.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46

Тема: Въпрос

Мега фен Аватара на NomNomNom
    За моя веднъж бяха казали , че е е баща ми
    По повод тази снимка.
    http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...43405934_n.jpg

Иначе аз съм светла, той е черен.
    Родителите ми пак са така - майка ми е с черна , чуплива коса , тъмна кожа, тъмно кафяви очи , ниска - 158см .
    Баща ми е рус, синеок, с къдрава коса , светла кожа , висок към 1.80.
    Аз съм на баща ми , само косата ми е леко по-тъмна и чуплива , а кожата ми е един тон по-тъмна.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

не смятам така, защото попринцип си падам по руси типаве със светли очи или такива с къдрава или с черна коса, пък аз съм брюнетка с изправена коса и кафяви очи
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

Поне при мен не е така, дори е точно обратното май.

Град
    Хюстън
    Противоположностите се привличат.
    Don’t want to see another generation drop.
    I’d rather be a comma than a full stop.

Съгласна съм с Delala ,както и с едно по-горно мнение,което каза подобно нещо! Аз поне съм търсила ( и търся) човек с който се допълваме! Даже с бившия бяхме доста различни,но много дълго време ходихме

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Точно такива хора търсим,с които да имаме общо. Но обикновено се влюбваме в тези,които ни допълват.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    логиката е безумна...не мисля, че съм само аз, която не си избирам напълно еднакви на външен вид мъже, значи, не търся и да приличат на мене...да не говоря, че не си търся ниски, светли луничави мъже
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на fenkaaa
    С приятеля ми сме кажи речи доста противоположни,но съм почти година с него,така че не съм съгласна.Пък и до сега не съм била с някой,който да прилича на самата мен,по тази твоя логика.

Т'ва за приликите във външния вид е дивотия. Що се отнася до характерите - ако нямат сходен мироглед, разбирания, връзката няма да просъществува дълго и няма да е пълноценна. Ама е хубаво като темперамент да са различни, да се интересуват от различни неща.., за да има какво да научат един от друг и да им бъде динамична и интересна връзката.

Град
    Софийските потайности
    Играли сте си с магнити предполагам? Нали знаете какво става, когато допрете еднаквите полюси един към друг? Отблъскват се.. Противоположностите се привличат!!! Ако ще си търся приятелка, то ще е момичето, което ме допълва, а не, което е същата като мен.
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Повече от фен
    Аз съм чувал,че противоположностите се привличат.

Супер фен Аватара на gabsit000
    Цитирай Първоначално написано от Missmarch
    Е мс за постовете ви но аз имах впредвид не характера, а самото излъчване, самото лице на другия може да е леко така глупаво но....

знам за какво говориш и аз съм забелязвала колкото и налудничаво да звучи двойки които доста прилика имат,един вид не са гаджета,ами брат и сестра това мисля,че е несъзнателно просто така се получава,аз лично не се стремя към това и никога до сега не съм срещнала такъв,но отстрани много съм срещала такива ...

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Това с противоположностите е най-голямата простотия. Ако се смятам за интелигентна, значи да си търся глупав мъж, нали само противоположностите се привличат?

Аз съм съгласна с твърдението. Единственото, което аз съм, а за мъж направо мразя, е че много лесно вдигам скандали, дори и за много дребни неща. А мъже нерваци не просто не понасям, ми даже не искам да познавам.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Принципно да.
    Keep on trollin'

аз просто го вкарах и всичко свърши

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    Цитирай Първоначално написано от gabsit000
    Е мс за постовете ви но аз имах впредвид не характера, а самото излъчване, самото лице на другия може да е леко така глупаво но....

знам за какво говориш и аз съм забелязвала колкото и налудничаво да звучи двойки които доста прилика имат,един вид не са гаджета,ами брат и сестра това мисля,че е несъзнателно просто така се получава,аз лично не се стремя към това и никога до сега не съм срещнала такъв,но отстрани много съм срещала такива ...
    Точно това имах впредвид... всъщност несъзнателно хората се сближават с някой, в който виждат частица от тях самите и в характер и във външен вид

.. DaKid ..

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Не мога да си представя да съм с някои, който е различен от мен. Има други приоритети, хобита, интереси... няма как да стане просто. Човек се взима с някои, с които поне малко си прилича и има нещо общо, което ги свързва. Говорим за връзка повече от 1 - 2 седмици.

Цитирай Първоначално написано от Wwwooow
    До някъде да.
    И аз така си мисля, забелязвала съм го просто, но понеже за да бъда сигурна трябва и да се допитам до други мнения...
    мда :}
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Град
    Софийските потайности
    Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Това с противоположностите е най-голямата простотия. Ако се смятам за интелигентна, значи да си търся глупав мъж, нали само противоположностите се привличат?

Аз съм съгласна с твърдението. Единственото, което аз съм, а за мъж направо мразя, е че много лесно вдигам скандали, дори и за много дребни неща. А мъже нерваци не просто не понасям, ми даже не искам да познавам.
    С начина ти на мислене, не показваш, че си интелигентна... Значи, хем не се съгласяваш с твърдението, хем после сама казваш, че търсиш нещо различно от теб (да не кажа противоположно).... Тва женската логика и вие не си я разбирате
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Bozichko
    С начина ти на мислене, не показваш, че си интелигентна... Значи, хем не се съгласяваш с твърдението, хем после сама казваш, че търсиш нещо различно от теб (да не кажа противоположно).... Тва женската логика и вие не си я разбирате
    Ти не показваш завидни умения в нещо доста по-елементарно - четенето. Пробвай пак.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на xoxi
    Това с противоположностите е най-голямата простотия.
    Най-накрая някой да го каже.
    Хората не сме магнити!!

Не се бях замисляла за това, но тази тема ме накара да открия доста прилики между мен и приятелят ми. Не търся 1:1 прилики, но и не харесвам коренно различните от мен. Това се отнася за външния вид.
    Относно характерите. С приятелят ми сме почти идентични в това отношение. Разбираме се идеално, не сме имали никакви проблеми, нито сериозни караници. Аз познавам себе си, съответно познавам и голяма част от него и обраното. Един вид сме се опознали още преди да се срещнем.
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    Софийските потайности
    Цитирай Първоначално написано от Bozichko
    Ти не показваш завидни умения в нещо доста по-елементарно - четенето. Пробвай пак.
    Продължаваш да пишеш глупости. 1во написа, че щом противоположностите се привличали, значи трябвало ако си умна да търсиш тъп - изключително тъпо мнение. В следващото изречение споделяш, че не понасяш хора като теб, т.е. търсиш нещо различно, което в повечето случаи е противоположната страна.
    Също така, никъде не е казано, че е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО противоположностите да се привличат, винаги има изключения, но начина на работа на магнита не е просто случайна. Това е природа, а срещу нея не може.
    Like Jesus

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си