- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- .........
Не му се сърди на човека.Забравяла съм рожденния ден на най-добрата си приятелка и на повечето ми близки не ги помня.Това не значи,че не ги обичам или че не държа на тях-просто не мога да помня пустите му дати![]()
![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
! +Първоначално написано от PinkPan7her
" I am male so am I lesbian if I like girls!?"
женско съм ..
Първоначално написано от Alabalaportokala
Мда. За целия ми дълъг правилно написан пост, едната правописна грешка от бързане е мега фейл.
![]()
За останалата част от поста ти направо се чудя какво да кажа.
Ако ти си ползваш рожденните дни, за да се накъркаш и да побеснееш в някоя дискотека, си е твой проблем. Има хора, които искат да получат не "лицермни пожелания от хора от които даже и не помня" (където би следвало да има запетайка щом сме почнали на правопис), а да получат необходимото внимание от важните, близките, ценните хора. Приятелят и да не е някой непознат, драскащ на стената във фейсбук? Той точно би следвало да и даде НЕлицемерно, искрено пожелание. И не е нужно да излива романи, да пише поезия или да и прави изненади. Достатъчно е просто да помни поне кога е и да знае на колко години е гаджето му.
Аз от 10-годишна някъде не съм си празнувала нито 1 рожден ден (включително и 18тия). Е, и? Това не значи всичките ми близки да забравят и все едно не е никакъв ден. Или за тебе, ако няма почерпка и куверт в някоя чалготека, няма смисъл от това миниатюрно внимание? Да знаеш тези малко на брой важни дати е проява на уважение. Показва, че се сещаш за човека и следиш.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Дефакто от 2-ия ти рожден ден, се води, че е повод да се наебеш, напиеш и надрусаш....Първоначално написано от Alabalaportokala
![]()
Моя на втория месец ми каза,че не ми знае рождения ден,знаеше поне кой месец и коя зодия съм.Аз го взех много насериозно и вече си знае да не прави такива фалове.
![]()
втория месец е по-обяснимо. ама две години... ще ме прощавате, ама е неуважение.Първоначално написано от nymphadora
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Както казаха по-горе някои хора не помнят дати дори да са рождените дни на любимите им хора. Миналата седмица си казах, че е тъпо да се сърдя, че някой не се е сетил за рождения ми ден, при положение, че и аз за малко да го забравя![]()
.............
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.
Вярно, че си е гадно да го забрави, но не е нещо кой знае какво.Тази година аз за цели 10 минути сутринта не се бях сетила, че имам рожден ден, докато не ми честитихаВиж, за 18ти рожден ден можеш да му се скараш малко, но иначе.. Напомняй му.Не вярвам да забравя защото не те обича.Хората сме расеяни същества
(аз поне
)
Първоначално написано от bubkaa93
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..