- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки vol.44
тва па обица м/у циците е мега грозно
и става само за някакви плоски дъски
Не всъщност. Другия е да те гледам как се връзваш на глупости и как се опитваш да ме подразнишПървоначално написано от SheepShagger
![]()
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
о боже мой и какво като имам такъв телефон има деца с много по-хубави телефони, имали са нашите възможноста да ми го купят,купили са ми го. защо съдите просто така,без да знаете историята на човека?в различни моменти от краткия си живот семейството ми е било и много бедно,и много богато ,и с нормално финансово състояние..и си забравих мисълта...![]()
Защото паричките не отиват в образование, някоя книга, урок или за спорт, а за джунджурийки.Първоначално написано от LovEsIckk
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
добре к'во ся да живея в мизерия ли като мога да живея като принцеса/!??! кой нормален човек ще избере това, един живот живеем за бога...
Не живей в кочинаПървоначално написано от mariefever
![]()
За пръв път виждам пиърсинг на такова място и трябва да кажа, че ми се нарежда в топа на 5-те най-отвратителни.
Една принцеса сигурно си поддържа стаята.Първоначално написано от mariefever
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
подробности...на всеки му се случва:ДПървоначално написано от ledenakrasota
Изглежда като цирей, cheersПървоначално написано от mariefever
Да си настъпва дрехите като се разхожда из стаята си?Първоначално написано от mariefever
Ама разбира се.. при всички е така (sun)
Е как бе ти си ебати пропадналия човек ако стаята ти е оправена и нямаш дрехи навсякъдеПървоначално написано от CupcakeKitty
mariefever, никое момче няма да е с теб, ако ти види стаята.![]()
No just sarcasmПървоначално написано от mariefever
Първоначално написано от mariefever
![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Виновна съмПървоначално написано от fear4o
Тя ще си наеме прислужница не за да и подрежда стаята.. а да и разхвърля дрехите по земята (sun)
като истинска принцеса![]()
хуя на човек като е пълен с кръв не мисли много за околностите.Първоначално написано от ledenakrasota
[b]