- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ''Тоалети''
Крайно време е да се забрани на слоновете да обличат къси рокли и поли!
Queen of the Damned
Ама, да се вземат в ръце!
Queen of the Damned
Тя тая и без това е трол (Рабалка-та), но все пак е вярно това за слоновете.
Mda,beee,хич не е. С тия снимки, ала латиноамериканска мангуста.
maDamn
Грейнджъра пак е яхнала метлата и не само тя.Какво му е на момичето, не е дебела пък и какво лошо да има по-голям задник?
Ето от снощи с новите ми придобивки - потник, поличка,чипициhttp://prikachi.com/images/748/6157748Q.jpg
Не сте прави така да скачате на момичето. Всеки с мнението си, но до там.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Дебелите скочиха!![]()
Queen of the Damned
Aз нямам нищо против по-пълните хора, то и аз не съм фиданка, просто човек трябва да се съобразява как се облича според фигурата си, в противен случай изглежда грозно, нелепо и смешно.
А Рабалка си е фейк отвсякъде, от поредицата Александра и другите с големи дупета. Просто не е от тези фейкове, които искат комплименти, а обратното, сигурно й е забавно как след всяка пусната снимка я обсъждаме с лошо..![]()
Много сипахте на момичето :Д
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...55548472_n.jpg
и аз съм слонче,но пък не се спирам да нося рокли и поли :Д
Бе не мога да разбера какво толкоз се дразните.Дори и фейк да е и снимките да не са нейни все пак са на някой тези и този някой се облича така.А иначе аз не виждам да е дебела, нито задника и да е голям.А иначе виждала съм преди снимки на Александра, нищо дебело в нея и задника и беше супер.
А към колежката BonnieandClyde666 дето каза, че дебелите скочиха - ми не мацко, не се имам за дебела!Всеки с мнението и с вкуса си!
Според ничии, просто малко усещане за естетика. Всеки може да си носи каквото иска естествено, щом се харесва, но като е грозно за очите, да не се сърди, че го гледат с присмех или го коментират. А хората винаги коментират, това е положението - лошо или хубаво. Никога не съм се подигравала на някого, защото е пълен/дебел, но откровено съм се погнусявала от обличането на такива, супер гадно е да се тресат телеса и целулити извадени на показ.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Сбийте се сега. И аз съм дебела, но винаги съм си подбирала дрехите според фигурата . Като по- малка бях ужасно слаба, сега точно обратното, самa съм си стигнала до това положение и няма как да обличам къси панталони, къси рокли и т.н. Така е и с другите по- пълни момичета.
Дори когато видя себе си в нещо такова ми се доповръща,а виждам такива момичета всеки ден.Ужасно грозно е.
Изобщо не вярвам да ви разваля естетиката на заобикалящия свят някой да е дебел. Според мен е его-работа. Да се възмутим на другите, за да издигнем себе си. Мисля, че е полезно човек да ги анализира тези неща.
^Глупости, глупости. Да знаеш как си вдигам самочувствието от разплути мадами .. леле
Има си етикет, бе хора, начин на поведение и визия. Точка.
Като си имаш излишни килограми ( и то в повече ) ще обличаш по-широки дрешки, нещо свободно, удобно, в което няма да се очертават дебелите баджаци, целулита по задника, трите реда цици и паласки. Е ще извинявате, ама като тръгне някоя едра примадона по ластични блузчици и 2 номера по-малки дънки, и изкачат сланини,повръщам.
Разбира се, нямам нищо против пълните хора,за тва сме индивиди да сме различни, и аз съм била пълна, но не съм си позволявала такива идиотщини. Както се казва " всяка жаба да си знае гьола ".
Тва е.