.
Отговор в тема
Страница 90 от 124 ПървиПърви ... 4080868788899091929394100 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 226 до 2 250 от общо 3100

Тема: ''Тоалети''

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Не, че нещо, но защо осмивате едноцветното обличане? Все едно да сме облечени изцяло в черно, както е по етикет, и да ни се смеят или в бяло, според случая. По принцип хвалят такива смели решения, ако са в някой по-свеж цвят, още по-добре.
    За дамата от снимката, наистина обувките не стават, но цветът е доста на мода.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на tonssy
    ^ Според мен винаги трябва да има някакъв акцентиращ цвят в облеклото. Поне за малко контраст. Скучно е всичко да е едноцветно, за мен не изглежда стилно.

Град
    Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    ^ Според мен винаги трябва да има някакъв акцентиращ цвят в облеклото. Поне за малко контраст. Скучно е всичко да е едноцветно, за мен не изглежда стилно.
    Това е ясно, дори да е бижу. Но идеята ми е друг.Правилата са си правила, а у нас не се спазват на много места. Говоря за официалните мероприятия, където черното си е черно отдолу догоре, както и бялото. По същият начин, голямата работа, че визирам за пример Запада, няма нищо лошо в едноцветното облекло. Особено в по-консервативни общества и държави. Обичайното тук там ще изглежда нелепо, но всичко е до усещане и мнение. За мен е доста смело решения да си в един цвят у нас и не мисля, че трябва да се осъжда.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Мега фен Аватара на koshtramba
    Колега, объркала си 1 член.

По темата : Нямам нищо против черна рокля и черни обувки, бяла рокля и бели обувки, но на тази дори коланът й беше ментов. Извинявай, ама прилича на голямо ментово чудовище/плашило. Нищо секси няма в това ВСЕКИ един аксесоар да ти е един цвят.

Post Scriptum 1 : Когато я видяхме в цикламено, беше в цикламено до най-малкия детайл. Приятелката ми имаше айфон с цикламен, прозрачен протектор и тя го гледаше почти през цялото време. Сигурна съм, че си викаше: "Лелеее, тва как щеше да се върже с тоалета ми!"

Post Scriptum 2 : Искам да ми покажеш един цветущ пример от запада, в който има над 5 елемента в един цвят, без той да е черен (говорим за хората, които са етикет и пример за обществото). Ще ми е интересно да го видя.
    Последно редактирано от koshtramba : 03-31-2013 на 10:34
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Супер фен Аватара на Deadlock
    - айде да качим снимка на някой и да злобеем!
    - айде!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Post Scriptum 2 : Искам да ми покажеш един цветущ пример от запада, в който има над 5 елемента в един цвят, без той да е черен (говорим за хората, които са етикет и пример за обществото). Ще ми е интересно да го видя.
    Kate Middleton - не рядко е с рокля, чанта и шапка в един цвят. Както и кралица Елизабет Втора. Бях видяла преди време снимка, на която на кралицата и чадърът й беше същият цвят като дрехите и аксесоарите.

Има съчетания и съчетания. Няма смисъл да спорите. Да, онова ментово зелено петно не прави добро впечатление точно заради твърде многото едноцветни елементи във визията. Но ако беше просто с рокля и обувки в един цвят нямаше да й обърнете такова внимание.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Точно за това става дума, 2рия ти абзац. И не, не спорим, просто констатираме.

DeadLock, не злобеем, а намерихме една интересна тема за дискусия.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Град
    Колега, объркала си 1 член.

По темата : Нямам нищо против черна рокля и черни обувки, бяла рокля и бели обувки, но на тази дори коланът й беше ментов. Извинявай, ама прилича на голямо ментово чудовище/плашило. Нищо секси няма в това ВСЕКИ един аксесоар да ти е един цвят.

Post Scriptum 1 : Когато я видяхме в цикламено, беше в цикламено до най-малкия детайл. Приятелката ми имаше айфон с цикламен, прозрачен протектор и тя го гледаше почти през цялото време. Сигурна съм, че си викаше: "Лелеее, тва как щеше да се върже с тоалета ми!"

Не си ме разбрала. Етикецията е начин на обличане, а не някой да бъде етикет на обличане. Черно се носи примерно само на погребения, но някои хора го носят и на официални приеми. Принцеса Даяна, която беше с черна рокля с огромно деколте на първия си прием, като годеница на принц Чарлз, отнесе критики. Жената на Обама и страхотните й разголени рамене, също бяха доста критикувани. В Германия се обличат в доста тъмни цветове, но зависи от града и обществото. Някои основни неща са, че не можеш да носиш бял панталон с черна блуза. Бял чорап, ако се поддава под черен панталон и черна обувка, е смехория. Бял чорап = бели обувки и бял панталон.
    Говоря в буквален и преносен смисъл за етикецията, а това какво визираш ти, колежке, е нещо съвсем различно.
    Аксесоарите са за разнообразие, но някой, облечен в по-крещящ свят, може да няма нужда от тях. В някои случаи са излишни.
    Едноцветното облекло е трудно като идея, т.е. да се направи добра комбинация, защото трябват много изчистени елементи, а всяка сполучлива комбинация винаги се е приемала с добро око от доста стилисти.
    Има разлика между официални и ежедневни тоалети. Аз говоря за чистите официални мероприятия.
    Последно редактирано от ledenakrasota : 03-31-2013 на 11:45

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Точно за това става дума, 2рия ти абзац. И не, не спорим, просто констатираме.

DeadLock, не злобеем, а намерихме една интересна тема за дискусия.
    Констатират се факти. Тук факти няма. Само изказани мнения, някои от които доста крайни.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    А бе факти, констатации, глупости ...
    Грозно е и точка! Изключително грозно, че и адски скучно. Не приемам всичко да е в един и същи цвят , трябва все да има нещо, което да контрастира.
    Мацката по горе, която се обади за черното. Никой не ти го оспорва тва, никой не и говорил за тва, не знам защо намеси официалните тоалети.

Град
    Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението
    А бе факти, констатации, глупости ...
    Грозно е и точка! Изключително грозно, че и адски скучно. Не приемам всичко да е в един и същи цвят , трябва все да има нещо, което да контрастира.
    Мацката по горе, която се обади за черното. Никой не ти го оспорва тва, никой не и говорил за тва, не знам защо намеси официалните тоалети.
    Защото говоря за етикецията.

Бъркате монохромността със снимката ми по-горе. Правете разлика. Тя определено не е добър пример за монохромно обличане - а за стилност, да не говорим.
    Пази моториста !!!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Момичета имам нужда от малко помощ.
    Имам пола с висока талия която е нещо като цвят капучино , но бие и към сивкаво, не мога да го определя точно. Освен с черно и с бяло ...дайте съвет горе долу с какво мога да нося.
    цветът е нешо такова http://www.frenchhandbags.net/2096-t...cino-color.jpg
    maDamn

Мега фен Аватара на Infinity
    С коралово, праскова , бледо розово , например.
    To infinity and beyond.

Град
    Beyond reality
    Мда, мислих си го това, ще пробвам.
    maDamn

Супер фен Аватара на tonssy
    С тъмносиньо също

Град
    Beyond reality
    Не ми беше хрумвало, като изляза другата седмица на пазар ще преценя. Имам коралово бюстие,може да пробвам нещичко. Благодаря за идеите.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    С тъмносиньо също
    И аз щях да кажа тъмносиньо.
    Пази моториста !!!

Град
    Beyond reality
    Благодаря,Мимс и на другите мацки,златни сте.
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Аз говоря за чистите официални мероприятия.
    Което ти е грешката, защото тая мадама в ментово/резеда случайно да е на официално мероприятие?
    Никой не говори за етикеция.
    н-и-к-о-й.
    Защо се включи с неадекватно мнение, което провокира спор? seek and destroy добре го каза - не знам защо намеси официалните тоалети.

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Най- накрая ми пристигна кожения клин
    тааа така добре ли е?
    1 http://i.imgur.com/VI0ZCg6.jpg
    2 http://i.imgur.com/jq1WO5Z.jpg
    3 http://i.imgur.com/2JAmhnU.jpg
    4 http://i.imgur.com/KGyF3E7.jpg

Супер е, макар, че откъм обувки може и по-добре. Много са груби. Аз си го представям с нещо на платформа.
    Пази моториста !!!

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Супер е, макар, че откъм обувки може и по-добре. Много са груби. Аз си го представям с нещо на платформа.
    аз като си го поръчах мислех че ще пасне идеално с токовете ми http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphoto...53163748_n.jpg
    обаче се оказа че не стои добре с тях ;х а тези синичките са ми най- добрия избор
    от всичките ми обуща само със сините се върза
    и аз главо заради тях постнах снимките защото се чудя дали няма да е смешно ако изляза така

anonymous708973
    Guest
    Не ми харесва как ти стои, широк ти е клинът.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си