- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля запомощ!!
Здравейте, на всички значи историята е много дълга затова ще я кажа на кратко.Отначало с моя приятел много се разбирахме, но това беше едва първата година докато той не ми посегна аз след това му изневерих и от тогава нещата са кошмарни, никъде не ме пуска аз му казвам, че искам да съм сама, че не го обичам а той на колене ми пада и ми става супер жал за него пък през другото време се държи много грубо и супер много ме манипулира особено като започне да ми се моли...та питам има ли начин да го накарам да спре да ме обича да ме остави....много искам да се разделя с него защото ще се срина тотално!![]()
П.С.Благодаря предварително!
Жалка история.
Ще чакаш той да те остави, защото ти си слабохарактерна и не можеш да му теглиш една майна и да приключиш с него.
Опитай се да се погледнеш през погледа на друг човек и се замисли дали си струва да падаш до това ниво. Ако успееш да се погледнеш по този начин, въобще няма да го чакаш него.
В момента си му играчка.
И спря да се върти за миг земята..
Не му позволявай да те манипулира,бъди твърда!!!!Не трябва да ти става жал,спомни си всичко лошо в него (примерно.)Супер глупаво е да си тровиш живота и да си губиш времето с хора,които не заслужават.Осъзнай се!!
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Я просто го скъсай.Какво толкова трудно има? Хората се разделят с гаджетата си без да са подлагани на тормоз, а ти с пълна, нормална причина не можеш.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Жал ти е за безгръбначен путьо дето те бие.Ами и ти не си по-добра от него,повярвай ми.Вместо да му отебеш мамата още тогава,ем че си му изневерила,ем че в момента продължаваш да се водиш по неговата свирка.
Типичен пример за глупава жена,нищо лично,колежке.
Жал й ставало. А на него жал ли му става, когато ти набива шамарите?
И 'що бъркате болното чувство за собственост и комплексарщината с любов?
Никакво уважение към себе си, липса на капчица достойнство, на гордост... Повдига ми се, сериозно.
Хората над мен ти го казаха достатъчно ясно.. Режи без жал. Не заслужава т'ва животно...![]()
![]()
![]()
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
благодаря на всички, но е трудно трябва кураж, надъхване подкрепа а аз нея получавам отникъде
Получи подкрепа, хъс от хората по горе. Историята ти ми се струва странна, особено по начина по който я разказа, не знам защо, но не ти вярвам. Както и да е, ако си толкова слабохарактерно момиче, изобщо не ти завиждам, ставаш жалка, защото не правиш нищо по въпроса като ти посяга, това е недопустимо, ако уважаваш себе си го сложи на мястото му.
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
Ударил те е и не го обичаш,какво чакаш късай с него.
И аз не ти вярвам много.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
да му изсъхнат и двете ръце щом посяга на жена
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ще се повторя.Първоначално написано от Reignfire
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Той ти е посегнал и ти още си с него!!! Ало, моме къде ти е акъла, за такъв жал грам да нямаш, режи го по най грубият начин и да ти се маха от главата.
За мен мъж, който удари жена не е мъж, а п*тка!!!!
Аз разни пикли ги пращам на майната им, щото не искат да ми кажат нещо, тоя те удря и ти още си с него. Бахти слабохарактерното човече![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
++ и не само ръцете !Първоначално написано от tuzaro
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Мъж, който удря жена НЕ заслужава НИКАКВО съжаление. Отрежи му топките, той сам ще се махнеЯки приятели нямаш ли ? Кажи му сбогом един път завинаги и просто повече НИКОГА не се занимавай с него. Не му вдигай телефона, не му отваряй на вратата, подминавай го и така нататък! Такъв ПЛУЖЕК не заслужава приятелка, а един изключително надарен и як негър да го пори докато не го разпори!!!
![]()
![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Ти ще си като всички онези ,малтретирани жени.Нямаш сили да го оставиш,но имаш сили да бъдеш бита и смачквана?!Ако не направиш нещо сега,ще се пръскаш през гърба цял живот.Такива жени като теб,не успяват да защитят и децата си от такива изверги като жестоките си мъже.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Щом един път си му простила, мислиш ли че ще пропусне втори път да те удари?Първоначално написано от tuzaro
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
+0,5Първоначално написано от xoxi
Made by God, improved by Devil
Сайт относно стила и съблазнението на жени. http://progresiray.me
спрях да чета,до частта... "КОГАТО МИ ПОСЕГНА" ..сигурно те е страх да го оставиш,за да не го направи как,мисля че сега трябва да се обърнеш за подкрепа от приятели,та дори и до вашите да опреш пак е по-добре поне ще знаеш,че си сигурна и бъди смела,това не може да го допускаш.. късмет![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()