.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка

Притиска ме ..

Значиии .. с приятеля ми сме заедно от маалко повече от година. Преди 2 дена се върна от чужбина и от тогава се промени. Тотално.
    Иска да се изнасяме да живеем на квартира заедно, почва да ми говори за сватба, за деца ... ЧАКАЙ МАЛКО ! Говорих с него съвсем спокойно, казах му, че е още твърде рано, че искам да си завърша висшето първо и чак след това можем да започнем да мислим за такива работи, защото в момента не работя, доходите ми идват единствено от мама и тати, а знам, че изнеса ли се от нас това ще бъде против тяхната воля. Не знам вече как да му обясня, той си мисли, че е от нежелание, а не е така, наистина искам един ден всичко това да стане, но не на този етап .. Има ли някакъв начин по който да му обясня това по възможно най-безболезнения начин, защото се изчерпах вече ..
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ако във връзката ви има разбирателство, въпреки всичко би трябвало да ти се постави на мястото и да те разбере! Ако иска да е с теб просто за момента трябва да постъпи като голям човек и да изчака нещата да си дойдат на мястото.
    Но любов, ако трябва да съм честна рядко някое момче разбира от дума!
    Просто са си такива и съм се убедила в това!

старите хора казва "човек се жени, когато дойде сляпата неделя", т.е. когато нищо друго няма значение, само това да бъдеш с даден човек и да искаш да бъдеш с него завинаги. Явно ти не си готова и може би той не е човека за теб

Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от dool
    старите хора казва "човек се жени, когато дойде сляпата неделя", т.е. когато нищо друго няма значение, само това да бъдеш с даден човек и да искаш да бъдеш с него завинаги. Явно ти не си готова и може би той не е човека за теб
    Ами не знам, никога не съм го разбирала това нещо. Винаги съм смятала, че това е изключително важна стъпка и ако нямаш финансовата стабилност, за да я направиш, би било безотговорно спрямо човека до теб и бъдещото ви семейство.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

За толкова сериозни теми трябват директни отговори, колкото и да боли...

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Искрена до болка! Трябва да преодолявате трудните моменти и неразбирателствса си заедно, а не с недомлъвки и заобикалки.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Град
    Варненска чайка
    Ами пробвах, но той си мисли, че единствената причина е, че не искам ...

Hilary_

Оправихте ли се?

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Град
    Варненска чайка
    Ами водихме този разговор отново снощи, пак хиляди обяснения и накрая ми изръси, че ЩЯЛ ДА СЕ ЧУВСТВА ПО-СИГУРЕН

Hilary_

Град
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Ами водихме този разговор отново снощи, пак хиляди обяснения и накрая ми изръси, че ЩЯЛ ДА СЕ ЧУВСТВА ПО-СИГУРЕН

В какво по-сигурен?

Нещо да не се е случило. Изведнъж се прибира и започва да говори за брак и деца...
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Град
    Варненска чайка
    По-сигурен в мен ..

Hilary_

Град
    По-сигурен в мен ..

Това са глупости! Идва някакъв и ми казва какво да правя , за да бъде по-сигурен в мен?! Той?!

Да не би да си малко дете и да ти липсва акъл? Нещо ми е много гузен! Това държание е странно. Пита ли го за причината?

може би толкова си свикнала с това, че мама и тати плащат всичко, а ти само учиш и излизаш с приятелки, че изобщо не ти се рискува заради любовта и заради човека, на който държиш!а може би не държиш достатъчно на този човек.вече си студентка, време е да почнеш да работиш, не може да избираш вечно лесния начин на живот.

Град
    Цитирай Първоначално написано от SheDevil
    може би толкова си свикнала с това, че мама и тати плащат всичко, а ти само учиш и излизаш с приятелки, че изобщо не ти се рискува заради любовта и заради човека, на който държиш!а може би не държиш достатъчно на този човек.вече си студентка, време е да почнеш да работиш, не може да избираш вечно лесния начин на живот.
    Ало! Я, по-полека!

Това, че не работиш не означава, че си избрал лесния начин И аз съм студентка и не работя, защото съм първи курс и е тежко. Дори не мога да си представя как ще работя и като гледам колегите си едва смогват да учат. Не им е пълноценно нито ученето, нито почивката или съня за да вършат едното или другото. Не бъди толкова крайна! Някои хора си скъсват гъза само и само за да вземат тъпата стипендия.

Голям фен Аватара на Done
    изневерил ти е и сега е гузен но поне е ясно че не му е харесало

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Ало! Я, по-полека!

Това, че не работиш не означава, че си избрал лесния начин И аз съм студентка и не работя, защото съм първи курс и е тежко. Дори не мога да си представя как ще работя и като гледам колегите си едва смогват да учат. Не им е пълноценно нито ученето, нито почивката или съня за да вършат едното или другото. Не бъди толкова крайна! Някои хора си скъсват гъза само и само за да вземат тъпата стипендия.

Ало? - искаш да ми се обадиш ли?!
    аз си казах своето мнение по въпроса - казах следното - ако нейното момче има възможност за момента да изленат на квартира, защо пък тя да не рискува,,,все пак няма цял живот да живее при мама и тати....

Град
    Варненска чайка
    Стига де, това не ми беше минавало през ума даже

Hilary_

Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Ало! Я, по-полека!

Ало? - искаш да ми се обадиш ли?!
    аз си казах своето мнение по въпроса - казах следното - ако нейното момче има възможност за момента да изленат на квартира, защо пък тя да не рискува,,,все пак няма цял живот да живее при мама и тати....
    Не, няма възможност. Точно заради това е проблема. В момента получава смешни пари и е абсурдно да се мисли за това.

Hilary_

знаете ли една моя колежка , където работя (омъжена е) с нейния съпруг получават общо 700 лв месечно, а и изплащат апартамент всеки месец....
    мисля си че не точно до пари е въпросът,а всичко е до желание!

Град
    Софийските потайности
    Някак си подкрепям мнението за изневярата и, че сега е гузен. Това, че учиш не е оправдание, че не можеш да работиш. Работя от 16 годишен, сега съм 4ти курс и все пак продължавам да работя. Винаги има опция за почасова работа, работа на половин работен ден и куп други подобни неща. Въпросът е да има желание, но това с работата е друга тема!!! Авторката, да не си му дала някакъв повод за ревност, за несигурност? Нещо да не е станало докато е бил в чужбина? Някой ваш "приятел" да не е думал разни неверни неща? Аз ако съм на твое място ще го накарам да ми каже каква е основателната причина за това, все пак цяла година сте заедно, това не е малко време. За по-сигурно не е аргумент. Ако трябва - скарайте се, тогава се казват най-много истини...
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Това дали ще работи или не си е нейна работа и не мисля че ние сме хората, които трябва да я упрекват. Първото, което е защо си мислите, че работа се намира толкова лесно? Времената са такива, че вече навсякъде е трудно. Аз самата съм минала през това и знам колко време си търсих докато успея да се закрепя някъде... Да не говорим че тя щом е и студентка ще й е адски трудно да ги прави и двете неща паралелно. А друг е и въпроса, че местата, на които ще й влизат в положение за лекции и т.н. са адски малко - на повечето като чуят, че си студент ти отсвирват веднага. Така че в случая работата не е основния й проблем.

Авторке, не знам на колко години е приятелят ти и съжалявам, че ще го кажа без да го познавам, но за мен той постъпва доста егоистично в случая. Той гледа себе си - да е по-сигурен, да му е добре, а замисля ли се ти как се чувстваш, ти какво искаш, ти дали ще си по-сигурна? Бракът и изобщо създаването на семейство наистина е сериозна стъпка от взаимоотношенията между двама души и номера не е просто да отидете и да сложите по един подпис. Това е най-лесното, а после? Той замислял ли се е колко трудно ще ви е след това? Как ще трябва да се издържате сами и т.н. ? Според мен на тия сериозни теми няма деликатен начин за говорене, а дори и да има не е желателен. По-добре седнете и си кажете всичко открито. Обясни му как се чувстваш, че все още не си готова за такава сериозна стъпка и това е, не защото не искаш да си с него или не го обичаш, а просто защото не чувстваш да ти е дошло времето точно сега за подобно нещо. И това не е нещо, за което трябва да се обвиняваш - ти си млада все още, живота е пред теб, имаш толкова много други неща, през които да минеш и е напълно нормално да не се чувстваш готова за по-сериозно обвързване. Кажи му ги тези неща, кажи му че го обичаш много и искаш да сте заедно, но на този етап просто не се чувстваш готова и го помоли да не те притиска. Защото почне ли да го прави, повярвай ми, в един момент ще се усетиш как бягаш от него и това е напълно логичната реакция - когато някой те кара да правиш нещо, което не искаш, ти започваш да се отдръпваш от него. Ако иска връзката ви да продължи по нормален начин, най-доброто, което може да направи е да спре да те притиска, а да ти влезе в положение.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Стига де, това не ми беше минавало през ума даже
    ами чудя се от къде пък такова желание да те задържи до себе си и да е сигурен че няма да те загуби.. не са много нещата които ми идват наум. но изневярата от твоя или негова страна е първото. каквато и да е причината, то тя изглежда сериозна. поинтересувай се дали не се е случило нещо докато е бил в чужбина. всъщност за колко време го е нямало, и с каква цел е било пътуването ?
    но според мен, от това негово желание могат да се направят следните съждения :
    - много те обича и наистина иска да прекара живота си с теб - изведнъж е разбрал/проумял че ти си жената за него
    - има съмнения, дали в него или в теб, и иска да се презастрахова, че няма да си тръгнеш толкова лесно от живота му...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    И аз смятам, че постъпката му е адски егоистична. Мисли за това, което на него му се иска, а не се съобразява с твоето желание. След като не си готова на тази крачка, просто не се насилвай и толкова. А той ако наистина държи толкова на теб, ще се примири. В крайна сметка тези неща не стават със съгласие само от едната страна.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    И двамата са такива,егоисти.Приличате си...
    В случея ,нито един от двамата не е готов на компромиси.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    И двамата са такива,егоисти.Приличате си...
    В случея ,нито един от двамата не е готов на компромиси.
    ебати компромиса, честно....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си