Цитирай Първоначално написано от pandelka
Цитирай Първоначално написано от ManonDilova
Според мен от това, което казваш, имам чувството, че се чувстваш недооценена по някакъв начин. Може би ще помогне, ако вземеш инициативата в свои ръце и я викаш да правите неща само двете, да имате нещо като "вашето време заедно". Или, по-крайно решение, да намериш и други хора, с които да си прекарваш добре времето.
Мисля,че имаш правилното чувство.Сякаш никога не ми е показала каква съм за нея. Ние имаме времето си заедно,има неща,които си споделяме само между нас,но сякаш не ми стига.
Опитай се да определиш какво точно ти лиспва в приятелството ви - близост, разговори, споделяне, типично женски занимавки... ако успееш да намериш точно това, което не ти е достатъчно, може би ще успееш да поправиш грешката. И аз съм имала такива ситуации и познанства, в които уж всичко е окей, но не сме и чак толкова близки - споделяме си уж най-съкровеното, но като срещне някой, когото не познава чак толкова добре, почват едни целувки, едни прегръдки и подвиквания, а като дадения човек си замине, няма такива неща. Имай предвид обаче, че може да преиграва пред хората, които не я познават чак толкова добре, а да е искрена с теб. Винаги има много фактори, които играят, но на първо време се опитай да разбереш какъв е точно проблема( а той не е, че обръща повече внимание на другите, виж точно във вашето приятелство къде е проблема).