търпиш и похвали и критики, и всичко. От друга страна човек няма как да угоди на всекиго, така че винаги ще има хора в опозиция.
sarin4eto - сори, ама за да не накърним нечии чувства какво трябва да пропагандираме ?
Може би трябва да казваме колко е хубаво да се седи пред компютъра с пакетче чипс ? Има някои позакръглени момичета - окей, но има и някои които са дебели до степен "болест" и тогава дори и личният им лекар ще им каже, че трябва да отслабнат, защото това е вредно и за сърцето и за костите, а в повечето случай, и за самочувствието.
Кафето и едната бисквитка няма да те направят слаба ,а болна. Не е работа до не ядене , а до изграден хранителен режим , вярно е -аз ям много , но се движа достатъчно много, нямам възможност всеки ден да съм във фитнеса, затова се упражнявам в къщи. Не ми казвайте ,че нямате точно 20 минути за няколко прости упражнения,които да ви държат във тонус.Всичко е до воля и нагласа. Баща ми беше кюфте, на 43 години много по-трудно се свалят килограми , реши си ,че ще свали, нищо, че е на пълен 10 часов работен ден , направи 90 дневната и започна да тича по 30 минути на ден, нищо че е зает.От 98 кг стана 86, за няма и 3 месеца.
Говорете ми после ,че не било до воля.
Вярно е има и хора,при които е болест , там не коментирам.
Но да си съвсем нормално момиче, без здравословни проблеми , да ми набиваш само мазнотии и да си мислиш , че няма да ти се лепне и караш от една на друга къкла по цял ден- ми сама си си виновна.
Има желание-има начин.
maDamn
Има, така е. Обаче точно Грендър и Кощрамба, които и двете нищо не ви се лепи вие сте тръгнали да ги разправяте такива. Просто не познавате мъките, на които хората се подлагат за да бъдат слаби. Много е лесно така да се говори, обаче изглежда ужасно грозно. А вие и двете сте под нормата. И се опитвате да наложите, че това вашето е красиво...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Лейди , не ми се налага да знам,щото съм се научила как да ям , до 4 клас съм била закръгленка, лепи ми се и то точно в областта на корема и задника,ама съм си изградила такъв режим ,че да си правя упражненията сега като съм си почивка 3 пъти на ден, а като съм на училище 2 пъти. Не съм под нормата, а съм в нормата. Не налагам нищо за красиво , а казвам какво е нездравословно дебело. Аз от 9 клас съм си все около 50 кг. Толкова.
maDamn
http://prikachi.com/images/369/4774369X.jpg ето един мой тоалет. И да, знам, че трябва да отслабвам.![]()
Господи, хора какво сте се психирали?
Никой не е перфектен, но това не пречи да се стремим към нещо близко до перфектното. Не мога да повярвам на това колко грубо се изказвате и то без никакви угризения. Имайте малко уважение една към друга!
Външният вид е една малка част от това какъв всъщност е човек, една малка, но доста важна част. Всяка жена се опитва да изглежда добре и да се чувства така, така че не можете да казвате на някой какво да яде,как да се облича и т.н., както на вас Ви харесва. Сериозно, оправете си държанието, защото правите изключително жалко и ужасно впечатление. Не се показвайте като ограничени дами, защото смятам,че не сте. Хайде лека вечер и прекратявайте споровете, че развалихте темата!
http://i.imgur.com/eP1NL.jpg
ау пускам си снимка на тоалета
дано не нагрубя някой и с нея...
Беше пределно ясно, че сравнението беше образно. А иначе който квото и да ми казва, яденето му е майката. Имам познати, които набиват принцеси и дюнери и ходят всеки ден на фитнес, еми смешно е. А ти, където ти изнася, по различен начин я поднасяш информацията. в някои теми съм те чела, че ядеш много често (да, знам, че така е полезно),но все не особено здравословни неща, тука ми говориш, че си имала хранителен режим.
П.П. Само да кажа, че нито забързаният метаболизъм, нито забавеният са полезни за здравето независимо, че единият има положителен ефект в/у силуета.
Едит: обувките са страшни ^^
Именно това ,че ям начесто е идеята. Не се тъпча, после да ми е тежко.
Не смятам повече да говоря по темата, че всъщност не е тя темата...
мен ме няма, ама абитуриентки да има
maDamn
оакахте цялата тема с някакви безсмислици.стана ясно вече,че всеки си има мнение и си държи на неговото.
Айде по темата вече...
заради мен е цялата интрига
всъшност, бейби.. ще си лягам, да ;S
АКО ТИЯ БЕЗСМИСЛЕНИ СПОРОВЕ ПРОДЪЛЖАТ , СЕРИОЗНО щЕ ПОМОЛЯ НЯКОЙ МОДЕРАТОР ДА ЗАТВОРИ ''ТОАЛЕТИ'' !!!....аКО ТОЛКОВА МНОГО ВИ СЕ ЗАЯЖДА , МИ ХУБАВО , ЗАЯЖДАЙТЕ СЕ , АМА НА ЛИчНО !!!..ТЕМАТА Е ЗА ТОАЛЕТИ , А НЕ ЗА КИЛОГРАМИТЕ НА ХОРАТА , КОИТО ГИ ОБЛИчАТ , ТАКА чЕ АЙДЕ МОЛЯ ВИ СЕ !!!!....
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
http://prikachi.com/images/144/4819144R.jpg Малко странна физиономия.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"