- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам да ми порасне ...
Здравейте, аз съм момче на 15 години от 3 -4 години праскам чикий но не всеки ден защото постоянно има някой удома и ме е страх да не ме видят, та искам да ми порасне 14 санта ми е, а всъщност много ми се ебе ама ме е страх че ако го направя с някое момиче ще се разочарова че ми е малък помогнете МОЛЯ ВИ
Пали свещичка всяка вечер и се моли.
Да дойда да ти го издърпам,пък току виж пораснал..
хващаш и дърпаш.. може да се поразтегне малко ;д
братлее... мазно от твоя страна![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Първоначално написано от BuBzzz
awerw♥
Каквото ти е дала природата това е
А и имаш още време да расте, ако имаш късмет, може и той да порасне![]()
Преди лягане го дърпай и щипи![]()
Първоначално написано от mortor
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
парафин ...... ще ти стане толкова огромен че дори в на някои момичета няма да им влиза![]()
Zombies maricones Zombies maricones ... Zombies que te cojen y te laman los cojoneeeeeeees
Зомбита педали Зомбита педалии .. Зомбита които те хващат и ти лижат топкитееееее
начии... вризваш го със сезал за дръжката на вратата в банята... после рязко затваряш и се правиш, че не те боли .... ако не се е разтегнал, поне ще знаеш, че си опитал![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
айде стига сте спамили бе форума не е за това....човека иска съвети не подиграфки
Zombies maricones Zombies maricones ... Zombies que te cojen y te laman los cojoneeeeeeees
Зомбита педали Зомбита педалии .. Зомбита които те хващат и ти лижат топкитееееее
Ако имаше начин безоперативно да му порасне поне с 3-4 сантиметра нямаше да има толкова много комплексари на тази тема. То си е за смях.Първоначално написано от ANTIFASKINBYRDS
Keep on trollin'
аз просто го вкарах и всичко свърши
ами да има-парафин,хирургични операции,разни уреди които предлагат по телешоп макар че не знам дали има резултат от тях ...сигурно има и още (:Първоначално написано от DogShit
аааа безоперативно ... не бях прочела добре :Д е тука вече си прав
Човекът е на 15 години бе, какви ти операции..Първоначално написано от ANTIFASKINBYRDS
Има време да му расте.
Keep on trollin'
аз просто го вкарах и всичко свърши
Колкото и да е голям, мъжете винаги ще си мислят, че няма да е достатъчно голям, а разни разпоретини, които са се родили с луфт, все едно са раждали, винаги ще плямпат, че на мъжете са малки. Повечето дето само разправят, че на мъжете са им малки, не могат да предложат нито "голям" акъл, нито големи цици. Да ти е голям е много по-гадно от това да ти малък. Малко са жените, които могат да поемат наистина надарен мъж! А на лакомията очите са големи, но устата малка...
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
няма как да ти помогнем![]()
Hostis Honori Invidia