- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Познайте
Както искате.Първоначално написано от YoungBloodZ
Щом смятате, че не ви харесвам, предполагам, че ще трябва да си заслужа репутацията![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Кой е казал че не те харесва?Първоначално написано от LadyDi
![]()
HOLY FUCK не можеш ли да си намериш софтуер за автоматично опростяване на изразите на другите?Първоначално написано от YoungBloodZ
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
шт ва черенПървоначално написано от StringTheoryPracticist
че кой си купува котка ;о
Като се замисля си напълно прав...Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
Котките са най-милите и прекрасни животни на планетата.Първоначално написано от YoungBloodZ
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
аз лично познавам 3ма човека, които в момента ПОДАРЯВАТ малки котета, а сигурно има и още доста, за които не знам
Ако искаш някаква породиста котка ще трябва да си купиш, много трудно ще се уредиш с безплатна. То и кучета има безплатни, може да си прибереш някое от улицата, ама някои кучета струват над 1000 лева и не е като да се каже, че никой не ги купува.
черна породиста котка?
Първоначално написано от miminko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
После ми се обяснявай как не си била гадна.
За твое нещастие майка ми се изнася в скоро време и котка ще има!![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
И без това сега сама си пера дрехите, а готвенето у нас е по някакъв специален случай, гълъбичке.
-M.B.
Не ми се карайте в темата.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Мда, ние се обичаме по наш си начин. Пък и тя щяла да ме осиновява, секса ще се превърне в извращение.![]()
-M.B.
искаме снимки!