.
Отговор в тема
Страница 46 от 124 ПървиПърви ... 364243444546474849505696 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 126 до 1 150 от общо 3100

Тема: ''Тоалети''

Koshtramba..имах предвид за предишния ти тоалет ,че е много хубав! )
    извинявам се за спама,нямам снимки

Мега фен Аватара на koshtramba
    Последно редактирано от koshtramba : 07-16-2012 на 10:05
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Меги, мисля, че ще е добре ако качиш малко...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер си е !
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Според вас добре ли е така ?
    http://prikachi.com/images.php?images/42/5021042Q.jpg

Не ме кефи десенът и копчетата на панталонките, може би с други ще е по-добре.
    Пази моториста !!!

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Аз и да искам, няма как да кача. Имам много забързан метаболизъм.Харесвам си се и така!

дясно - http://prikachi.com/images/818/5021818d.jpg

Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Не ме кефи десенът и копчетата на панталонките, може би с други ще е по-добре.
    Проблема е, че в моя така голям град това бяха единствените панталонки с по-висока талия, които намерих ..
    Дали ще е по - добре с друга блуза, или ? Дайте идеи , умирам си да нося такива панталонки, а си ги купих и сега не зная с какво ...

Град
    where butterflies never die *
    Ох, разбирам те, и аз умирам за къси панталонки с висока талия. Обаче в тези има нещо доста натрапчиво и може би наистина са копчетата (или пък на снимката е излязло така). Пробвай нагоре с нещо бяло или бежово, но нека е по-изчистено и леко, за да омекоти визията.

Цитирай Първоначално написано от CoCainkiD Виж мнението
    Дали ще е по - добре с друга блуза, или ? Дайте идеи , умирам си да нося такива панталонки, а си ги купих и сега не зная с какво ...
    Не, не, самите панталонки не са добри.
    Имате ли в града някой магазин 2-ра употреба? Там се намират страашно много неща на никакви цени, а панталонки с висока талия - бол, стига само да ходиш редовно и да търсиш - ще си намериш всичко, от което имаш нужда.
    Пази моториста !!!

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от CoCainkiD Виж мнението
    Според вас добре ли е така ?
    http://prikachi.com/images.php?images/42/5021042Q.jpg
    Селски са тия панталонки. Послушай koshtramba!
    Queen of the Damned

Добре де, разбирам, че не са най-красивите, но кое пък им е чак селското? При такива тотални изцепки на улицата, панталонките са далеч от селски ...

Според мен без бухалчето ще е по-добре, в комбинация с копчетата не ми харесва, все пак - както се чувстваш добре, така се обличай

florescentia

Благодаря, може би това беше проблема на комбинацията, не бях загледала !

Глупости! Какво му е на бухала и на копчетата! Стига сте говорили като не разбирате!
    Пази моториста !!!

И кво, с нищо не могат да се носят щото са селски, тъй ли ?

Не са селски, просто смени копчетата да не са толкова лъскави или де да знам..
    Пази моториста !!!

Да и аз това си мислех да ги сменя. Благодаря ви

http://prikachi.com/images/708/3961708S.jpg
    много яки кецки!! ;д от къде си си ги взела ?

^ Тва пък откъде го изкопа?!
    Пази моториста !!!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Не са копчетата. Не пречи златното. Не стои добре заради цвета на дънковия плат.
    Everything changes, but beauty remains ...

Е, да, и аз това казах, ама това няма как да го промени, затова единствения вариант е да смени копчетата, за да изглежда маалко по-добре.
    Пази моториста !!!

Супер фен Аватара на katericArofl
    От Sportsdirect са кецовете.
    http://prikachi.com/images/703/5032703O.jpg

koshtramba - ало, компетентната, по-полека Това, че не пиша често, не значи, че не посещавам форума, много добре те виждам как се изказваш и отговаряш рязко където трябва и не трябва. Не виждам да се обличаш адски добре и винаги да съчетаваш всичко на 6, тъй че не ми казвай дали разбирам или не. Не мисля, че се обличам лошо и нямам вкус. Казах си мнението, момичето го видя, нито съм се обърнала към теб, нито имам намерение изобщо да коментирам нещо, свързано с твоя уникален стил на обличане. По-леко с острия тон, грозно впечатление правиш!Поздрави!

florescentia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си