.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Как се казва играта??

Здравейте, имаше една игра с камиони, на която вземаш товар и го караш в определен град. Ако превишиш скоростта те гонеше полиция. Трябва да зареждаш на бензиностанция, на шофьора му се доспиваше.. и т.н. не се сещам как се казваше хммм ако някой има идеи
    Dear Diary: Today will be different. It has to be. I will smile and it will be believable. My smile will say, 'I'm fine. Thank you. Yes. Much better.' I will no longer be the girl who lost her parents. I will start fresh. Be someone new. It's the only way I'll make it through.

чек мално да вида щото аз скоро я играх

напеше в замунда Truck и ша ти излезнат много такива видове

Re: Как се казва играта??

Цитирай Първоначално написано от ElenaGilbert
    Здравейте, имаше една игра с камиони, на която вземаш товар и го караш в определен град. Ако превишиш скоростта те гонеше полиция. Трябва да зареждаш на бензиностанция, на шофьора му се доспиваше.. и т.н. не се сещам как се казваше хммм ако някой има идеи
    Сещам се за euro truck simulator,ама там не те гони полиция....
    яко shit

Голям фен Аватара на JuStIc3
    На Hard Truck май те гонеше полиция .. Ама те са толкова много версии че ..

Мега фен
    Тц.

18 Wheels of Steel Haulin е играта.

Твърде вероятно е да е предната версия от същата серия 18 WoS - PTTM (Pedal to the metal).

Тези са класики. Иначе новите също не са лоши - например Euro Truck Simulator (ETS) има изключително много модове и добавки.

18 WoS Extreme Tricker (версия 1 и 2) също са интересни до някъде игри.

Но като цяло мнението ми е, че SCS Software + Valusoft = отпадък. Още не мога да проумея как SCS успяха през 2002/2003 да направят изпълнимото .exe, наричащо се "игра" - Bus Driver. В пъти по-зле от GTA III. Затова попринцип съм резервиран към техните продукти.

Ако наистина ти се кара по-реален камион по що-годе реален начин, свали си Rig N'Roll. По-тежка е от другите, но доста по-реална и интересна.

Цитирай Първоначално написано от bultrass1912
    напеше в замунда Truck и ша ти излезнат много такива видове
    да така направих напреди, но излизат една камара игри и не я знам коя е. Аз я играх преди години. Много ме беше зарибила
    Dear Diary: Today will be different. It has to be. I will smile and it will be believable. My smile will say, 'I'm fine. Thank you. Yes. Much better.' I will no longer be the girl who lost her parents. I will start fresh. Be someone new. It's the only way I'll make it through.

Prettydalley
    Guest
    Здр. Нова съм тук. Искам да попитам как се казва една игра. Там имаше змиички и когато ядеш плодове и такива неща за ядене ти уголемява опашката, но ако изядеш нещо гадно ти намаляваше опашката. Имаше май и различни сезони, ама не се сещам... И така. Моля да ми пишете на скайпа ми който ще го дам най отдолу, понеже не влизам много в такива сайтове и така...

P.S. С сестpа ми много се мъчихме да се сетим, но не успяхме

Мега фен
    Snake Xenzia се казва играта със змията, имаше я на старите нокии. За компютър ще трябва да потърсите, не вярвам да я няма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си