.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 116
    Град
    В тъмното!
    б.хти размерите човече голямо преувеличаване, ама нека има к`фото ви е дал господ това ще носите !
    All under heaven........

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Абе, защо в тия теми е пълно с такива, които смятат, че другите преувеличават? Все едно като ходите по улиците и не забелязвате масово, че повечето момичета са доста надарени.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Град
    В тъмното!
    Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    Абе, защо в тия теми е пълно с такива, които смятат, че другите преувеличават? Все едно като ходите по улиците и не забелязвате масово, че повечето момичета са доста надарени.

причината е , че е написано с думички - и може неказвам ,че е а може мъъъничко да е надскокнало нормалния размер.
    и другото което е в колкото и форума да влезнеш , с колкото и хора да се запознаеш в "интернет" пространството - да неказвам "лъжат" ами скриват истината и повечко им са преувеличаването особенно за "РАЗМЕРИ" ! Може би не всички са така. Не кибича като повечето тук от 24 часа денонощие 25 часа в интернет !
    ето я моята причина да невярвам ....

Те повечето като гледам имат 120 обиколка ми може Гърбът и да е като на борец знае ли се . Ето затова се иска доказателство !

Нито се заяждам нито нищо !
    All under heaven........

anonymous708973
    Guest
    Да, но като се загледаш, виждаш как сутиенът стърчи напред и повдига блузата, без да е пълен. Всъщност, има доста малко надарени мадами, а при голяма част от тях солидната гръдна обиколка върви със солидна гъзна обиколка.

Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Д а при голяма част от тях солидната гръдна обиколка върви със солидна гъзна обиколка.
    Е, и?
    Някъде да пише, че само слабите, с размери на манекенки и бюст на кърмачки, имат право да споделят гръдната си обиколка? Или щом са по-едри, значи не са хора и трябва да се покрият някъде?!

И какво значение имат едни цифри за вас, при положение, че те (специално в тази тема) не говорят нито за същността на пишещия, нито за интелекта му, нито пък ще ви топлят зимата?
    Нито едно момиче, което е писало тук, не цели някой да седне и да я одобрява, или пък на всяка цена да й повярва за размера на гръдната обиколка, защото живота им надали зависи от това.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

anonymous708973
    Guest
    Не съм казала нищо такова. Но самата цифра е нереално понятие, казана ей-така. Ако се споменат другите мерки, е различно.
    Баш фукане си е тая тема, също както и тази за размерите на момчетата

Град
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Не съм казала нищо такова. Но самата цифра е нереално понятие, казана ей-така. Ако се споменат другите мерки, е различно.
    Баш фукане си е тая тема, също както и тази за размерите на момчетата
    И кое е различното? Изглежда ти нереална, защото се опитваш да си представиш как огромния бюст принадлежи на огромна жена? И да, размера на гърдите често зависи от килограми, ръст и телосложение, докато размера на пениса НЕ зависи от това.

Но, при положение, че никой не ме е питал колко ми е ханша, или талията, а са ме питали за бюста, защо да трябва да обяснявам какви са ми другите мерки?
    Това е само хипотетичен въпрос, защото явно всички държат на мерките и на останалите неща, за да си представят едни прости цици...
    Смешно е...някак си.

Град
    В тъмното!
    Shturrrche88

Момиче прекалено много се вдълбаваш в темата честно !
    Остави ги тия глупости за бюстове размери на пениси на кфо ли не....
    Кои каквото му е дал господ това ще носи !

Просто обяснението за "НЕ ВЯРВАМ" на всичко написано във форумите е самият факт ,че никои нете познава и стоиш не очи в очи с човека а зад някакъв монитор !

чакаи да не е спам моят размер е 125см гръдна 88кг и неса напомпани изкуствено "нямам силикон" аи да ви видя дали отговаря на идиала ...
    All under heaven........

моята е 96см. , даже току-що я мерих на 14 съм, момиче

Голям фен Аватара на stambelan
    22г. 117-120см
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Кво са надлъгвате бе !
    Pics or it didn't happen

Цитирай Първоначално написано от Foxa^ Виж мнението
    Кво са надлъгвате бе !
    Pics or it didn't happen
    Не пипна ли, не вярвам!

Добре си аз съм на 24 и гръдната ми е 90

И аз съм на 14 и съм с 90 см гръдна обиколка ;д спокс )

Супер фен Аватара на Oldschool
    Малките гърди са аристократични. В древен Рим дамите по всякакъв начин са се старали да си смалят бюста. Съществувало мнение, че аристократките трябвало да имат малки гърди, а големите „бомби“ се асоциирали с дойките-кърмачки.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Oldschool Виж мнението
    Малките гърди са аристократични. В древен Рим дамите по всякакъв начин са се старали да си смалят бюста. Съществувало мнение, че аристократките трябвало да имат малки гърди, а големите „бомби“ се асоциирали с дойките-кърмачки.
    Успокои ме :Д

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Нормално е твоето ... пък и радвай се, аз на 13-14 години бях с 90 и нещо и хич не е приятно ... сега съм на 15 и съм с 91 .... като отслабнах и свалих няколко сантиметра и от там... жалко, че не бяха повече (свалените сантиметри).
    Моите само спадат .. пф ;д .. на 16 (и половина ;дд) съм вече и са 80 и нещо 90 аввв

Стара тема.

19г. около 95см.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Rabalka
    Не съм я мерила никога, защото и без това съм си адски плоската.

С оглед размерите на двойките тук, скоро ще настане дефицит на момичета с малки гърди и респективно ще нарастне търсенето им, така колежката от горния пост може да е е спокойна че акциите и само ще се вдигат
    22г, м, гръдна 105, подгръдна 101

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Женската версия на тема от сорта на "На 14 съм и ми е 12 санта, зле ли е?"
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Фен Аватара на liglata_bg
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    Женската версия на тема от сорта на "На 14 съм и ми е 12 санта, зле ли е?"
    Хаха много точно и на място казано!

Аз съм на 12 и ми е 102см, но по принцип съм по-едра затова

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    обиколка 86 чашка В години 21

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми