.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Моля запомощ!!

Здравейте, на всички значи историята е много дълга затова ще я кажа на кратко.Отначало с моя приятел много се разбирахме, но това беше едва първата година докато той не ми посегна аз след това му изневерих и от тогава нещата са кошмарни, никъде не ме пуска аз му казвам, че искам да съм сама, че не го обичам а той на колене ми пада и ми става супер жал за него пък през другото време се държи много грубо и супер много ме манипулира особено като започне да ми се моли...та питам има ли начин да го накарам да спре да ме обича да ме остави....много искам да се разделя с него защото ще се срина тотално!

П.С.Благодаря предварително!

Мега фен Аватара на xoxi
    Жалка история.
    Ще чакаш той да те остави, защото ти си слабохарактерна и не можеш да му теглиш една майна и да приключиш с него.
    Опитай се да се погледнеш през погледа на друг човек и се замисли дали си струва да падаш до това ниво. Ако успееш да се погледнеш по този начин, въобще няма да го чакаш него.
    В момента си му играчка.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Не му позволявай да те манипулира,бъди твърда!!!!Не трябва да ти става жал,спомни си всичко лошо в него (примерно.)Супер глупаво е да си тровиш живота и да си губиш времето с хора,които не заслужават.Осъзнай се!!
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Я просто го скъсай. Какво толкова трудно има? Хората се разделят с гаджетата си без да са подлагани на тормоз, а ти с пълна, нормална причина не можеш.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Жал ти е за безгръбначен путьо дето те бие.Ами и ти не си по-добра от него,повярвай ми.Вместо да му отебеш мамата още тогава,ем че си му изневерила,ем че в момента продължаваш да се водиш по неговата свирка.
    Типичен пример за глупава жена,нищо лично,колежке.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Жал й ставало. А на него жал ли му става, когато ти набива шамарите?
    И 'що бъркате болното чувство за собственост и комплексарщината с любов?

Никакво уважение към себе си, липса на капчица достойнство, на гордост... Повдига ми се, сериозно.

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Хората над мен ти го казаха достатъчно ясно.. Режи без жал. Не заслужава т'ва животно...
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

благодаря на всички, но е трудно трябва кураж, надъхване подкрепа а аз нея получавам отникъде

Получи подкрепа, хъс от хората по горе. Историята ти ми се струва странна, особено по начина по който я разказа, не знам защо, но не ти вярвам. Както и да е, ако си толкова слабохарактерно момиче, изобщо не ти завиждам, ставаш жалка, защото не правиш нищо по въпроса като ти посяга, това е недопустимо, ако уважаваш себе си го сложи на мястото му.
    Die nameless, mothafucka`

Fuck it.
    "One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Ударил те е и не го обичаш,какво чакаш късай с него.
    И аз не ти вярвам много.
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    да му изсъхнат и двете ръце щом посяга на жена
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Цитирай Първоначално написано от Reignfire
    Жал ти е за безгръбначен путьо дето те бие.Ами и ти не си по-добра от него,повярвай ми.Вместо да му отебеш мамата още тогава,ем че си му изневерила,ем че в момента продължаваш да се водиш по неговата свирка.
    Типичен пример за глупава жена,нищо лично,колежке.
    Ще се повторя.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Той ти е посегнал и ти още си с него!!! Ало, моме къде ти е акъла, за такъв жал грам да нямаш, режи го по най грубият начин и да ти се маха от главата.
    За мен мъж, който удари жена не е мъж, а п*тка!!!!

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Аз разни пикли ги пращам на майната им, щото не искат да ми кажат нещо, тоя те удря и ти още си с него. Бахти слабохарактерното човече
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Познато от части.

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Познато от части.
    Smoke Weed Every Day !

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    ++ и не само ръцете !
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Та той ти е посегнал, а на теб ти е жал?

Град
    Софийските потайности
    Мъж, който удря жена НЕ заслужава НИКАКВО съжаление. Отрежи му топките, той сам ще се махне Яки приятели нямаш ли ? Кажи му сбогом един път завинаги и просто повече НИКОГА не се занимавай с него. Не му вдигай телефона, не му отваряй на вратата, подминавай го и така нататък! Такъв ПЛУЖЕК не заслужава приятелка, а един изключително надарен и як негър да го пори докато не го разпори!!!
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ти ще си като всички онези ,малтретирани жени.Нямаш сили да го оставиш,но имаш сили да бъдеш бита и смачквана?!Ако не направиш нещо сега,ще се пръскаш през гърба цял живот.Такива жени като теб,не успяват да защитят и децата си от такива изверги като жестоките си мъже.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Щом един път си му простила, мислиш ли че ще пропусне втори път да те удари?

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Жалка история.
    Ще чакаш той да те остави, защото ти си слабохарактерна и не можеш да му теглиш една майна и да приключиш с него.
    Опитай се да се погледнеш през погледа на друг човек и се замисли дали си струва да падаш до това ниво. Ако успееш да се погледнеш по този начин, въобще няма да го чакаш него.
    В момента си му играчка.
    +0,5
    Made by God, improved by Devil
    Сайт относно стила и съблазнението на жени. http://progresiray.me

Супер фен Аватара на gabsit000
    спрях да чета,до частта... "КОГАТО МИ ПОСЕГНА" ..сигурно те е страх да го оставиш,за да не го направи как,мисля че сега трябва да се обърнеш за подкрепа от приятели,та дори и до вашите да опреш пак е по-добре поне ще знаеш,че си сигурна и бъди смела,това не може да го допускаш.. късмет

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си