.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Тема: С Мотор

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    като цяло бала е позьорщина в която баща ти се разделя с няколко стотака, а ти си принц/принцеса за 4-5 часа преди да се събудиш облям в повърнато/сперма.
    /thread
    n00bs

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Цитирай Първоначално написано от MillionKHM
    А колко от абитуриентите ще отидат с такава кола или някоя също толкова хубава ? TheManTheLegend, ти не знам кой набор си, ама си далече от тази кола Точно това исках да кажа, че всички са банални и колите не са нищо особено
    едно на ръка е че единици отиват на абитуриентската си с кола от този клас, но със сигурност ще направи повече впечатление от някакъв мотор ако ще да е Кавазаки Нинджа/Ямаха Р1, харли дейвидсън или квото и друго да е

иначе имаше случай във Варна абитуриенти да отидат с рейс Икарус на бала си, не е като лъскавите коли, много готини ли ги прави
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Цитирай Първоначално написано от Thrombocyte
    Идеята не е лоша, но трябва да се ограничавате със скоростите, защото е много вероятно прическата да се развали.
    Също така по баловете е засилено полицейското присъствие и дамата може да отнесе глоба, ако няма каска.

За това не се бях сетил Представям си я с прическата и отгоре.. каска ? Ще се оправиме, мисля да нямаме проблем. Наистина тази идея е много спорна, но щом тя така е решила, аз съм длъжен да уважа решението й

TheManTheLegend, Много ясно, че ще предизвика коментари и възхищение, но мотора го сравнявам с обикновениете bmw-та, аудита и тн, които ги гледам всяка година и почти всеки е с такава кола. Разбира се, че всеки ще предпочете ферарито, но колко ще имат възможност да си го позволят ??

Цитирай Първоначално написано от yakuza_
    като цяло бала е позьорщина в която баща ти се разделя с няколко стотака, а ти си принц/принцеса за 4-5 часа преди да се събудиш облям в повърнато/сперма.
    /thread

Недей, моляте не говори така, че ще ти се смеят. За мен бала е време, в което ваще дават луди пари за излишни работи - обаче после не съжаляваш за нищо. Цялото това време покрай абитуриентската, втора вечер и тн - това са спомени, които ти остават за цял живот - после и без това те чака или учене, или работа, или и двете. Поне целия май месец си го изкарай както си трябва, ще мине, но винаги ще си спомняш незабравимите моменти от тези дни Аз пак бих се върнал в годината която завърших и без да се замислям пак бих дал тези пари, но поне знам какво е..

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    /thread
    Всъщност си МНОООООООООГО прав

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    Трябва да е много зле, за да иска да ходи с мотор. За какво е давала пари за прически и т.н тогава

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от MillionKHM
    /thread

Недей, моляте не говори така, че ще ти се смеят.
    Вярваш ли си ?
    n00bs

Град
    Пловдив
    /thread
    Няколко стотака?А недей моля те,да бяха няколко стотака...
    Една роднина завърши Май месец... само куверта и беше 110 лв ... рокля,обувки,чанта,екстенш ни,нокти и други простотийки ... пари за наемане на кола даваха ... пари за ресторан (най-голямата глупост според мен),екскурзия... безобразни пари се дават за 3-4 часа...
    Да бяха няколко стотака щеше да е хубаво.

За тези пари бих си организирала една хубава екскурзия на мечтано място.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си