Така вече не издържам!Защо по дяволите в този форум някой като създаде тема,в която описва свой проблем почват да му подиграват или да се смеят?!Момчето/момичето има проблем и тука вместо да намери отговори получа ужасни подигравателни обиди!Примери:
В темата "Приятелката ми е безчувственна,докога?" момче споделя за сексуален проблем при половинката му и TheGuardian01 казва да си зареже гаджето и да си намери "нормално"!! - Добре де хора на какво прилича това?Момчето иска както то да изптва удоволствие,така и приятелката му,защо ПО ДЯВОЛИТЕ да си търси ново гадже ?!
Във всички теми от типа "бременна ли съм" има тонове с обиди!Да разбирам,че на хората им е писнало от такива теми,но помислете!!Момичето го е страх и търси отговори!!Вие ако сте изплашени първо ще тръгнете да търсите в търсачката ли?Да не говорим,че коментарите в подобни теми винаги има поне един дето ще каже,че е бременна или "честито ще ставаш майка"!!И знаете ли как може да се почувства едно момиче като види "ДА" ?!Не се знае как ще реагира и какво ще направи!?
В темата "Приателят ми има голямо желание да свърши в устата ми" има над 5 мнения от типа "Гълтай к*рво" или "Гълтай животноо" ?!Не може ли сме учтиви и да отговорим както примерно е отговорил annonimnna ?!
В темата "Проблеми със секса" момиче описва,че гаджето му не може да се възбуди и първият "умен" коментар от Sh@d0w е "Дай снимка и ще ти кажа дали проблема е в теб."!!Мислите ли ,че на нея и` е много смешно?!Момичето търси помощ и отговори и отново получава подигравки и обиди!!
Няма нужда да продължавам с примерите,защото те нямат край и защо създавам тази тема,защото искам всички да се замислите!Ако искате я заключете хич не ми дреме някой трябваше да ви каже колко лошо се държите !!!