- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос за целувка ?
http://www.youtube.com/watch?v=iRQmC...eature=related
на тоя клип кво се прави.Само устните ли си целуват или и с езиците има нещо ? моля пояснете малко![]()
Целуват се с език.
Няма смисъл от клипчета. Като дойде момента тъй и тъй ще си се получи от самосебе си.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Мисля, че се вижда достатъчно ясно. Пускат си езици.![]()
Докосват ги за малко и после си смучат устните така ли ?
Очевидно.Първоначално написано от svetlioo94
Не е сложно нали?
Може и да задържат езиците и да извършват въртеливи движения , зависи.
![]()
проста целувка с език.. ;д няма нищо страшно![]()
абе може ли да ми поясните наи прости правила при целувката![]()
.. може да е смешно но досега не съм се целувала ии .. смилъл че досега не са ме харесвали много момчетата но напоследък започнаха мн внимание да ми обръщатт
ии получих 3 предложения за 1 сед. но все от неподходящи хора .. разбирате ме но наскороадна моя приятелка разбрала че момчето коет хар. щял да ми предлага .. дълга история как е разбрала ... та може ли да ми обясните основните правила при целувката .. как става.. знам че идва от вътре но разяснете ми по подробно моля
.. какво трябва да правя ааз как да си държа устните .. абе въобще нищо незнамм
![]()
![]()
![]()
![]()
^Не е голяма философия целуването просто допирате устни, отваряш си леко устата и започваш да си играеш с езичето на партньора ти.
Вземи едно огледалце и се тренирай.
Целуват се с език...
Ох напомни ми как и аз гледах такива клипчета някога и бях много притеснена... а в крайна сметка то хич не беше трудно![]()
че то и правила ли имаПървоначално написано от Dizzity
... ебасси, 'ного сложно си го представяте
.......
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
И аз бях притеснена за първата ми целувка. В крайна сметка не беше трагична..
Правила няма, само гледай да не задавиш приятеля ти с език![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
к'во праат вика...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ГОСПОДИ ПРИБЕРИ ВЕРСИИТЕ СИ, МОЛЯ ТЕ![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
^ Ти друго освен да се подиграваш можеш ли?
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
"Избивам комплекси"
А и не се подигравам.. просто се смея. То к'во друго ни остана ?![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
И сляп човек би видял, че си пускат езици.
Ениуей, ква е целта на темата? Моля ти се, кажи ми, че не гледаш клипчета, за да се научиш как да се целуваш..
Мисля че току-що я/го разкри...
![]()
Като ги гледам тия с първите връзки кво се правят...Иам чуството,че само да се целуват им е зора.И се лигавят кат животни.То не са лиги не е чудо....
ОМГ
Това ме подсеща за времето, когато мислех целувката за нещо гнусно.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.