- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- .........
.........
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.
Уоу, а за другите ти рожденни дни през тези 2 години сещал ли се е?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Мм не се ли замисли, че може пък и нарочно да се прави на ударен, просто защото е намислил нещо ?![]()
.............
............
Е недей така де.
Разбирам те. И аз бих реагирала... бурно. Но чак да не те обича... Може и да не е така. Той иначе те познава, нали? Т.е знае по-важните неща от датите?
Хъх, наистина е кофти ситуация. Попринцип добре ли се държи с теб?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
...........
Добре,чакай сега малко,не ти знае рожденния ден.Е и?Като видиш че не се сеща - напомни му бре,нито е трудно,нито има за какво да се карате.Значи стигна до заключението че не те обича,само защото не помни някаква календарна дата без никакво реално значение?
Типична женска логика на шматка.
Ама така е,като придавате огромно значение и на най-малките неща и си мислите че всички да са длъжни автоматично да знаят и помнят всичко за вас и да ви угаждат респективно по поводите...
Е, е, е айде сега без глупости.Първоначално написано от Reignfire
Не е като да иска да и честити на всяка седмица, в която са заедно или нещо от тоя сорт. Рожденният ден е голяма дата вече. Не ти е именен ден (дето аз даже не знам кога се води моя), не ти е някоя измислица. Това е голям празник за човека и единствения, който си е лично негов. Не е казано, че не я обича. Но определено е страшно неуважително. Не се иска кой знае какво усилие, за да запомниш рожденния ден на приятелката си.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
........
И моят приятел бърка, не помни и не знае доста неща свързани с мен/нас, но не съм го повдигала на въпрос.
И спря да се върти за миг земята..
Спокойно не е в теб вината, в никой не е. Важното е да те обича, все ще запомни кога ти е рожденият ден
!
.........
Нали за това сме тук, за да си помагаме взаимно, да се подкрепяме, да си споделяме, за да ни поолеква! Радвам се, че вече се чувстваш много по-добре
! Ако нещо, без значение какво започне да те мъчи, не се притеснявай да ни го споделиш, ние ще се опитаме с каквото можем винаги да ти помогнем
!
.......
И бившия ми забрави за моя, чак след като мина се сети,че съм имала. При мен беше по лошо ,не му говорех цяла седмица
Напомни му ,някак че животните бързо забравят
![]()
Има хора,който не помнят дати не го приемай толкова навътре.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ХХАХА грешката е в тъпака,който си фанала дане се сети за рожденния ти ден въпреки че ходите 2 годиннинаправо шута и тфа е
![]()
Smoke Weed Every Day !
Доста неуважително,наистина...
Ходите 2 години,сигурно не го е направил нарочно,просто понякога се случва да забравяш дати,часове и определен повод (както при мен.).Явно те обича,а може и да иска да те изненада.Въобще не споменавай рд-то,тогава ще разбереш наистина.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Така, ако не знае това след 2г. , може да умре.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Как така няма да знам рождения ден на приятелката си бе? На 3тия месец знаех и всички нейни мерки. Това е чисто неуважение и безотговорност. Един вид, че му е все тая... Срамота е да не знаеш толкова важни неща за човека до теб.... А за оправданието, че имало хора, които не помнят дати, имена и не знам си какво, е защото са глупави, това е несериозно оправдание!!! Ако съм на мястото на авторката, за такова неуважение към мен, аз бих го зарязала! Да, може да е глупаво, може да е всичко, но това да не знаеш кога е роден човека, на който казваш (и би трябвало доказваш) "обичам те" е изключително долно !!! Такива хора, за мен, не влагат никакви чувства, инициативност и желание в една връзка!![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Филмираш се за глупости.Голяма работа.Случва се,не е приятно,но ще го преживееш.
Абсолютно! Начи аз мога да му помня рождения ден, именния ден, ЕГН-то, телефонния номер, номера на колата (примерно), рожденните дни на техните в коя част на кой месец се падат горе-долу, рожденните дни на най-добрите му приятели, имената на техните приятелки и прочее, при това без въобще да съм си дала зор, а той няма да ми помни рождения ден?Първоначално написано от NomNomNom
Чисто неуважение е. А за неуважение такъв скандал бих вдигнала, че ще ме помни дълго време.
FAIL!Първоначално написано от SisiStrange
Второ. Преигравате наистина. Само първия рожден ден е специален. Тогава за пръв път човек вижда бял свят. Оттам нататък е поредния повод да се напиеш, надрусаш, наебеш или с други думи казано с чиста съвест да се опорочиш отвсякъде. Дата в която да получавам празни и лицермни пожелания от хора от които даже и не помня. Не, благодаря...
Трето и да е забравил какво? Това се компенсира с добро и мило държание, но кой да обърне внимание на това. По лесно е да критикуваме и недоволстваме... Ама айде здраве да е...
Четвърто- пораснете!