.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Ако може някой да ми каже защо?!?!

Така.. Аз се казвам Иван и съм на около 15 години. Дотук г/д добре, но започват проблемите. След като 7 години самочувствието ми беше тъпкано от завистливи двойкаджии , то напълно изчезна. Това май не е добре, защото постъпих в ново училище, сред нова обстановка, следователно и момичета . Да, ама явно за мен тази екстра е забранена, защото когато застана да някоя "сгодна женица", се чувствам като дърводелски метър. Пък другите момчета.. Не знам, някак си са по-освободени, изглеждат много по яки от мен, имат мускули, колкото за възрастта могат да си позволят. Аз не им завиждам, защото със всички се подкрепяме и сме си наши хора, дет се вика . Не знам, може това да е причина за крайно ниското ми самочувствие, или пък защото съм 1,50 висок и доста дебеличък, нямам като ''Ел Пабло" Абаджиев плочки на корема, имам осмянки . Много се срамувам.. Ръцете ми са като клончета на някое младо дръвче. Краката, особено бедрата.. Като седна и става.. . Имам нужда от съвети, не само за държанието пред момиче(самочувствие и т.н), но и ако може да ме просветлите за някой упражнения така физически, че да го стегна тва тяло, защото сам не мога да се търпя! . Ще помоля тези "личности", който няма какво да напишат, да не спамят с простотии, а тези който знаят и мислят, че знаят кво да напишат, ще ги чакам с радост да коментират.

Мега фен Аватара на xoxi
    Във форума има раздел "Козметика и диети", там можеш да си намериш всякакви диети. А в раздел "Спорт и здраве" си търси упражнения.
    Самочувствието ти е спаднало, защото се влияеш от мнението на другите, за това и сам себе си не можеш да търпиш сега. Ако е толкова зле положението, работи повече по външния си вид и ще се оправиш.
    И спря да се върти за миг земята..

Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Във форума има раздел "Козметика и диети", там можеш да си намериш всякакви диети. А в раздел "Спорт и здраве" си търси упражнения.
    Самочувствието ти е спаднало, защото се влияеш от мнението на другите, за това и сам себе си не можеш да търпиш сега. Ако е толкова зле положението, работи повече по външния си вид и ще се оправиш.
    \
    Ами добре, ще видя какво мога да направя , Благодаря ти за отговора

Супер фен Аватара на lubovvv
    Красивото тяло се извайва с действия, за съжаление на става само да се радваш, че си роден със слаб ген и да си мързелуваш. Започни да тренираш във фитнес залите или на лостовете. Първо си стегни ръцете, рамената, после коремааа, много е важно и краката. Ще видиш, че ако си активен, за една година ще си постигнал желания резултат
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Цитирай Първоначално написано от lubovvv
    Красивото тяло се извайва с действия, за съжаление на става само да се радваш, че си роден със слаб ген и да си мързелуваш. Започни да тренираш във фитнес залите или на лостовете. Първо си стегни ръцете, рамената, после коремааа, много е важно и краката. Ще видиш, че ако си активен, за една година ще си постигнал желания резултат
    Опитвам се да съм постоянен. За съжаление, когато започна новата учебна година, спрях, но започвам наново, защото знам, че в тази възраст е добре да се поддържам, а и от части запазвам добро здраве. Ще послушам съветите ви.

Спри да се сравняваш с другите - те имат едно, ти имаш друго. Може да се запишеш на спорт, хем ще си намериш още контакти, хем ще се стегнеш и ще ти се вдигне самочувствието, хем ще си държиш съзнанието заето с нещо полезно, а не с мисли защо и как. Освен, ако тези момичета не са някакви комплексарки, няма нищо срамно да завържат приятелство с теб. Не би трябвало да те притеснява, че си 1,50 и пълничък - може пък да излезеш душата на компанията. Освен това, като те слушам, явно имаш да растеш още. Моят най-голям съвет е да живееш така, все едно не ти пука, остави този момент, когато порастнеш, защото ще се сблъскаш с по-големи проблеми, вярвай ми.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Веднага се забелязва колко си неуверен от начина ти на писане. На местата,които изглеждат най-сериозни ти слагаш нещо такова " " .
    Приеми проблема си,не го пренебрегвай. Започни да посещаваш фитнеса,спазвай подходяща диета и поработи в/у самочувствието си. Външният вид не е най-важния фактор. Научи се да се обичаш първо такъв какъвто си,после ще ти е много по-лесно.
    Не всички момичета харесват един тип момчета,така че не завиждай на приятелите си ,само защото на тях им обръщат внимание.
    Един съвет: Както и да изглеждаш - дръж се уверено! Няма значение как изглеждаш,ако с поведението си показваш,че именно така трябва да се изглежда. Била съм влюбена в момче,което беше ,и още си е , доста грозновато. Но ,ако бях "надушила" ,че и той така се приема,тази неувереност моментално щеше да ме отблъсне.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Голям фен Аватара на magita
    почваш фитнес и кросчета и всичко е ток... Превръщаш масата в мускули, ама ти трябва постоянство, щото иначе няма да стане ако само почваш о прекъсваш
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Нямам кво да ти помогна. Ти сам се определяш като "боклука на дъното" и аз немога да ти променя мнението за теб самият. За момичетата незнам кво да ти кажа. Отиваш при тях вкарваш малко приказка и ако стане стане, нема се жениш. Колкото повече мислиш за тва толкова повече нестава работата.
    Пиках на химна!!!

Banned Мега фен
    1,50 висок си идеален за лостовете! Ще станеш изверг , ако си сериозен!
    Но гледам си пълничък - бягане, скачане на въже и движение! Големи диети не прави, а просто си един хранителен режим Забрави чипсове, сладоледи и тнт ! Почни и фитнес
    А за момичетата- ами кво да ти кажа , странни индивиди са!

Ходи на фитнес бееее, ти пък...

Цитирай Първоначално написано от ewiow
    Ходи на фитнес бееее, ти пък...
    Хах.. Дообре .. Аз намерих просветлението и знам кво да праа от сега нататък
    OverRuled // Rise Above Hate..........

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Спри да се критикуваш,общувай с повече хора и с времето ще станеш по-самоуверен.

Фен Аватара на Cvetii95
    Град
    София
    Това , че нямаш самочувствие е нормално. Щом не харесваш фигурата си - спортувай. Примерно ходи на фитнес , тичай , карай колело , запиши се някакъв спорт който ти харесва , но не се вманиячавай. Когато резултатите започнат да личат тогава ще придобиеш самочувствие и увереност , но трябва да си упорит и нахъсан най - вече заради себе си и промяната , която искаш да видиш , а не заради момичетата

Знаеш ли, че една приятелка преди излизаше с един точно такъв - нисък, пълничък, общо взето не първа хубост....От начало не разбирах какво му харесва но веднъж ми каза, че харесва едни други качества в него - това че е умен, забавен, популярен и т.н. Така че сам можеш да си прецениш какъв да бъдеш - различните момичета имат различни предпочитания
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

Цитирай Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
    Знаеш ли, че една приятелка преди излизаше с един точно такъв - нисък, пълничък, общо взето не първа хубост....От начало не разбирах какво му харесва но веднъж ми каза, че харесва едни други качества в него - това че е умен, забавен, популярен и т.н. Така че сам можеш да си прецениш какъв да бъдеш - различните момичета имат различни предпочитания
    Може би донякаде приличам на онзи приятел на приятелката ти Умен съм и съм от най забавните, но това е малка част от цялото нещо. което трябва да подобря или постигна, за да постигна и добро самочувствие естествно. Благодаря ви за съветите, който давате досега
    OverRuled // Rise Above Hate..........

Голям фен Аватара на CR0W
    За външния вид:
    1.Ако искаш да се издължиш започни баскетбол или волейбол.Дори събота или неделя да играеш с приятели баскетбол в близкото училище ти подържа форма.

2.Спри да ядеш всякакъв вид чипсове и снаксове също и тестените "изделия" не са ти приятели.И спри с газираните напитки.

3.Ако искаш почни да ходиш на фитнес,въпреки че с твоя ръст ще е странно да си напомпан.По-добре просто си стегни тялото

За самоувереност:
    1.За да добиеш самочуствие започни да говориш с момичета.Започни не от тези които харесваш а от останалите.Дръж се с тях като с приятели.Постепенно ще придобиеш известно самочуствие и ще започнеш да говориш и с момичета които харесваш без да ти прави впечатление.

2.Сближи се с момчета които дружат с момичета и постепенно се сближи с момичетата.

3.Излизай по-често с приятели и им казвай да викат техни приятели.Така ще се запознаеш с нови хора и станеш по-контактен.

4.Промени стила си.Със сигурност имаш идули.Копирай (до някъде) най-добрите им черти.

novasum
    nirvana13

Супер фен Аватара на sashko705
    И аз в седми между осми клас бях 1,50 и тежах около 70 кила ама доста дръпнах и сега съм 1,78 и килограмите не са ми мръднали... Не съм от най-мускулестите хора, но нямам шкембе или дебели крака, така, че може би тва ти е от пубертета... Ако не е от тва тряя да почнеш да ходиш на фитнес, нещо да правиш.. И може да пуснеш дълга коса- тва те праи по УБАВ според мене ама тва си зависи от човека де...

Цитирай Първоначално написано от thespring97
    Цитирай Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
    Може би донякаде приличам на онзи приятел на приятелката ти Умен съм и съм от най забавните, но това е малка част от цялото нещо. което трябва да подобря или постигна, за да постигна и добро самочувствие естествно. Благодаря ви за съветите, който давате досега
    Ако си като него, значи си голямо сладурче... :P Ако е така, няма се плашиш-все някоя ще го оцени
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

Фен Аватара на Youudontknowme
    Град
    София
    Като за начало започни от външния ти вид. Ако промениш недостатъците във външния ти вид то това ще ти даде доста самоувереност. Остава само характера, но като гледам " умен , забавен" си е добре

Не се сдухвай, външния вид може да се подобри стига да имаш желание както в твоя случай. Колкото до другото - хубаво е, че имаш чувство за самоирония, което донякъде може да ти е доста полезно. Имаш нагласата да се усъвършенстваш, което значи половин победа, положи и малко усилия да стане цялостна.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от xoxi

С неговия ръст диетите не се препоръчват,че ще се прецака растежа.Иначе дай малко увереност.

anonymous708973
    Guest
    Точно.
    А има много малко по-грозни и смешни неща от някъв, дето едвам стърчи над земята с тия 1.50 и супер нацепен.

Яж полезни неща и спортувай. Никви добавки и простотии.

Ти сам си го каза. Ти си дебел, нисък, не впечетляваш с красота и чар. Направи нещо по въпроса.
    Keep on trollin'

аз просто го вкарах и всичко свърши

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Спортувай! дано да има ефект

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си