.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Тема: .........

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    Не му се сърди на човека.Забравяла съм рожденния ден на най-добрата си приятелка и на повечето ми близки не ги помня.Това не значи,че не ги обичам или че не държа на тях-просто не мога да помня пустите му дати
    Не шофирай, ако си пил!Направи
    услуга на себе си и на хората
    около теб!Прибери се вкъщи жив!

Повече от фен Аватара на PaffXdd
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Така, ако не знае това след 2г. , може да умре.
    Абсолютно! Начи аз мога да му помня рождения ден, именния ден, ЕГН-то, телефонния номер, номера на колата (примерно), рожденните дни на техните в коя част на кой месец се падат горе-долу, рожденните дни на най-добрите му приятели, имената на техните приятелки и прочее, при това без въобще да съм си дала зор, а той няма да ми помни рождения ден?
    Чисто неуважение е. А за неуважение такъв скандал бих вдигнала, че ще ме помни дълго време.
    ! +
    ‎" I am male so am I lesbian if I like girls!? "

женско съм ..

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Цитирай Първоначално написано от Reignfire
    Добре,чакай сега малко,не ти знае рожденния ден.Е и?Като видиш че не се сеща - напомни му бре,нито е трудно,нито има за какво да се карате.Значи стигна до заключението че не те обича,само защото не помни някаква календарна дата без никакво реално значение?
    Типична женска логика на шматка.
    Ама така е,като придавате огромно значение и на най-малките неща и си мислите че всички да са длъжни автоматично да знаят и помнят всичко за вас и да ви угаждат респективно по поводите...
    Е, е, е айде сега без глупости. Не е като да иска да и честити на всяка седмица, в която са заедно или нещо от тоя сорт. Рожденният ден е голяма дата вече. Не ти еименен ден (дето аз даже не знам кога се води моя), не ти е някоя измислица. Това е голям празник за човека и единствения, който си е лично негов. Не е казано, че не я обича. Но определено е страшно неуважително. Не се иска кой знае какво усилие, за да запомниш рожденния ден на приятелката си.
    FAIL!
    Мда. За целия ми дълъг правилно написан пост, едната правописна грешка от бързане е мега фейл.
    За останалата част от поста ти направо се чудя какво да кажа.
    Ако ти си ползваш рожденните дни, за да се накъркаш и да побеснееш в някоя дискотека, си е твой проблем. Има хора, които искат да получат не "лицермни пожелания от хора от които даже и не помня" (където би следвало да има запетайка щом сме почнали на правопис), а да получат необходимото внимание от важните, близките, ценните хора. Приятелят и да не е някой непознат, драскащ на стената във фейсбук? Той точно би следвало да и даде НЕлицемерно, искрено пожелание. И не е нужно да излива романи, да пише поезия или да и прави изненади. Достатъчно е просто да помни поне кога е и да знае на колко години е гаджето му.
    Аз от 10-годишна някъде не съм си празнувала нито 1 рожден ден (включително и 18тия). Е, и? Това не значи всичките ми близки да забравят и все едно не е никакъв ден. Или за тебе, ако няма почерпка и куверт в някоя чалготека, няма смисъл от това миниатюрно внимание? Да знаеш тези малко на брой важни дати е проява на уважение. Показва, че се сещаш за човека и следиш.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Второ. Преигравате наистина. Само първия рожден ден е специален. Тогава за пръв път човек вижда бял свят. Оттам нататък е поредния повод да се напиеш, надрусаш, наебеш или с други думи казано с чиста съвест да се опорочиш отвсякъде.

Четвърто- пораснете!
    Дефакто от 2-ия ти рожден ден, се води, че е повод да се наебеш, напиеш и надрусаш....

Супер фен Аватара на nymphadora
    Моя на втория месец ми каза,че не ми знае рождения ден,знаеше поне кой месец и коя зодия съм .Аз го взех много насериозно и вече си знае да не прави такива фалове.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    Моя на втория месец ми каза,че не ми знае рождения ден,знаеше поне кой месец и коя зодия съм .Аз го взех много насериозно и вече си знае да не прави такива фалове.
    втория месец е по-обяснимо. ама две години... ще ме прощавате, ама е неуважение.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Повече от фен Аватара на choparkopar
    Град
    София
    Както казаха по-горе някои хора не помнят дати дори да са рождените дни на любимите им хора. Миналата седмица си казах, че е тъпо да се сърдя, че някой не се е сетил за рождения ми ден, при положение, че и аз за малко да го забравя

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    втория месец е по-обяснимо. ама две години... ще ме прощавате, ама е неуважение.
    Мхм.

Повече от фен Аватара на didenceeto
    .............
    И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.

Вярно, че си е гадно да го забрави, но не е нещо кой знае какво.Тази година аз за цели 10 минути сутринта не се бях сетила, че имам рожден ден, докато не ми честитиха Виж, за 18ти рожден ден можеш да му се скараш малко, но иначе.. Напомняй му.Не вярвам да забравя защото не те обича.Хората сме расеяни същества (аз поне )

Цитирай Първоначално написано от bubkaa93
    Има хора,който не помнят дати не го приемай толкова навътре.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си