- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гръдна обиколка
аве вие тука почти всички не ставате за ебане ве.flat chests flat chests everywere
Стига е, меме![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Сакам тема "Гъзна обиколка"!
asses>tits!
Grumpy old madman
Ами ние без цици ще си мрем девствени ;[ со сад.
maDamn
Екстра си мацка аз съм 85-С -Д зависи от модела в см май съм 120 + - и давам вс за по-малки на 15 съм и примерно ми е неудобно като трябва да облека блуза без сутиен не са ми виснали изобщо даже ама ми е кофти, и като тичам да ми се мандахерцат. ;хх
Kъде отиде темата със снимките бе ?! :@ Оставих ви точно за няколко часа и сте са изпокарали майна ! Не се дръжте като простакеси , моля ! Бъдете над нещата
Според мен трябва да ме направите император на сайта и с кралица Штрудел да си направим малки пайчета чрез кекс !
И за да не е спам, качвам снимка в унисон с климатичните условия в знак на протест ! http://beec.org/wp-content/uploads/2...388-177098.jpg
П.С Мразим зима !
Последно редактирано от Foxa^ : 12-05-2012 на 07:24
Изправена съм пред дилема - кое е по-добре за една жена? Голяма или малка гръдна обиколка? С малката малко мъжко внимание ще има, с голямата - повечето мъже само там ще гледат. И двете крайности - все кофти. При мен е 74 подгръдна и 84 гръдна.
Чак пък само там да гледаме, в грешка си.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Аз съм съм 81 може вече 82 сантиметра. На 17 съм и съм доволна при наличието, че съм 43кг.
абе баси малките цици имате 87 .. аз имам 92 и съм момче всяка вечер ги мачкайте в 12 часа и им пейте шампанско и сълзи и ше пораснат
Жените, които хвалят малки цици са като мъже, които хвалят малки пениси!![]()
Grumpy old madman
Не ме разбирай погрешно. Радвам се на големи обиколки, бих се зарадвала и аз да си имам една, но има разлика между големи гърди и виме.
Отговорих на момичето просто.
И не, не е същото. Гърдите ми не са ключов фактор за задоволяване на партньора ми.
Жена без цици е като село без училище - няма от къде да започнеш
Ама с циците си е баш като с пишките:
Няма нищо - па не става. Дали ще са като две пъпки, или пишката ще е като люто чушле - не е готино.
Ако вече е някакво огромно виме - на повечето им е грозно. Ама то и на повечето им е гадно да ги дънят 35 сантиметра.
Grumpy old madman
Най-добре е средно. Прекалено големите не стоят добре на иначе дребен торс и добавят допълнителна ненужна едрост.
Сега от женска гледна точка - намирането на сутиетни е трудно, на блузи не чак толкова, но пак си иска съобразяване. Да не говорим за гръбначните проблеми, които е почти сигурно, че са от това.
21 iii eee pochtiiiiiiiii 112![]()
P.P. a kato napompq gyrba 116/7
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!
гръдна обиколка - 92
на 15 съм :дд , за мен бюста е най-малкият проблем)
Големите гърди не винаги са хубави, примерно някои мацки имат големи гърди, но са оптуснати и/или увиснали. Аз се кефя на среден размер гърди(80-100), стига да са стегнати. :3