- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- ефикасна ли е ...
Някой карал ли е велоаргометър по тази таблица http://www.letsgym.com/2008/06/12/cycling-cardio/ и ефикасна ли е . От доста време си имам уреда в къщи но не успявам да намеря подходяща програма, иначе да си въртя педалите като луда мисля че няма ефект. Вчера намерих тази таблица и за 30 минути доста се уморих после едвам стъпвах. Моля кажете ми има ли ефект. Аз не искам отслабване в краката искам само стягане и леко оформяне на дупе, крака и корем и лятото да са стегнати и твърди а не като на някоя стара лелка![]()
![]()
Просто редувай аеробно с fat burning , не е нужно да караш по неква си програма.
Ако това си ти на снимката,внимавай с кардиото да не паднат двете планини![]()
аз редувам вело, тае бо, и p90x. p90x много ми помага но нямам достатъчно време и не мога да го правя по графика, затова питах дали с велоаргометъра мога да се стегна за 6 месеца ако карам почти всеки ден по тази таблицаПървоначално написано от HolyShit
Пробвай и ще разбереш.
Храната също е много важна.
Трябва да измериш подкожните мазнини и при една и съща храна,да правиш за 2-3 месеца това по таблицата.Вероятно ще има резултат де,особенно след като до сега не си правила или си правила рядко.
Добре ще пробвам така. И да, не съм карала колело от доста време но се надявам да се получи добре. Преди доста често си тренирах и имах стегнато тяло, но лятото покрай работата, по други градове и качих 3-4 кила, и не съм надебеляла отколкото съм се поотпусналаПървоначално написано от HolyShit
и ако под fat burning имаш предвид хапчетата фат бърнър, пила съм ги но друг ефект освен че по време на тренировките ми почервеняваха много ръцете не виждах
![]()
Велоергометъра върши работа донякъде, но може да редуваш с тичане. От него по-добро за махане на излишни килограми няма.
А за Fat burner има значение какъв е.
тва е Николета Лозанова уе хахаПървоначално написано от HolyShit
![]()
заблуден
Не ги знам и не ми пука много![]()
Не,нямам впредвид fat burner , а fat burning zone ,тоест поддържане на определен пулс,за да гориш мазнините.Пулса зависи от доста фактори ,горе-долу гледаш да е между 120 и 160-170.
Човека ги забива яко в ГърцияА Лъвчо, аз ти правя реклама в другите раздели
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Пускам ти снимката, и те харесват :P
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Тази на аватара пускам аз![]()
sapphire5![]()
По този начин повдигаме рейтинга на раздел спорт и здраве като хората все по-често влизат тук, за да гледат профила на HolyShit !Първоначално написано от awerw
![]()
Даа, скоро ще се пуснем и аз и ловеца и Shines и четиримата ще сглобим снимката и ще я пускаме, а във фейсбук видях и navar, малко е омазнен, но е якичъкПървоначално написано от loveca777
![]()
sapphire5![]()
Също и TodorMarkov и Васето![]()
sapphire5![]()
Сега точно, няма да го намеря, но е омазнен ама якичък, представи си го![]()
sapphire5![]()
Ей хора извинете ама измежду чата поне да бяхте пуснали някое мнение по темета ми![]()
sapphire5![]()
питал ли си го дали дава да му пуснеш снимката?Първоначално написано от awerw
![]()
абе чек да питам и теб за снимкаПървоначално написано от loveca777
![]()
sapphire5![]()
А бе да не го обидя човека,ама е леко дъртичъм бреОчаквах да е на някъде 25 макс 30 години
![]()