Така.. Аз се казвам Иван и съм на около 15 години. Дотук г/д добре, но започват проблемите. След като 7 години самочувствието ми беше тъпкано от завистливи двойкаджии , то напълно изчезна. Това май не е добре, защото постъпих в ново училище, сред нова обстановка, следователно и момичета . Да, ама явно за мен тази екстра е забранена, защото когато застана да някоя "сгодна женица", се чувствам като дърводелски метър. Пък другите момчета.. Не знам, някак си са по-освободени, изглеждат много по яки от мен, имат мускули, колкото за възрастта могат да си позволят. Аз не им завиждам, защото със всички се подкрепяме и сме си наши хора, дет се вика . Не знам, може това да е причина за крайно ниското ми самочувствие, или пък защото съм 1,50 висок и доста дебеличък, нямам като ''Ел Пабло" Абаджиев плочки на корема, имам осмянки . Много се срамувам.. Ръцете ми са като клончета на някое младо дръвче. Краката, особено бедрата.. Като седна и става.. . Имам нужда от съвети, не само за държанието пред момиче(самочувствие и т.н), но и ако може да ме просветлите за някой упражнения така физически, че да го стегна тва тяло, защото сам не мога да се търпя! . Ще помоля тези "личности", който няма какво да напишат, да не спамят с простотии, а тези който знаят и мислят, че знаят кво да напишат, ще ги чакам с радост да коментират.