- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- За разбиращи хора..Хора от къде мога да си намеря таблетки з
Хора от къде мога да си намеря таблетки за хормон ( ЗА МЪЖКИ, А НЕ ЖЕНСКИ) ?
Нямам химикалка!
таблетки ЗА хормон няма, просто таблетки С хормон пак нямаинжекции има
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
а инжекциите скъпи ли са, пък и не ми се вярва да няма таблетки .. ?
Нямам химикалка!
Мани ги тия глупости-просто си тренирай. Ако имаш някакъв хормонален проблем-с откриването му и решението ще се занимават докторите!![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Тестостерон няма откъде ей така да намериш легално,а на черно едва ли ще имаш парите,не се притеснявай.Ако ти малък елемента - deal with it.
с рецепта от личния лекар в аптека
ОДИН!!!
не става въпрос за пола..), а за брада :0
Нямам химикалка!
Личи си че не ти е време за брада.Бегай да гледаш шоуто на ути и банани с пижами.Първоначално написано от atractive
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Ми явно ще загубиш баса, защото такива ТАБЛЕТКИ ЗА ХОРМОН не съществуват.Първоначално написано от atractive
Абе брато, сега като ти кажа че има има. Сигурен съм, че има не специално за брада, а за по-бързо развитие.
Нямам химикалка!
Ми купи си бе?! Какво искаш от нас бе БРАТО?
Такива се взимат с рецепта от уролог или гинеколог в зависимост от това дали си момче или момиче. Сам/а не може да си предписваш гореспоменатите работи, защото си има доза за всичко. Ни определено не знаеш каква е. Може да си докараш нещо сам.
Просто си отиди на преглед и ще ти изпишат каквото трябва.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Абе ти си монументален кретен,знаеш ли тоя факт?Ако пиеш хормони без изрично лекарско предписани така ще си ебеш организма,че няма да ти се вярва.Ама,моля ти се,давай,поне после ще има да ти се смея докъто не получа инфаркт.Първоначално написано от atractive
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
то и ти не си по-лош колосален кретен, бива ли при положение че не ме познаваш да твърдиш - напротив такиква като теб се разкриват бързо и се всеки разбра каква стока си, нищо не съм казал напротив - той обижда ..![]()
![]()
ем давай умирай от инфаркт
)
Нямам химикалка!
Мини се със самобръсначката, може и да ти порасне. Ако не стане си я нарисувайПървоначално написано от atractive
![]()