.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 137
    Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    Не се знае досега не съм пробвала да се изрисувам така яко хD Ще видиш как ще се изнацапам хD

Супер фен Аватара на an0niimka
    Град
    L.A.
    Цитирай Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
    Не се знае досега не съм пробвала да се изрисувам така яко хD Ще видиш как ще се изнацапам хD
    То и аз доста ще се изцапам...
    Момиче съм! xD

Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.

Уча се от всеки, но не подражавам на никой!

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    Колкото повече, толкова по-добре! А и нали ще е Хелоуин..тамън злите духове ще се плашат от нас

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Бахти грозните копелета! Мани т'ва ми липсата на талант направо ми бърка в здравето. Как може някой толкова калпав да е почитан... има толкова по-стойностна музика, вие се лепите на некви гнусни идЕоти, които ви привличат с авангарден вид и УОУ толкова ново - мъже с грим. Това е толкова мистично!
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    Бахти грозните копелета! Мани т'ва ми липсата на талант направо ми бърка в здравето. Как може някой толкова калпав да е почитан... има толкова по-стойностна музика, вие се лепите на некви гнусни идЕоти, които ви привличат с авангарден вид и УОУ толкова ново - мъже с грим. Това е толкова мистично!
    плюс
    фъкинг
    едно

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Моля след гримирането да се снимате и да пуснете снимките за да мога да ви се смея

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Моля след гримирането да се снимате и да пуснете снимките за да мога да ви се смея
    добре..

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    тия некфи новоизлюпени сперми ли са?

Град
    Black Veil Brides are known for their distinct appearance, mainly being inspired by Kiss' stage persona as well as numerous 1980s glam metal acts. Poor Kiss.
    Origin Hollywood, California, US
    Genres Glam metal, hard rock, metalcore, post-hardcore (early)
    Years active 2006–present
    Пръски мозък се сивеят

^тряа да поправят жанровете на gaycore :C

Вие си ебахте мамата.Сериозно.
    Вече всяка банда гримирани бездарници с отвратителни коси ги издигате още малко в култ.Разбирам поне да можеха музика да правят...ама с тоя сифилистичен псевдо метълкор и емо...е,добрата страна на тая музика,е че поне човек като я слуша автоматично получава безплатна клизма.

Като ви е кеф да гледате наплескани с блажна боя момчета - е,тия поне не са монументални содомити.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zeWBD7zHG8o[/youtube]

Град
    ДО кога ще се бълват подобни лайнарщини? Мамка му, защо никой не цени музиката? И защо, всеки иска да изкарва пари от нея, независимо от това, дали музиката която прави е добра или е пълна боза? Как може да се бълват подобни простотии? ЕЙ това не мога да го разбера? Заради такава пошлост и бездарност, страда стойностната музика.
    Пръски мозък се сивеят

ДО кога ще се бълват подобни лайнарщини? Мамка му, защо никой не цени музиката? И защо, всеки иска да изкарва пари от нея, независимо от това, дали музиката която прави е добра или е пълна боза? Как може да се бълват подобни простотии? ЕЙ това не мога да го разбера? Заради такава пошлост и бездарност, страда стойностната музика.
    U mad?

Град
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    U mad?
    Ми да явно съм луда, щом се дразня на заливащата ни простащина всеки ден.
    Пръски мозък се сивеят

Aбе...всъщност това си има и добрите страни.При цялата приливна вълна помия,дето ни облива ежедневно,като седнем за музиката и преровим слой след слой след слой от бълвоч,бездарност,простоти я и малоумен комерсиализъм и накрая се открие и най-малката частица качество - чувството си струва.
    ...въпреки че въпростното чувство е микс от победа и отчаяние,ама все пак.
    А пък че армията от гореспоменатите педалчета се увеличава дневно е перфектно.Поне така 'музикалните' малоумници ще се лепнат за тях и се намалява шанса да се размъти моята сцена със банда от случайни сополиви кретенчета и позьорчета.

Град
    Абе то не са само въпросните педалчета, то толкова бълвоч има в тая музика, че направо да ревнеш от ужас. Отчайващо е положението. Тя музиката вече не се гледа като изкуство, а като бизнес. Всеки прави каквото му се казва и каквото е нужно, за да изкара някой лев. Малко са тези, които го правят заради самата музика.
    Пръски мозък се сивеят

Е,да.Добре поне че има екземпляри като Сопор,например.
    Но,честно да ти кажа,оплакванията на масите са ми далече от проблемната зона.
    Това е хубавото да си фен на музикални течения дето повечето нито ги знаят,нито има особено голям шанс да ги открият и осквернят.

сигурна съм че това в средата е от женски пол

Цитирай Първоначално написано от Mariax
    И аз бях сигурен в някой неща ама...уй,да го кажем така.
    Това в средата не е женско а е от неопределен пол - по рождение с пенис.

Цитирай Първоначално написано от Mariax
    Те и за Бил от Токио Хотел така казваха.

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    И се превъплатих от алтер-егото ми Reignfire в истинската ми същност.
    Треперете смъртни!

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Повече от фен Аватара на Miichelle
    Камино, никой не те мрази... Всъщност на никого тук не му пука за теб като се замисля
    Иначе за черните булки - не ми харесват като група, в музиката им намирам прекалено много джангър и текстове, предназначени за перманентни депресари
    yep.... reality bites -.-

Град
    Абе със скоростта с която се раждат подобни, безсмислени банди... нищо чудно и африканската племенна музика да се превърне в гротеска...Преди хората са имали какво да кажат, и са го казвали чрез музиката. Сега музиката е роб на тъпи тийнове и се съобразява с техните нужди и желания, за да се продава. Дай му на пубера гримирани кретени и той ще се влюби в тях, ще ги вдига на пиадестал докато не се появи, някой нов и още по-безсмислен изпълнител, който да избута предходният идол... обикновено в рамките на месец-два се случва това. Което е показно, колко "велика" е дадена банда.
    Пръски мозък се сивеят

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Ами точно.По този начин се отсяват пищящите малоумници,оставят се да се занимават със супер-бандите им за един ден и не се пречкат на останалата музика.Аз ти казах че трябва да се радваме че има точно такива безсмислени банди.
    Все пак би ми станало най-малкото отвратително да отида на концерт на Афликшън Дивайд и да ми се натресат на главата гримирани и плачещи типове,довчера фенове на грийн дей и прочее сган,и да се мислят за 'новото поколение тру фенове'.
    Точно това не осъзнават повечето хора - имаме нужда от помиярски банди,конструирани специално за да задоволяват нуждите на модерните безмозъчни тийн сополанковци.
    Иначе че самият 'феномен' е неописуемо отвращаващ и разочароващ - спор няма.Музиката умря,остана само да се борим за останалите фрагмени качество,преди гореспомената помия да ги помете и тях.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Град
    Е да, прав си за това. Но все пак е супер тъпо, толкова много пари да се вливат в безсмислени банди, да ясно е, че хубавата група си има феновете, които плащат и оценяват труда на хората. Но иначе подобни пишлемета стават супер богати и известни - благодарение на група тъпанари, които се мислят за много ауткаст и специални, защото слушат подобна банда. Фактически дразнението ми е върху това, че просташката музика печели много повече от стойностната. А това е грешно.
    Пръски мозък се сивеят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си