.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:

Ревнувам за първи път.. И ТО КОГО!

Имам нужда да споделя с вас това,за което аз не намирам отговори.
    Знам,че ще има и груби коментари,без никакъв смисъл,но нека.
    Изпитвам ревност към така да се каже най-добрата ми приятелка в момента.Смятам така,защото много често ми се случва да се нервирам,когато обръща повече внимание на друг,когато прекарва повече време с друг..Мога от всичко да изкарам повод ,за да се ядосам.Сякаш искам да е само моя приятелка,а знам,че това няма как да стане и съзнателно не го желая,но така излиза.Какво бихте ме посъветвали?
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Да овладееш чувството си за притежание. Като за начало - намери си гадже.

Re: Ревнувам за първи път.. И ТО КОГО!

Цитирай Първоначално написано от pandelka
    Имам нужда да споделя с вас това,за което аз не намирам отговори.
    Знам,че ще има и груби коментари,без никакъв смисъл,но нека.
    Изпитвам ревност към така да се каже най-добрата ми приятелка в момента.Смятам така,защото много често ми се случва да се нервирам,когато обръща повече внимание на друг,когато прекарва повече време с друг..Мога от всичко да изкарам повод ,за да се ядосам.Сякаш искам да е само моя приятелка,а знам,че това няма как да стане и съзнателно не го желая,но така излиза.Какво бихте ме посъветвали?
    Когато се появи такъв момент, нейна реакция да те ядоса, започни да си задаваш въпроси - един вид гледай над нещата, през погледа на чужд човек - това РЕАЛНО ли трябва задължително да ме ядоса? на базата на какво изпитвам яд в момента? как изглежда ситуацията отстрани? и т.н. Вкарай се във филм: тя ме зарязва и излиза с друг, какво правя сега? стоя и се ядосвам и самообвинявам, че намира друг за по-интересен? Планувай си дните. Целта е да намираш алтернативи(решения) на проблема - тя като излезе с някого друг, излез и ти; напиши домашно, уплатни времето пълноценно. Обикновено в такива ситуации въпросите не са добро решение (защо излизаш с друг? намираш ме за скучна ли? не ти е интересно с мен? и т.н. само нажежават обстановката, защото явно до сега не си дала признак на чувствата си, а си ги таила в теб, затова едно евентуално твое избухване би я отдалечило от теб, така че работи със себе си и не се опитвай да я променяш нея.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Гадже си имам.

Тя знае,че се дразня.Това съм й го споделяла,приема ме такава и не ме упреква,търпи.Но самата аз не се чувствам добре и знам,че сигурно и тя,дори и да не го показва.

А като знае не прави ли нещо по въпроса?

Град
    Цитирай Първоначално написано от ManonDilova
    А като знае не прави ли нещо по въпроса?
    Тя не може да спре да си говори с всички.Разбира се никога не прави нещо нарочно,но аз буквално приемам всичко,дори да прегърне някой за едно чисто 'здрасти' се вижда цялата злоба в погледа ми.

Според мен от това, което казваш, имам чувството, че се чувстваш недооценена по някакъв начин. Може би ще помогне, ако вземеш инициативата в свои ръце и я викаш да правите неща само двете, да имате нещо като "вашето време заедно". Или, по-крайно решение, да намериш и други хора, с които да си прекарваш добре времето.

Град
    Според мен от това, което казваш, имам чувството, че се чувстваш недооценена по някакъв начин. Може би ще помогне, ако вземеш инициативата в свои ръце и я викаш да правите неща само двете, да имате нещо като "вашето време заедно". Или, по-крайно решение, да намериш и други хора, с които да си прекарваш добре времето.
    Мисля,че имаш правилното чувство.Сякаш никога не ми е показала каква съм за нея. Ние имаме времето си заедно,има неща,които си споделяме само между нас,но сякаш не ми стига.

Мисля,че имаш правилното чувство.Сякаш никога не ми е показала каква съм за нея. Ние имаме времето си заедно,има неща,които си споделяме само между нас,но сякаш не ми стига.
    Опитай се да определиш какво точно ти лиспва в приятелството ви - близост, разговори, споделяне, типично женски занимавки... ако успееш да намериш точно това, което не ти е достатъчно, може би ще успееш да поправиш грешката. И аз съм имала такива ситуации и познанства, в които уж всичко е окей, но не сме и чак толкова близки - споделяме си уж най-съкровеното, но като срещне някой, когото не познава чак толкова добре, почват едни целувки, едни прегръдки и подвиквания, а като дадения човек си замине, няма такива неща. Имай предвид обаче, че може да преиграва пред хората, които не я познават чак толкова добре, а да е искрена с теб. Винаги има много фактори, които играят, но на първо време се опитай да разбереш какъв е точно проблема( а той не е, че обръща повече внимание на другите, виж точно във вашето приятелство къде е проблема).

Град
    Хюстън
    Силната ти ревност единствено може да срине приятелството ви. Помисли за нея като за вреда и се опитай да я пребориш.

Спокойно и аз я ревнувам и то ужасно много.Може да ти помогне,ако поговорите.Ние говорихме и си казахме,че каквото и да става винаги ще сме си двете заедно и това ми помогна Май не се сещам за друго

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    В същото положение съм,може да се каже.Все не ми стига нещо,все искам повече,а не е да кажеш да не го заслужавам.Но явно някои хора показват по друг начин какви сме за тях,без да трябва да ти повтаря колко много те обича и колко си важна за нея.Може би го прави по друг начин,нейн начин
    За ревността не знам какво да ти кажа,защото аз не мога да се преборя с нея.Към някои хора може би винаги ще я изпитвам.

Всеки има право на лично пространство. Колко мислиш, че може да търпи това? Всичко писва рано или късно. Замисли се..

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Супер фен Аватара на badsector
    Вие правите ли секс помежду си?

Smoke Weed Every Day !

Град
    in Middletown.. ^^
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Liar Liar, don't cry on my shoulder ...

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Чувството за притежание... вечният проблем при най-дорбите приятели.
    Съгласна съм. )

I'm inlove with a criminal...

Повече от фен
    Ти като нямаш други приятели,това не се отнася и за нея.

Това, миличка, се нарича ' е г о и з ъ м '. Опитай се да осъзнаеш, че не живееш в собствен свят, а го делиш с други хора.
    Keep on trollin'

аз просто го вкарах и всичко свърши

Град
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Разбира се,всеки ден по 5 пъти ..
    Vladel- не бих казала,че нямам други приятели

Като ви чета изказванията,че сякаш искам да я притежавам,зле ми става.Не го искам това

Повече от фен Аватара на NoMore
    Проблема си е в теб овладей си чувствата, защото от ревност ще останеш без приятели (никой не обича да го ограничават!).
    In a mad world , only the mad are sane...

това намек ли беше? да, но иначе и аз преди мнгого ревнувах най-добрата си приятелка, но сега вече не ми пука. нямам желание да си хабя нервите с нея.

Супер фен Аватара на badsector
    Разбира се,всеки ден по 5 пъти ...
    Може заради това да е. Просто си се влюбила в нея. Нормално да я ревнуваш. Признай й чувствата си, пък каквото сабя покаже. Поне ще ти олекне

А бе , ти си ненормална , вземи се стегни! Ревнувала най-добрата си приятелка.

Повече от фен

Vladel- не бих казала,че нямам други приятели

Като ви чета изказванията,че сякаш искам да я притежавам,зле ми става.Не го искам това
    Не се сърди ама така излиза...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си