Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
Цитирай Първоначално написано от ted4ty
Във всички теми от типа "бременна ли съм" има тонове с обиди!Да разбирам,че на хората им е писнало от такива теми,но помислете!!Момичето го е страх и търси отговори!!Вие ако сте изплашени първо ще тръгнете да търсите в търсачката ли?Да не говорим,че коментарите в подобни теми винаги има поне един дето ще каже,че е бременна или "честито ще ставаш майка"!!И знаете ли как може да се почувства едно момиче като види "ДА" ?!Не се знае как ще реагира и какво ще направи!?
Първо - ние не сме гадатели, та да знаем дали е бременна, за която и тема да се отнася. При немърливо, безотговорно правене на секс, теми от рода на "свърши в мивката, бременна ли съм?" - много ясно че подлежат на присмех. Преди да започнете да правите секс, поне се образовайте малко на тази тема, не после да се пускат без смислени теми. Не знае какво значи овулация, секс тръгнала да прави..

Цитирай Първоначално написано от ted4ty
В темата "Проблеми със секса" момиче описва,че гаджето му не може да се възбуди и първият "умен" коментар от Sh@d0w е "Дай снимка и ще ти кажа дали проблема е в теб."!!Мислите ли ,че на нея и` е много смешно?!Момичето търси помощ и отговори и отново получава подигравки и обиди!!
Не виждам какво имаш против коментара ми, трябва да бъдем реалисти и да търсим корена на проблема, не да и даваме фалшиви надежди и успокоения "проблема не е в теб, гаджето ти е импотентен споко".

И тази тема не знам какъв смисъл има, като ти е писнало пиши нещо "смислено" в темите или просто не влизай.
И казваш,че корена на проблема е,че момичето е грозно O.o освен това по този начин ти и` се подиграваш!