- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- ефикасна ли е ...
нямам още, някой път ще си направя във фитнеса
И сега внимавай навар да не те набие!![]()
ловецо снимка кога ще пратиш, може и на ЛС, ще взема, ако мога и от Greennigh и от TheManTheLegend, и от който още мога и ще сложа и моя и ще направим обща снимка на раздела![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
аре, честно дай няква![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
нямам казах
Като си оправя гърдите ще се снимам , може би![]()
тцц, аз събрах вече на половината раздел, та и повече от половината![]()
sapphire5![]()
Не разбирам закво гледате разни програми и започвате по тях .. програма се прави, като си измерите килограмите, височината, колко вдигате, колко издържате и куп други неща .. отиваш на фитнес, плащаш на инструктор, прави ти програма и тва е !
мисля на bathory да вкарам, ама не пише често, аз гледам тия дето сме по-редовни![]()
sapphire5![]()
Сглобих снимката, но ми трябва още едно място да запълня, и ловеца като не дава снимка, сложих Арнолдкойто иска да я види пращам на лс, после като я пооправя, ще я пусна и във форума
![]()
sapphire5![]()
Дай на ЛС да я видя и може да ми замацаш лицето ,да не се виждам мн мн в нета
Kak e![]()
sapphire5![]()
Искам и аз да видя![]()