- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гръдна обиколка
няма се плашиш, днешните фусти са надарени в цици![]()
а срещата кога е,поне снимки,така не вярваме![]()
![]()
тъпите емотиконки
![]()
е не са само те и момчетата сме надарени и те са се убеждавали в това![]()
Yeah, right, 159 сантиметра.Първоначално написано от Shturrrche88
Гръдна 108,
подгръдна 85,
на почти 17 съм![]()
А и не мисля, че някое момиче трябвада се притеснява относно размера на гърдите.
Мъничките гърди са перфектни!
Нещо проблем ли съзря? Ако ще те разочаровам, сори, но цялата ми рода по майчина линия, жените са едрогърди...наследствено е, кво да се прави.Първоначално написано от dirtyyy
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
вЕрвай ми, висока съм, нормално е.
и все пак, да, проблем съзрях, защото мило момиче..знам че си на 23, и все пак не мога да повярвам на това което се опитваш да пробуташ.
120см гръдна.
damn brah...или си тежкоатлетка или подгръдната ти е 110.
нищо лично, просто не мога да го повярвам.
Подгръдната ми е 90...
Не съм тежкоатлетка хах....
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Ок, няма да споря, защото може и да е истина.
Просто ми е трудно да повярвам.
Itsy bitsy waist и 120 гръдна.
апф, на 16 съм и ми е 95.. абе, споко, имаш време още да ти расте, няа съ плашиш, майнъ![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
само на думи сте големи,после момчетата лъжели за размера,ама вие се уляхтедайте снимки,нали са ви големи
![]()
Да бе, е виж-ако мацката искаше снимка, да съм й пуснала такава на лс.
Вие пък няма ли как да си запълните ръцете, че искате да плакнете окото с чужди снимки![]()
Права си тука![]()
Прати ми, че това е бая цица, искам да се нагледам![]()
Моята е голяма.. и ме е страх да не вземат да увиснат след време... не че и за това си няма пластична хирургия ама...
Години:14
Обиколка:110
MUSIC IS MY LIFE!!!
FUCK THE REST!!!
ще си чакаш за снимките,ама няма да ги получиша и ги прати как си се премерила с метъра,тя ще докладва после
![]()
Нормална ти е спок
по темата почти 19г. 100см ми е гръдната обиколка
... " С дълги бедра и с чашка "Ц" съм, но не търгувам с това..." ...![]()
I'm inlove with a criminal...
16 години, 93 см.
Твоята си е добре, дори много добре за годините ти. Споко, ще има и още да растат.
Доста солидна девиация от средното показват мацките в този форум откъм гръдна обиколка.
Pics or it didn't happen.![]()
...
давайте снимки че не ви вярвам на вас, много послъгвате тука![]()
Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.
Ем...не съм я мерила...но не съм от най едрогърдите....въпреки това така си се харесвам доста повече.
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
на 19.... 95-96 см.
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()