- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пари от Чио-чипс ?
спечелихте ли ? и ако да, колко ?![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
и аз не ям чипсове,но се замислям дали да си пробвам късмета..Първоначално написано от an0niimka
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Наистина ли си спечелила 50 лв. от чипс ?Първоначално написано от Baby98
![]()
Иначе аз съм печелила 2, ама от предишна промоция![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Спечелих 2 лв. от Чио-чипс вчера.Ако изкарам 50 ще е мн. добре...![]()
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Аз не ям чипс ама реших да се пробвам ии та спечих си и аз 2 леваНо не вярвам да сложат 50 лева в чипс и да сложат ще са в 2-3 пакета.
Е добре,не стават ли много мазни парите докато стоят в чипса???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
>>DjBelev<<
Ехеее,късметлийка))) Взех си 1 от новите,но нищо не спечелих.Ще си купя пак,да видим дали ще ме огрее тоя път. ;РПървоначално написано от Baby98
Иначе и аз съм печелила 2 лв. от предишна промоция,а то чипсът струва почти колкова.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Ем те са с опаковка,например 2 лв. с картонче ''Продължавай да се кефиш с Chio 70 000 банкноти от 50 или 20 или 10 или 5 или 2 лева те чакат ''Първоначално написано от ForzaFelipe
![]()
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
+1...Има промоция на Мурени,регистрираш кодове и може да спечелиш 30 вафли или псп... Предпочитам Мурените пред ЧипсаПървоначално написано от Wwwooow
![]()
Лол,ще си купя!И без това от мнооого време не съм яла чипс.
и аз мога да се пробвам тия дни,но преди да купя някой чипс ще се опитам да ги набарам парите без да отварям чипс,иначе няма полза да взимам
Да ти имам късмета...Първоначално написано от Baby98
![]()
Иначе не участвам,не ям чипс и няма смисъл да си купувам само заради парите,по простата причина,че ако не спечеля,ще ми стане доста тъпо![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Аз спечелих 2лв. днес,купих си още един и спечелих 10лв! Похарчих ги за още 2 чипса (не спечелих нищо) и за черен King Size и си взех безплатна запалка.
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
ако ви кажа,че снощи сънувах,че съм спечелила 50 лв от тоя чипс...![]()
![]()
Не можеш,то има и картончета от рода на ''опитай пак'',ако няма пари ;дПървоначално написано от skate
Шофирай разумно - стигни жив!
купих си миналата седмица мислих, мислих бях убедена, че това е чипса!! и какво се оказа.. нищо![]()
, ще пробвам пак
![]()
![]()
Ще си купя и ще видя дали найстина са глупости, както някои твърдят така.![]()
awerw♥