- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Момичета/Жени смятате ли за необходимо
да и на стари години може да те остави на улицатаПървоначално написано от BadAss
![]()
Това си зависи от вас двамата. Съмненията пораждат несигурност. Едно е сигурно - за брака се изисква смелост и отговорност, която не всеки има.Първоначално написано от BadAss
![]()
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Ъъъ, не мисля да се женя -> не ми пука.
BladeDancer
Music gives soul to our hearts, and wings to our thoughts.
каквото и да каже , каквото и да направи..дори да ми го прошепне след секс или нещо такова, ако го чувствам да е перфектния ще ревна и ще приема.
Първоначално написано от montana6
и ако живееш 20 години с даден човек и имате деца но не сте сключили брак, това те прави страхлив и безотговорен ?
![]()
Моля да не се правят заключения за неща, за които дори не съм намекнал.
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Живеете с нещата, които са ви набивали в главите. В новия семеен кодекс има три режима на имуществени отношения - СИО или семейна имуществена общност е това, за което говорите, но вече все по-голяма част се възползват от новата възможност - Имуществена разделност. В този случай единият от съпрузите е възможно да предяви иск за част от имуществото, ако само той се е грижил за децата примерно или може да докаже, че той го е поддържал - чистене, ремонтни дейности и тн.
Колко пъти са ни падали на колене.Вероятно един път и ние трябва да се прежалим.
![]()