- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос
За моя веднъж бяха казали , че е е баща ми![]()
По повод тази снимка.
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...43405934_n.jpg
Иначе аз съм светла, той е черен.
Родителите ми пак са така - майка ми е с черна , чуплива коса , тъмна кожа, тъмно кафяви очи , ниска - 158см .
Баща ми е рус, синеок, с къдрава коса , светла кожа , висок към 1.80.
Аз съм на баща ми , само косата ми е леко по-тъмна и чуплива , а кожата ми е един тон по-тъмна.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
не смятам така, защото попринцип си падам по руси типаве със светли очи или такива с къдрава или с черна коса, пък аз съм брюнетка с изправена коса и кафяви очи![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Противоположностите се привличат.
Don’t want to see another generation drop.
I’d rather be a comma than a full stop.
Съгласна съм с Delala ,както и с едно по-горно мнение,което каза подобно нещо! Аз поне съм търсила ( и търся) човек с който се допълваме! Даже с бившия бяхме доста различни,но много дълго време ходихме
Точно такива хора търсим,с които да имаме общо. Но обикновено се влюбваме в тези,които ни допълват.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
логиката е безумна...не мисля, че съм само аз, която не си избирам напълно еднакви на външен вид мъже, значи, не търся и да приличат на мене...да не говоря, че не си търся ниски, светли луничави мъже![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Т'ва за приликите във външния вид е дивотия. Що се отнася до характерите - ако нямат сходен мироглед, разбирания, връзката няма да просъществува дълго и няма да е пълноценна. Ама е хубаво като темперамент да са различни, да се интересуват от различни неща.., за да има какво да научат един от друг и да им бъде динамична и интересна връзката.![]()
Играли сте си с магнити предполагам? Нали знаете какво става, когато допрете еднаквите полюси един към друг? Отблъскват се.. Противоположностите се привличат!!! Ако ще си търся приятелка, то ще е момичето, което ме допълва, а не, което е същата като мен.
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Аз съм чувал,че противоположностите се привличат.
Първоначално написано от Missmarch
знам за какво говориш и аз съм забелязвала колкото и налудничаво да звучи двойки които доста прилика имат,един вид не са гаджета,ами брат и сестратова мисля,че е несъзнателно просто така се получава,аз лично не се стремя към това и никога до сега не съм срещнала такъв,но отстрани много съм срещала такива ...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Това с противоположностите е най-голямата простотия. Ако се смятам за интелигентна, значи да си търся глупав мъж, нали само противоположностите се привличат?![]()
Аз съм съгласна с твърдението. Единственото, което аз съм, а за мъж направо мразя, е че много лесно вдигам скандали, дори и за много дребни неща. А мъже нерваци не просто не понасям, ми даже не искам да познавам.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Принципно да.![]()
Keep on trollin'
аз просто го вкарах и всичко свърши
Точно това имах впредвид... всъщност несъзнателно хората се сближават с някой, в който виждат частица от тях самите и в характер и във външен видПървоначално написано от gabsit000
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
Не мога да си представя да съм с някои, който е различен от мен. Има други приоритети, хобита, интереси... няма как да стане просто. Човек се взима с някои, с които поне малко си прилича и има нещо общо, което ги свързва. Говорим за връзка повече от 1 - 2 седмици.
мда :}Първоначално написано от Missmarch
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
С начина ти на мислене, не показваш, че си интелигентна... Значи, хем не се съгласяваш с твърдението, хем после сама казваш, че търсиш нещо различно от теб (да не кажа противоположно).... Тва женската логика и вие не си я разбиратеПървоначално написано от Violenza
![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Ти не показваш завидни умения в нещо доста по-елементарно - четенето. Пробвай пак.Първоначално написано от Bozichko
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Най-накрая някой да го каже.Първоначално написано от Violenza
Хората не сме магнити!!
Не се бях замисляла за това, но тази тема ме накара да открия доста прилики между мен и приятелят ми. Не търся 1:1 прилики, но и не харесвам коренно различните от мен. Това се отнася за външния вид.
Относно характерите. С приятелят ми сме почти идентични в това отношение. Разбираме се идеално, не сме имали никакви проблеми, нито сериозни караници. Аз познавам себе си, съответно познавам и голяма част от него и обраното. Един вид сме се опознали още преди да се срещнем.
И спря да се върти за миг земята..
Продължаваш да пишеш глупости. 1во написа, че щом противоположностите се привличали, значи трябвало ако си умна да търсиш тъп - изключително тъпо мнение. В следващото изречение споделяш, че не понасяш хора като теб, т.е. търсиш нещо различно, което в повечето случаи е противоположната страна.Първоначално написано от Violenza
Също така, никъде не е казано, че е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО противоположностите да се привличат, винаги има изключения, но начина на работа на магнита не е просто случайна. Това е природа, а срещу нея не може.
Like Jesus