- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Искам само вашето мнение за едни боти :)
Здавейте
Харесах си едни боти в паолоботичели. Чела съм по форумите че не са били с особено добро качество,но все пак искам да Ви попитам какво мислите за този модел. http://paolobotticelli.info/product/3728/2r-11425.html . Спряла съм се на сив цвят, но не мога да им видя хубаво платформата (Струва ми се някак странна на всичките снимки )![]()
Паоло Ботичели имат някои хубави и качествени модели.."Някои"! Предлагам ти, ако имаш възможност да отидеш да видиш моделът лично, за да не си купиш нещо, което няма да носиш...
Обувките са от велур, а велурът изисква поддръжка и ако правилно ги третираш не мисля, че ще имаш проблем.
Няма как да прецениш платформата без да обуеш обувките, което ме връща на идеята лично да отидеш да ги видиш.
до сега не съм случвала на удобни обувки от Paolo Botticelli
Hostis Honori Invidia
mxm и аз така много ми обиватПървоначално написано от Cucko0
![]()
![]()
Съгласна съм !Първоначално написано от Emma123
![]()
Всички ли сте злобни и отворени тук?
Нещо не ме кефят тези, имах едни на ПБ и съм ги слагала 5,6 пъти макс , защото са хипер неудобнички![]()
maDamn
Специално този вид са супер удобни. Вкъщи имаме такива, но не са от Паоло Ботичели. Пробвай ги и виж дали са лепени или шити.
И трябва да се грижиш за велура и в никакъв случай не го носи, ако вали.
Изглеждат добре,но 1. са велурени,тоест след един дъжд или сняг ще са напълно съсипани и негодни за носене и 2.токчето е лепено![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
не ми харесват много, но всеки с вкуса си. Ако ти харесват просто ги купи, но не ги носи когато вали .
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
На мен пък всички обувки, които съм си купила до сега от Паоло Ботичели са ми били удобни ... и здрави.. всеки с късмета си ;д най-добре иди да провериш на място ;д
Модела е много готин
Продавам моделинени дънкулки - ръчна изработка : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...EA%F3%EB%EA%E8
*Албум : https://picasaweb.google.com/102831828017615170057*
****АБСОЛЮТНО ВСИЧКО Е НАМАЛЕНО ДО -70 ПРОЦЕНТАА **** :P
Харесват ми на външен вид, но за качеството нищо не мога да кажа.
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Първоначално написано от bebchoOoOoOo
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Айде беПървоначално написано от brutaLxxbunny
Ти ще кажеш. Имам велурени ботуши, които веднъж нес а ми пропуснали, а съм ходела и в дъжд,и в сняг с тях. Черни са и всяко едно замързаване и тн им личи, но моите са в перфектно състояние, а ги носех доста често. Имам и черни кецове, задната им част е естествен велур, не са ми мръднали, а съм ходела и в дъжд и кал с тях ,приличали са буквално на гъз. Просто ако се грижиш правино за обувките си, според мен не трябва да има проблем. Паоло Ботичели вече е друг въпрос.
Everything changes, but beauty remains ...
Ако велура е естествен, няма да имаш никакви проблеми да ги носиш и в най-големия сняг .. аз пък винаги съм попадала на страхотни и удобни обувки от паооло ботичели .. купувала съм си: сандали, чанти, кецове и съм доволна .. относно твоите ботички, модела на мен също ми харесва, най-добре е да ги огледаш на място![]()
: ))
Оуф виждала съм ги 'платформата' им е като на планинарска обувка![]()
Жестоки са.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
+1Първоначално написано от eLeHaGuLbertt
![]()
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
Модела ми харесваТова , че са с такава платформа би трябвало да са ти удобни. Но най-добре е да отидеш и да ги пробваш , а не на сляпо да поръчваш. Иначе за качество не ми вдъхват доверие
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
+1 имах велурени ботуши (кафяви бяха) няколко години ги носих най-вече в най-големият сняг и бяха прекрасни за жалост исках да ги набутам в дънките си и не можах и така дръпнах ципа че ми остана целия в ръкатаПървоначално написано от PullMeCloser
![]()
На мен ми изглеждат добре. + имала съм 2 чифта обувки от Паоло Ботичели .. и двата ми харесват и са ми удобни. Прочетох доста нелепи мнения за валура
Няма проблем да си го носиш както и когато искаш, само пропуска и после оставя петна, но след като си ги изпереш/почистиш нищо му няма
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!