- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Metallica или Nirvana
според вас коя от тези две банди е повлияла повече на обществото ?
ЕЛЕМЕНТАРНО УОТСЪН!!
Разбирасе,че металика!
Rock n Roll!!!!!!!!!
МЕТАЛИКА!
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
този въпроса даже е смешен. Естествено ,че Металика. Обаче съм 100% сигурен , че автора на темата е симпатизант на Nirvana.![]()
Металика, според мен.
Here's a little something about a nigga like me
I never should have been let out the penitentiary
Snoop Dogg would like to say
That I'm a crazy motherfucker when I'm playing with my AK
Since I was a youth I smoked weed out
Now I'm that motherfucker y'all read about
Smoking you and your crew, taking a life or two
You dont like how I'm living well fuck you
от Snoop Dogg - World of A Gangsta![]()
Е, за времето си Нирвана са влияели повече на обществото, но като цяло Металика са по-обичаните
Wanting to be someone else is a waste of the person you are.
На мен не ми влияе нито една от бандите. Но съм склонен да подкрепя Металика.
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Първоначално написано от sunman
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Да добавя,че между Металика и Нирвана разликата е ОГРОМНА!!!
Rock n Roll!!!!!!!!!
Металика
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Вярно, обаче ако разбирам правилно, въпроса не е коя група предпочитаме или каква е разликата между тях, а коя е по-влиятелната група ( :Първоначално написано от sunman
Wanting to be someone else is a waste of the person you are.
Първоначално написано от sunman
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Първоначално написано от ADMIRALKA14
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
Според мен и двете групи еднакво са повлияли на обществото.Да не забравяме,че Кърт Кобейн е човекът , който промени рока.Аз лично предпочитам Nirvana пред Metallica , но и двете групи са велики.![]()
Женско съм ;]
според мен нирвана по-влиятелни. по-скоро на музикалната култура, отколкото на хората, знам ли, но пък също и на хората, мен лично ми влият. зле. :д
металика са просто различни. смисъл, тъпо е да ги сравняваме. металика също са влиятелни в своето време и сцена
За да съм честна,Металика.Аз не съм фенка на Нирвана,но като цяло Металика като че ли повече...
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Определено Металика.Но Нирвана са също велика група.
Честно казано аз предпочитам Нирвана все пак си падам по алтернативната музика, но да сравняваш Металика и Нирвана някак си не се връзва, все едно да питаме Елвис Пресли или Джон Ленън ? о.О
Естествено, че Нирвана.
Все още се усеща влиянието на грънджа в културата, модата, музиката и т.н. Популярния рок в момента все още има корени в грънджа, така че е ясно кой е повлиял повече. Та даже Металика през 90те копират алтернативния рок - правете си изводите.
Иначе аз обичам Металика повече, но фактите са такива.
Blah...
Защо трябва да са по-влиятелни едните ? Да броим феновете им , или какво ? По какви фактори ще ги сравняваме ?
Тъпо е това... А пък за кои са по-добри съвсем е простотия, все едно да сравняваме самолет с домати и да питаме кое е по-хубаво xD
Да бяхте сравнявали групо които са един и същи стил!
Все едно да сравняваш Queen със Sepultura!!
Rock n Roll!!!!!!!!!