- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Има следния проблем
Както си разцъквам по браузъра и компютъра по някой път , като се опитам да цъкна и все едно не работи мишката и изобщо не цъка на това , което искам. От къде може да идва проблема? Все едно запича компа и много се дразня.![]()
В момента съм гей.
Мога да ти кажа, че става същото и при мене. Мисля вече да сменям с Гугъл Хром. Тва става винаги като смеся ютюб, фейсбук, да не казвам ако включа и форума.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Мен това не ми става само в браузъра и то не вътре в него , ами ако се опитам да го затвора от "X" не ми дава да го цъкна.![]()
^ю хот
Първоначално написано от FeelMyPain
тенк ю
А по темата всъщност имах такива проблеми, когато ми се преетакова ;д антивирусната.. Обаче тогава имах още 10-15 други проблеми.. Уф не знам![]()
Момиче ^^
Първоначално написано от macromicro
в кой се Флюби бе ?!
![]()
Ко ми крадеш фразата маПървоначално написано от Mi6inka
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
До колкото знам, това е 'фраза' на Йовков..ама айде..Първоначално написано от Claymore
![]()
ама у тоа форон я ползвам язе!Първоначално написано от Mi6inka
-M.B.
па не съм виждала нито един път, така, че .. за мен не важи !!!Първоначално написано от Claymore
![]()
Първоначално написано от Claymore