.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Защо?

Супер фен Аватара на gabsit000

Защо?

Защо мъжете не понасят критика?А винаги имат изисквания и претенции към нас?(Не съм повлияна от нещо лично,за сега!! ),просто вчера четох една статийка,в която се говореше за искреността по време на секса,дали трябва да си споделяме когато нещо не ни харесва и т.н. та беше конкретизиран точно този въпрос "Защо мъжете не понасят критика?" наби ми се в погледа и реших и да попитам и вас какво мислите по въпроса,надявам се да стане готина тема,без много бой и караници и нека не говорим само в секса,а общо .. е вие сте ..

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Когато се обидят и жената почне "Не исках да те обидя, миличък." или нещо от този сорт и почват всеки път да се сърдят нарочно та да жената да им се моли... Нека се сърдят.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Аз нося на критика, особено като става въпрос за секс примерно. Така бяхме с гаджето ми в началото докато се напаснем. След секс лягахме един до друг и започвахме да си говорим какво ни харесва и как да го правим по-добре.

И не само а попринцип - не съм обидчив щом става въпрос за нещо сериозно. Опитвам се да изслушвам другата страна.

Супер фен Аватара на fenasf
    Жените също не носят. Зависи от човека.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Трябва да знаеш как да поднасяш нещата без да го засегнеш.
    Тъй като се водят за силният пол, те по-скоро биха критикували отколкото обратното.
    Ако става въпрос за секс,просто казваш какво ти харесва и как. Негов е проблемът как ще ти го предложи. А и му дай шанс сам да се развихри и да те опознае. Ти просто го насочвай.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Ако кажеш нещо от сорта на: "Ти си тъп, имаш мазна коса, която ако изстискам, ще си направя 3 литра олио и няколко баници, зъбите ти са криви, обличаш се зле.... ама не се засягай!" няма как да не сад-неш човека

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Всичко е до човека,а секса е важна част от една връзка.Повечето мъже се засягат,а и жените също,но това всичкото е защото малко или много егото и самочувството им бива настъпано.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от Axeria
    Ако кажеш нещо от сорта на: "Ти си тъп, имаш мазна коса, която ако изстискам, ще си направя 3 литра олио и няколко баници, зъбите ти са криви, обличаш се зле.... ама не се засягай!" няма как да не сад-неш човека
    ще ме прощаваш, ама и най-малоумните не говорят подобни глупости както ти се изказа. тишина.

зависи много как поднасяш нещото, което не ти харесва. зависи си и от човека, защото има хора, на които както и да им го кажеш, винаги ще се фръцнат и ще се направят на сърдити и адски засегнати.

и въпреки всичко трябва да се намират начини след опознаването на човека до нас. все пак, ако си пазиш всичко, което не ти харесва след време, няма да ти остане нещо, което да ти харесва. и просто ще избухнеш.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на xoxi
    Какви са тези статии, които четете?
    Аз до сега съм попадала на максимум 3-4ма, които не понасят критика. И то все са били някакви, които не живеят в реалност, а имат коренно различна представа за самите себе си и всичко около тях. Човек, който се мисли за идеален във всяко едно отношение, няма да понесе критика, най-малкото защото ще я сметне за неправилна и няма да обърне никакво внимание.

Да, зависи и от това кой, как и какво ще критикува и дали въобще ще има нужда от критика.. Но аз още не съм срещала нормален човек, който не понася каквато и да била критика.

Има и хора, които критикуват всички и всичко, независимо дали е нужно или не. Ако някой изкритикува така друг и той му отвърне по някакъв начин, това не означава, че не понася критика. Примерно.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Aз игнорирам/не понасям критика , защото почти няма хора, които да ги чувствам като мен , за да я приема.
    Не става дума за мъже или жени .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Понасят критика, ако е изказана по мил начин. И е много важно да не са само критики. Всеки мъж (а и всяка жена) обича да го хвалят, да му изтъкват и хубавите черти... И така, и да вметнеш някоя критика по средата, не я приемат зле.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    като не и харесва да си търси друг, много е просто
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    като не и харесва да си търси друг, много е просто

Това си зависи и от критиката,сега не може да ни нахока яката и ад се чуди защо сме се обидили...
    Пък и според мен доста често критиката е последвана със заповед това да се промени...което е ужасно дразнещо,бившата ми беше такава,винаги изразяваше какво не и харесва и винаги искаше веднага да стане нейното...
    Общо взето критиките са поносими,важното е как ще подходи момичето за да се промени това...все пак и ние сме крехки души и лесно се раняваме...
    >>DjBelev<<

Re: Защо?

Цитирай Първоначално написано от gabsit000
    Защо мъжете не понасят критика?А винаги имат изисквания и претенции към нас?(Не съм повлияна от нещо лично,за сега!! ),просто вчера четох една статийка,в която се говореше за искреността по време на секса,дали трябва да си споделяме когато нещо не ни харесва и т.н. та беше конкретизиран точно този въпрос "Защо мъжете не понасят критика?" наби ми се в погледа и реших и да попитам и вас какво мислите по въпроса,надявам се да стане готина тема,без много бой и караници и нека не говорим само в секса,а общо .. е вие сте ..
    Ами според мене не понасят критика, защото имат его и чувство за справедливост. В повечето случаи жените са по-емоционални и по-слаби, докато при мъжете (би трябвало да) е точно обратното. Примерно те не ни правят забележки като ревем за някое кученце или котенце по улицата, но когато те направят незначителна грешка и ние се хвърлим да критикуваме един вид си търсят правото - 'аз ти слушах до сега глупостите и мълчах, а глей кво стана ся'.. един вид

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си