.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Не сте в кенеф или в барче,нали?Училището е институция,в която трябва да се държите прилично.Хващаш момичето,водиш я вкъщи и си разливате соковете.Тва е.
    Pain is temporary. It may last a minute, or an hour, or a day, or a year, but eventually it will subside and something else will take its place. If I quit, however, it lasts forever.

Повече от фен Аватара на Loken
    Град
    Скоро и във вашият град !!
    Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
    питай ги коя точка от учлищния правилник нарушаваш
    Точо !

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
    питай ги коя точка от учлищния правилник нарушаваш
    Мда, и в моето училище има такива обичащи се тийнейджъри и нищо не им казват
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Супер фен Аватара на an0niimka
    Град
    L.A.
    Цитирай Първоначално написано от ludiqtzubar96
    А то и в мойто даскало е забранено да се целуваме по коридори!Даже предишният ми даскал по литература така ни разясни това правило:"Ами то в Лондонският "Хайд Парк"ако полицай ви хване да се целувате,ви глобяват 80 паунда..........защо тука да е различно!?"
    И в моето училище е забранено....
    Момиче съм! xD

Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.

Уча се от всеки, но не подражавам на никой!

Не сме се натискали нито пък ебали или нещо такова.. просто се целунахме защото се разминахме покрай коридорите..Разбирам че всеки има различни принципи и за някой хора това е гадно или дори недопостимо ,но ВСЕ ПАК ЛЮБОВ НА КОГО ПРЕЧИ ? НА КОГО РАЗВАЛЯ НАСТРОЕНИЕТО ? Като не им е приятно да не гледат.. умръзна ми за най-най-малкото поведение в което си вкарал някакво чувство или просто си казал на някой учител това което мислиш (без ругатни и тн.) получаваш наказания или санкций разбирам че има закони и те са за спазване но след 20 години не знам как ще се живее ВСЕ ПАК И НИЕ СМЕ ХОРА !!! Незнам но лично аз когато видя 2 ма човека да се обичат бебета или дори стари хора ОСВЕН ДА ИМ СЕ ЗАРАДВАМ НЯМА КАКВО ДРУГО..
    Love forever love is free let's turn forever you and mee ^^

Мега фен Аватара на iiordanova
    Предполагам,че директорката не е била на кеф.

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    Аз го направих с момиче от клас не мога да опиша погледите в коридора все едно като сме момичета е забранено?!
    иначе се крием. следващия път го направете
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Imagine
    Не сме се натискали нито пък е**ли или нещо такова.. просто се целунахме защото се разминахме покрай коридорите..
    Ако е било само това не виждам нищо нередно !

От друга страна пък се опитвам да разбера, защо в някои училища това е ЗАБРАНЕНО ?! Разбирам ако има малки ученици, 1-ви - 4-ти клас, учителите да се опитват да ги предпазят от това да гледат как "големите" се мляскат...но в гимназията стига да не се натискат и награбват, мисля, че не би следвало да се разиграва конско заради една целувка.

Не сме се натискали нито пък е**ли или нещо такова.. просто се целунахме защото се разминахме покрай коридорите..Разбирам че всеки има различни принципи и за някой хора това е гадно или дори недопостимо ,но ВСЕ ПАК ЛЮБОВ НА КОГО ПРЕЧИ ? НА КОГО РАЗВАЛЯ НАСТРОЕНИЕТО ? Като не им е приятно да не гледат.. умръзна ми за най-най-малкото поведение в което си вкарал някакво чувство или просто си казал на някой учител това което мислиш (без ругатни и тн.) получаваш наказания или санкций разбирам че има закони и те са за спазване но след 20 години не знам как ще се живее ВСЕ ПАК И НИЕ СМЕ ХОРА !!! Незнам но лично аз когато видя 2 ма човека да се обичат бебета или дори стари хора ОСВЕН ДА ИМ СЕ ЗАРАДВАМ НЯМА КАКВО ДРУГО..
    Гадно им става единсвено на хората, нс които любовният живот е зациклил и като цяло са си сдухани...Или завиждат... На мен единствено ми става едно сладникаво такова Ма в добтия смисъл... Тъй де, предпочитам го пред това да земете да се хванете за гушите хадолу по стъпалата и да се зазаплашвате, че ще се мре ....
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Не сме се натискали нито пък е**ли или нещо такова.. просто се целунахме защото се разминахме покрай коридорите..
    Ако е било само това не виждам нищо нередно !

От друга страна пък се опитвам да разбера, защо в някои училища това е ЗАБРАНЕНО ?! Разбирам ако има малки ученици, 1-ви - 4-ти клас, учителите да се опитват да ги предпазят от това да гледат как "големите" се мляскат...но в гимназията стига да не се натискат и награбват, мисля, че не би следвало да се разиграва конско заради една целувка.
    Ами всъщност аз не съм в гимназия в СОУ съм , но съм специална пралелка но в коридора нямаше деца на който така да го наречем да "ВРЕДИМ" а и ми е интересно с какво им вредим ??? Това че се целуваме ? Рано или късно и те ще ги правят същите..
    Love forever love is free let's turn forever you and mee ^^

Мега фен
    Нека си ги "правят" същите, но не и в училище - училището е институция и трябва да има някакви норми на поведение. Колкото и да ви е неприятно, трябва да се примирите с този факт.

Не вредите на никого, но и не помагате на никого. Като цяло изобщо не е нормално.

Повече от фен Аватара на antineutral

Re: Направиха ми проблем че се целувах с гаджето ми в училищ

Директорката ти избива комплекси. Но следващия път просто бъдете по-внимателни

Голям фен Аватара на D3NG3rZ0N3
    Хммм.... да не би още да живеем в комунизъм?! Ако само сте се целували, няма право да ви забранява ласките. Но от друга страна, тя е от друго поколение, с по-консервативни разбирания.
    Всяко училище си има вътрешен правилник, ако в него пише, че са забранени ласките в сградата, най-добре се въздържайте.

Тая вашта директорка е баси изрода, няя право да ви казва кво да праите / е ако тва не се отнася за даскалото / ама мисля, че за целуването направо не е й е там работата.

е как може такова нещо бе че те и чук@ането в кенефите ще забранят както е тръгнало пхууу
    http://nagradionline.info/vote/sandero
    Най-добрите награди в нета! ТАБЛЕТИ, МП3, МУЗИКАЛНИ СИСТЕМИ И ДРУГИ!
    http://nagradionline.info/vote/sandero

При нас има такова правило в правилника. Училището не било мястото, където да водим интимния си живот.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Етикеция...не е прието да се демострират интимности в училище.
    На мен са ми правили проблеми в даскало за всичко, което можеш да се досетиш, ама дойде момент, в който се осъзнах и сега съм за пример (вече студент)

Голям фен Аватара на darsit0
    Love is in the air ... everywhere I look around ....
    ЖЕНСК0 СЪМ

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    уууу забравих да спомена, че сте лигли всичките

Супер фен Аватара на HolyShit
    Наще се праскат в класната стая докато учителят преподава,ти за няква целувка

Голям фен Аватара на Mirage3
    Чак `и ръкопляскам на директорката ви, щото аз се чувствам по същия начин. Ама за кво е туй даскало, бе? Да идват и да се мляскат пред всички. Хубаво, любов, ама се прекалява... Иде ми да се гръмна.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Ама много ясно.... Училището не е да се натискате по коридорите. След някоя друга година и ти ще го осъзнаеш, когато се разминаваш с малките, които се мляскат и се мислят за велики по коридорите. Ще видиш колко е грозно и смешно. Така че...ще си се целувате на кафенце, в парка, у вас и т.н. ... Училището е за други дейности.

чувал съм че в Американскя колеж и там имало някви правила, че е забранено гушканици, целувания ..

Мега фен
    ние в нашето училище имахме една двойка седмокласници/осмокласници, които се целуваха пред всички и никой не ги закачаше, дори и директорите на училището

Град
    Shumen
    Кирилица!

Sh@d0w

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си