- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- майка ми си подписа смъртната присъда
разбрах че ми е изхвърлила половин кутия http://www.silabg.com/bg/6486-ATHLET...olic-480g.html
и половин кутия http://www.silabg.com/bg/6769-USP-LABS-Jack3d-250g.html
бях ги купил преди време когато бях надъхан, само че спрях да тренирам за известно време. И сега от време на време ги взимам и какво-изхвърлила ги е :@ :@ :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Омггг...мойта ако го направи ще й се цупя поне седмица![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
малко ще й е
не смятах повече да си копувам добавки защото постигнах резултатите които търсех, ама това ся ме амбицира да го направя напук на нея![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Моята ми иде да я заколя, когато едва съм си купила книжка и първата й работа е да ми я свие, без да си е прочела останалите.![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
A boy's best friend is his mother.
радвам се за тебе педроПървоначално написано от macromicro
Ти още ли тренираш бе, аз те бях отписал![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
намери ги в боклука и си ги върни![]()
![]()
Мама знае най добре.Щом е изхвърлила нещо,значи е за добро.
не ги е изхвърлила днес, сега разбрах и + това са някъде по каналите, разправя ми колко отвратителни били защото като ги изляла в чешмата почнали да се "пенят некви зелени гадости"![]()
![]()
еми когато едното е синьо другото е жълто кви да са бе майка му да еба, розовки ли![]()
Ами изнеси се от вас като не искаш мама да ти пипа нещата,ама няма да има кои да ти пере гащите и да ти готви.
тренирам с майка ти в леглотоПървоначално написано от awerw
![]()
макро искаш ли да ми изядеш непраните гащички бе шлядур ше тескъсам ~{}{~;* ;* {}~
Ма кви са тия неща все пак някви химии ли?![]()
хранителни добавки са, не са "химии"![]()
без агресия само питах![]()
Макромикро така ми напомня на Кипинаско.
А пък ти Василе ,стига се оплаква,мани ги тея анаболи.
Първоначално написано от DeviL_AsS
![]()
Добре те е наредила, 200лв. назад, но ти беше ли я информирал за какво са ?![]()
„Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."
Всъшност към 80 назад, половината бяха изпити![]()
иначе аз ги държах в чекмеджето си прикрити от една топка и преди 2 месеца ги намери като чисти ама аз тогава даже бях забравил за тях![]()
иначе много добре знае за какво са, преди пиех протеини и тя знаеше, даже първата кутия протеин тя ми я купи под предлог че това е заместител на храненето и ще мога да пия нещо здравословно и хранително на даскало, после чела колко вредни били тези "химии" и като ме видеше с нова кутия заплашваше че ще я изхвърли![]()
Сега докато събереш пари за нови ще станеш женствен![]()
как с половин кутия джак3д и другата гняс(верно е добра) за малко време си постигна желания ефект... ебати.
то густо, то пусто
значи джакеда го пих 3 седмици, в началото 1 доза ме взривяваше накрая 2.5 дози не ги усещах, енергетик е и се привиква към него и реших да почина малко. А интрата си го пиех, само че дойдоха новогодишните празници прекъснах фитнеса и пролетта ходих от дъжд на вятър, ама вече си бях качил килограмите![]()
с интрата колкото бързо качиш, толкова бързо ги усираш след това, аз със диета, тренировка, креатин и x-tend качих за 1 мес 3 килограма и изчистих малко сланина, сега като свърши креатина оставам на x-tend и вероятно slin sane за да се поизчистя към лятото... но килограмите да са около 90дали ше стане
то густо, то пусто
за спортист не ставаш сине 90 кила с 38 ръкакъде си виждал толкова мазно
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek