- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пари от Чио-чипс ?
Аз съм печелила 5лв. преди мноооооого време. Миналата година една приятелка си спомням, че и се паднаха 2лв.![]()
аз съм печелила пред години 2 или 5лв. май, ама съмнявам се, че сега ще ми се повтори късмета :Д
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
На един приятел му се бяха паднали 2 лева от такъв чипс![]()
Преди пак имаше такава игра. Бях спечелила 2лв.
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Пробвах си късмета с два пакета и нищо... И без това цяло лято очите ми са все в чипсовете, реших да се поглезя.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
и аз си купих 2 пакета ,но не намерих нищоне знам дали пак ще пробвам..
На 1 000 ли?! .. Даже на повече 1 000 000Първоначално написано от Bonbonkataaa
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Не обичам чипс. Не мисля да взиам,защото ако не ми се падне нищо.. съм си хвърлила парите на вятъра![]()
ла-ла-ла
не вярвам мн...ако го видя по магазините ще си взема
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
И аз като децата..Купих си чипс видях,че нищо не печеля и го оставих наще да го ядът![]()
да и аз два пъти си взех, ама нищо нямаше!!Първоначално написано от Bonbonchencetyy
Живота е рисуване без гума за триене... : )
По мои наблюдения слагат повече банкноти в "лютата чушка". Аз вчера се сдобих с двадесетачка![]()
Абе,прияде ми се заради вас!![]()
В тези с вкус на пиле никога няма -.-
От уасаби-то днес уцелих 10 кинта,струваше си да си изгоря езика![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Така ли?Аз тъкмо в чипса с пиле спечелих 2-та лева.Първоначално написано от ElinoOor
Офф,миналата седмица мама купи 2 пакета-1 за мен и 1 за нея.Изхарчихме към 3 лева и к'во-нищо ;дд
А иначе си измислих нещо подходящо тъкмо за Чио-чипс безпаричието-Продължавай да се кефиш с безпаричието на Чио-чипс![]()
![]()
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
^^ май,май
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Купих си един път и нищо не спечелих![]()
![]()
Първоначално написано от Baby98
Е, браво!![]()