.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново

Maybelline affinitone мнение

Скоро ще ми свърши фон дьо тена и се чудя дали да не си взема някой от тея на афинитон,но не знам дали са хубави цветовете или стоят жълтеникави..който ползва може ли да ми каже дали е качествен и става ли за смесена кожа..и много ще съм благодарна да видя снимка как стой на самата кожаблагодаря много

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Аз съм доволна, НО ако търсиш покривен фдт този не е за теб !
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Аз съм доволна, НО ако търсиш покривен фдт този не е за теб !
    хммм значи не е мн покривен,ами трябва да видя мостра..

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Афинитон минерал \/ Горещо препоръчвам.Средна покривност,не седи като маска,но все пак прикрива несъвършенствата и е единствения фдт от който те ми излизат пъпки.
    Брях,брях

Аз съм много доволна от 24H. Даже сега ми свършва и пак ще си го купя него.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Въпреки оплюванията по негов адрес и аз бях наточена против него, даже след като майка ми го беше купила й се изсмях, но след като пробвах останах очарована. Много е добър за парите си.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

^кой от трите си използвала?

Аз ползвам ето този номер 16 и съм ного доволна.

http://beautycosmetic.biz/maybelline...en-p-1487.html

Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    ^кой от трите си използвала?
    Най-стария. С витамин Е. Другите не съм пробвала.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Бях си го купила, но не ми хареса, стоеше ми като маска.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от Zarity
    Афинитон минерал \/ Горещо препоръчвам.Средна покривност,не седи като маска,но все пак прикрива несъвършенствата и е единствения фдт от който те ми излизат пъпки.
    С каква кожа си? И може ли снимка на този, от който ти си доволна.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Въпреки оплюванията по негов адрес и аз бях наточена против него, даже след като майка ми го беше купила й се изсмях, но след като пробвах останах очарована. Много е добър за парите си.
    И аз така!
    И на мен майка ми си го купи и ми предложи да го пробвам, а аз не исках. Свърши ми фон дьо тен-а и мислех да си взема един на Буржоа. Тръгнах да го търся... В който и магазин да вляза: - Не зареждаме козметика на Буржоа, защото са скъпи, а хората търсят нещо по-евтино...
    Започнаха да ми препоръчват Афинитона, но не си го купих веднага. Прибрах се, пробвах този на майка ми и останах приятно изненадана. Стой много естествено! Изравнява тена и прикрива червенината от пъпки!
    Аз съм доволна! За тия пари е чуден!

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Град
    Ловеч/В.Търново
    мен не ми пречат парите но се чудя какво да си взема защото повечето койт съм имала много сякаш са мазни,а кожата ми е смесена и се сещате кво става след няколко часаИ затова...

Град
    Пловдив
    И аз се чудех дали да си го взема, защото прочетох достта противоречиви мнения, но вчера си го взех и чесно казано съм доста доволна. Не е много покривен, но е много лек и много добре ми изравнява тена, а и кожата ми става много мека. За парите си бих казала,че е доста добър. Аз съм с бяла кожа и не ми жълтенее.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от Zarity
    С каква кожа си? И може ли снимка на този, от който ти си доволна.
    С нормална към мазна кожа съм.

Номер 30.
    Брях,брях

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Много съм доволна, но сега като свърши мисля да ползвам Mineral
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    http://www.kozmetika.bg/showimg.php?...x180_42979.jpg

На афинитон пробвах в магазина и не ми хареса, а и не си намерих подходящ цвят. И така си купих горния и съм супер доволна.

^ Бляяя! Освен, че е супер покривен е и адски тежък ( да не говорим, че след това ми направи жестоки проблеми )! Бях доволна от него само когато не бях пробвала нищо друго. Мисля, че ти е време да пробваш истински фон-дьо-тен.
    Пази моториста !!!

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Аз ползвам минералния, номер 50, суупер доволна съм. Аз нямам какво да прикривам, така че покривността ми е предостатъчна, много хубаво изравнява тена, не ставам на петна, не ми седи на прах като поизсъхне малко, даже напротив. Нямам хубава снимка на която съм с него...

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...77057989_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...03638188_n.jpg

^ Минералния по-хубав ли е от този с витамин Е, според теб?
    Пази моториста !!!

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    ^ Минералния по-хубав ли е от този с витамин Е, според теб?
    О, да. Дълго време съм ползвала този първия, доволна съм, но само един цвят ми пасва. Просто минералния стои по-хубаво, по-лек го чувствам, а и цветовете са по-хубави.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си